platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny Hotelldirektör med 15 års erfarenhet från hotellbranschen på Quality Hotel The Mill

Madeleine Thott har erfarenhet från bland annat Quality Hotel The View där hon jobbat som Hotellchef. Hon startade sin karriär som Management Trainee 2007 och har sedan dess jobbat som ledare på många olika avdelningar på en handfull hotell i Malmö-området.

The Mill är centralt placerat i Malmö, granne med Slottsparken och Malmöhus och med gångavstånd både till Malmö Centralstation och tågstationen Triangeln. Det är framförallt dess familjära och hemtrevliga känsla på hotellet som gjort det så framgångsrikt.

"Jag ser verkligen fram mot att få Madeleine på plats på The Mill. Hennes energi och driv kommer verkligen bidra till att hotellet kan ta nästa steg och fortsätta utvecklas. I och med hennes senaste roll som Kulturambassadör kan hon verkligen Choice kultur utan och innan, något som vi sätter högt värde på", säger Susanna Ståhl, Director of Operations på Quality Hotels.

Fördelat på hotellets 13 våningar ryms 224 hotellrum, ett flertal konferenslokaler och The Mill Bar och Mat, ett gym och ett centralt beläget garage under hotellet. På hotellet möts Malmöborna för en Afterwork, kollegorna som är på konferens och familjerna som vill ha en paus från vardagen.

"Nyp mig i armen, jag är så glad och taggad att få kliva in som hotelldirektör på Malmös färgstarkaste mötesplats, Quality Hotel the Mill. Jag har jobbat med hotellet till och från sedan det nyöppnade och jag vet att det är ett fantastiskt hotell med fantastisk personal. Vi kommer att gasa som aldrig förr! Only the sky is the limit", säger Madeleine Thott, tillträdande Hotelldirektör på The Mill.