platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
MKON anställer i Malmö och öppnar kontor i Göteborg

MKON är en av Sveriges ledande kongressbyråer (PCOer). Med kompetent och kunnig personal hanterar de små som stora möten runt om i hela landet. MKON är specialister på vetenskapliga och medicinska möten och projektleder cirka 45–50 nationella och internationella konferenser och kongresser per år runt om i hela Sverige.

”MKON är ett oberoende, privatägt företag. Det är med stolthet vi kan berätta att vi är en av Nordens första PCOer och grundades redan 1969”, säger Claes Berglund, vd och ägare till bolaget.

”I takt med att kongressbranschen sakta börjar återhämta sig har vi nu beslutat oss för att expandera. Därför vill vi hälsa Sara Andersson varmt välkommen till MKON. Sara kommer senast från Malmö Convention Bureau, där hon arbetade som projektledare för internationella kongresser, mässor och evenemenag. Hon har också tidigare erfarenhet från både Congrex och Event in Skåne”, säger Claes.

MKON öppnar också sitt första kontor utanför Malmö och när de öppnar i Göteborg den 7 juni.

”Att vi valde just Göteborg … beror dels på att det är en dynamisk region med stor potential och som vi tror mycket på. Dels bedömer vi att för att lyckas bör vi finnas på plats rent fysiskt och med god lokal kompetens. Marie Jacobsson kommer att vara vår operativt ansvariga i Göteborg. Marie har en lång och gedigen karriär inom mötesindustrin. Hon har tidigare arbetat på Congrex men kommer senast från Meetx där hon var operations director”, säger Claes Berglund.

”Vi är otroligt glada och spända inför framtiden. Det ska bli väldigt intressant att få arbeta på plats i Göteborg. Det råder ju många meningar om hur framtidens möten kommer att se ut. Säkerligen mer komplexa och heterogena, tror vi. Genom pandmin har vi tvingats bredda vår produktpallett och förkovra oss rent tekniskt. Nu ska vi hjälpa våra kunder hitta sitt optimala möte – digitalt, fysiskt eller hybrid –helt beroende på tillfälle och budget.”

 

Bilden: Marie Jacobsson och Sara Andersson.