platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner “New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”

Två välförtjänta vinster efter två år av tungt arbete i en lidande industri som nu efter pandemin börjar blomstra på nytt. Under Nordic Choice Hotels vinterkonferens häromveckan (som vanligtvis hålls i januari) tog Comfort Hotel Arlanda hem vinsten för åren 2020 och 2021. Nyckeln till denna framgång är till stor del tack vare hur hotellet arbetat med mångfald, hållbarhet och utveckling.

Nordic Choice Hotels Vinterkonferens (VK) anordnas varje år och här bjuds det in över 2700 kollegor för två dagar fyllda av aktiviteter, föreläsningar, mässor, fest, underhållning och mycket mer. En konferens mycket uppskattad då den bidrar till den positiva kulturen inom företaget. Efter två års pandemi och två uteblivna VKs så var 2022s vinterkonferens mycket efterlängtad för kollegor och branschfolk.

Under VKs prisutdelning kväll nummer två delades även priser ut för det uteblivna åren 2020 och 2021 och här kammade Comfort Hotel Arlanda Airport hem vinsten för inte en utan båda kategorierna de var nominerade inom, nämligen “New Hotel Of The Year 2020” och “Comfort Hotel Of The Year 2021”.

"Jag är oerhört stolt över alla som var en del av öppningen av denna fantastiska jätte av ett hotell. Men allra mest stolt är jag över teamet som har jobbat stenhårt i över två för att se till så att vi varje dag levererar på vårt gäst löfte. Det har varit 2,5 år med extrema motgångar, mycket svett och tårar, men nu blickar vi framåt och jag kan konstatera att framtiden är ljus för Comfort Hotel Arlanda Airport, säger Jostein Rajala, Comfort Hotel Arlanda Airports Hotelldirektör.

"Succen bakom utmärkelserna, det är personalen. Hotelldirektör Jostein Rajala har tillsammans med avdelningsledarna skapat en arbetsplats med en kultur där mångfald, hållbarhet och utveckling står högt på agendan. Det i sin tur skapar nöjda gäster," säger Pernilla Bergendahl Driftsdirektör, Director of Operations, Comfort Hotel.