platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef Akademikonferens
PCO för SLU, Karolinska Institutet, Stockholms universitet och Uppsala universitet.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
IMEX 2023
Tum Islam ALeminden Ozur Dileyeceksiniz
Tum Islam ALeminden Ozur Dileyeceksiniz
festivalsommar
Håkan Hellström
är klar för Way Out West.
stort event
Cirque du Soleil
återvänder till Malmö Arena i maj 2023.
hotellnytt
BWH Hotel Group lanserar Aiden
– ett nytt varumärke på hotellmarknaden.
Ny mötesplats
Digitalisering behövs
för ett levande Västerbotten.
digital plattform
Event Logic växer med över 800 procent
och expanderar till övriga Norden.
Utmärkelse
Tourism in Skånes innovationsprojekt
prisas internationellt.
flyg
Eurowings lanserar
lanserar direktlinjer till Rom och Stuttgart från Arlanda.
8 000 hundar
Nordens största hundevent
är tillbaka i Göteborg.
Den 16–18 februari 2023
Elite Grand Hotel Norrköping
officiellt hotell till Future Echoes.
RSS
rss_icon
Länkar
Maria Fjellström tar över Quality Hotel Luleå

Det blir en hemtam person som tar över Quality Hotel på Storgatan i Luleå. Maria Fjellström började som 16-åring som lekledare, diskplockare och garderobiär på hotellets nattklubb. Efter tolv år i Mälardalen som bland annat hotelldirektör gör hon den 1 augusti sin första dag som vd och hotelldirektör för Quality Hotel Luleå.

Det är få serviceyrken som Maria Fjellström inte har haft. Från nattklubb till bageri, till IKEA, till tågvärd och aerobic instruktör. Nu senast arbetar hon som butikschef för Blomsterlandet i Luleå. Det är med andra ord en sann servicehjälte som tar över Quality Hotel Luleå på Storgatan.

"Quality Hotel är ett eventhotell där verkligen allt kan hända. När vi söker personal så söker vi bredd och gärna människor som tillför det lilla extra. Med Maria så fick vi plusmenyn när det gäller “det lilla extra”. Hon kommer in med en fantastisk bakgrund som svämmar över av erfarenheter och kreativitet. När nu Quality Hotel Luleå är inne i en spännande utvecklingsresa så blir Maria en oerhört viktig pusselbit för att navigera rätt", säger Quality Hotels driftsdirektör Susanna Ståhl.

Maria Fjellström som börjar det nya jobbet den 1 augusti kommer inte bara in med yrkeskunskaper utan också utmärkelser från tidigare arbetsplatser som “Årets glädjespridare” och ledare för “Årets nöjdaste personalgrupp”.

"Jag är van att ha många järn i elden och trivs allra bäst när jag får vara spindeln i nätet, dra i mina trådar och utnyttja mina kontakter för att nå ett bra resultat, vad det än må gälla. Nu blir uppdraget att ta Quality Hotel Luleå på en spännande utvecklingsresa. Nöjda gäster ska få ännu fler argument för att checka in och hotellpersonalen ska ha branschens bredaste leende", säger tillträdande hotelldirektör Maria Fjellström.