platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Jordan Belfort, The Wolf of Wall Street, kommer till Stockholm

Idag är Jordan Belfort i toppen som en av världens främsta säljledare och jobbar med stora bolag runt om i världen. Med sina karismatiska och träffsäkra föreläsningar hjälper han företag att nå sina mål och lyckas med sina affärer. Jordan delar med sig av sin omtalade metod ”Straight Line System” och han påpekar även vikten av det han själv kallar för ”the inner game” - att sälja med sitt hjärta, själ och förnuft. Han talar bland annat om vad som händer på insidan av människan när goda och hållbara affärer och relationer skapas.

Den 30 augusti kommer Jordan Belfort äntligen till Sverige med sitt omtalade event.

"Verkliga exempel är de allra bästa, och vår ambition är att leverera ett event i världsklass, ett event att minnas", säger Kinga Öhman, grundare av Öhman Events och arrangör av Jordans event i Sverige.

"I den kända filmen Wolf of Wall Street, gestaltas Jordan av skådespelaren Leonardo DiCaprio. Det är lärorikt att lyssna på Jordan, förutom att han föreläser om sin framgångsrika säljteknik så delar han även med sig av sin livshistoria. Jordan vill ge tillbaka till sin publik och delar gärna med sig av sina lärdomar; både i sin uppgång och i sitt fall. Under hela föreläsningen interagerar Jordan med publiken på ett ärligt, öppet och närvarande sätt och lyckas beröra och inspirera till att våga gå efter sina drömmar", säger Kinga Öhman.

De senaste decennierna har Jordan ändrat fokus och hjälper företag att bli framgångsrika utifrån ett mer hållbart perspektiv. Jordans välkända Straight Line System har idag accepterats som en av de mest effektiva metoderna inom strategisk försäljning och är ett resultat av mer än 30 års erfarenhet från alla tänkbara branscher.

Idag bor Jordan i Florida med sin nyblivna fru och kärlek sen några år tillbaka. Jordan är även en stolt far till tre barn, varav några av dem arbetar nära honom i hans bolag.

Den 30 augusti på Cirkus i Stockholm kommer Jordan berätta hur man vänder motgång till framgång och hur man ser möjligheter istället för problem. Han berättar om sin resa som entreprenör, hur man skapar en stark tro på sig själv och sin produkt och hur man förverkligar sina drömmar.

 

Läs mer om The Wolf of Wall Street här.