platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef Akademikonferens
PCO för SLU, Karolinska Institutet, Stockholms universitet och Uppsala universitet.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
IMEX 2023
Tum Islam ALeminden Ozur Dileyeceksiniz
Tum Islam ALeminden Ozur Dileyeceksiniz
festivalsommar
Håkan Hellström
är klar för Way Out West.
stort event
Cirque du Soleil
återvänder till Malmö Arena i maj 2023.
hotellnytt
BWH Hotel Group lanserar Aiden
– ett nytt varumärke på hotellmarknaden.
Ny mötesplats
Digitalisering behövs
för ett levande Västerbotten.
digital plattform
Event Logic växer med över 800 procent
och expanderar till övriga Norden.
Utmärkelse
Tourism in Skånes innovationsprojekt
prisas internationellt.
flyg
Eurowings lanserar
lanserar direktlinjer till Rom och Stuttgart från Arlanda.
8 000 hundar
Nordens största hundevent
är tillbaka i Göteborg.
Den 16–18 februari 2023
Elite Grand Hotel Norrköping
officiellt hotell till Future Echoes.
RSS
rss_icon
Länkar
Världens största entreprenörsnätverk kommer till Sverige

Entrepreneurs Organization (EO) är ett internationellt nätverk för entreprenörer och är verksamt i 63 länder. Nätverket grundades för över 25 år sedan och har idag 16500 medlemmar. Entrepreneurs Organization hjälper företagare och entreprenörer att växa genom sitt icke-hierarkiska nätverk, upplevelser och praktiska erfarenheter.

Nästa chapter öppnas nu  i Sverige meddelar organisationen. Idag den trettionde juni hålls ett test-evenemang i Stockholm där det kommer att ges mer information till alla kvalificerade medlemmar om nästa “Chapter Event” som kommer att äga rum här.

 

Fördelarna med ett medlemskap i Entrepreneurs Organization är:

Som entreprenör kan det kännas ensamt att driva ett företag utan hjälp eller vägledning. Med EO får du tusentals andra drivna människor bakom ryggen, som hjälper och svarar på dina frågor. De flesta har varit i samma situation någon gång i sin karriär.

Genom detta forum finns det alltid någon till hands. Självklart sker allt konfidentiellt och i en miljö som känns trygg.

Globala evenemang - Då och då hålls lite större globala events, som många upplever är banbrytande och en höjdpunkt i livet. Oftast hålls dessa event på exotiska och spännande platser.

Chapter Events - Dessa evenemang hålls lokalt där deltagarna får chansen att lyssna på framgångsrika talare och nätverka med likasinnade.

EOs mentorsprogram "Här hjälper och utvecklar vi dig, dina idéer och ditt företag, steg för steg. Vi erbjuder även andra typer av utbildningar för att få dig att växa både på det personliga planet och professionellt".

Entrepreneurs Organization spelar en viktig roll för flera tusen företag, ledande entreprenörer och industrier. Att vara med i en så pass stark organisation kan ge dig ovärderlig kunskap och insikter i hur du ska skala upp ditt bolag, ge dig styrka att fortsätta när det går tufft, stötta vid svåra och kniviga problem samt utveckling av ditt ledarskap. Att EO nu kommer till Sverige är en stor händelse. Det är ett utmärkt tillfälle för entreprenörer här att växa och skala upp snabbt.

 

För mer information