platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny Hotelldirektör med 15 års erfarenhet från hotellbranschen på Quality Hotel The Mill

Madeleine Thott har erfarenhet från bland annat Quality Hotel The View där hon jobbat som Hotellchef. Hon startade sin karriär som Management Trainee 2007 och har sedan dess jobbat som ledare på många olika avdelningar på en handfull hotell i Malmö-området.

The Mill är centralt placerat i Malmö, granne med Slottsparken och Malmöhus och med gångavstånd både till Malmö Centralstation och tågstationen Triangeln. Det är framförallt dess familjära och hemtrevliga känsla på hotellet som gjort det så framgångsrikt.

"Jag ser verkligen fram mot att få Madeleine på plats på The Mill. Hennes energi och driv kommer verkligen bidra till att hotellet kan ta nästa steg och fortsätta utvecklas. I och med hennes senaste roll som Kulturambassadör kan hon verkligen Choice kultur utan och innan, något som vi sätter högt värde på", säger Susanna Ståhl, Director of Operations på Quality Hotels.

Fördelat på hotellets 13 våningar ryms 224 hotellrum, ett flertal konferenslokaler och The Mill Bar och Mat, ett gym och ett centralt beläget garage under hotellet. På hotellet möts Malmöborna för en Afterwork, kollegorna som är på konferens och familjerna som vill ha en paus från vardagen.

"Nyp mig i armen, jag är så glad och taggad att få kliva in som hotelldirektör på Malmös färgstarkaste mötesplats, Quality Hotel the Mill. Jag har jobbat med hotellet till och från sedan det nyöppnade och jag vet att det är ett fantastiskt hotell med fantastisk personal. Vi kommer att gasa som aldrig förr! Only the sky is the limit", säger Madeleine Thott, tillträdande Hotelldirektör på The Mill.