platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Venue4you – Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar

Venue4you är en ny digital och global bokningsplattform speciellt utvecklad för bokningar av större mäss- och kongresslokaler. Det har länge funnits ett behov hos arrangörer att på ett mer effektivt och tidsbesparande sätt hitta och boka passande mäss- och kongresslokaler. Med inspiration från globala hotellbokningsplattformar, som Booking.com och Expedia, har Venue4you utvecklats för att speciellt möta behoven hos globala arrangörer av större evenemang. Genom den nya digitaliserade bokningstjänsten Venue4you så kan nu mäss-, kongress- och eventarrangörer runt om i världen på ett snabbt och enkelt sätt hitta rätt lokal, få rätt tidpunkt och rätt pris för sitt evenemang.

"Med den nya, globala bokningsplattformen Venue4you, kan arrangörer av mässor, kongresser och evenemang snabbt och enkelt hitta de mest lämpliga anläggningarna för sina evenemang och sedan enkelt jämföra priser, tillgänglighet och villkor. Venue4you är en gratistjänst för både anläggningar och arrangörer och genom att använda den specialutvecklade sökmotorn snabbt få tillgång till tusentals anläggningar i hela världen", säger Björn Delin.

Bakom Venue4you står några av Sveriges mest erfarna personer inom mäss- och kongressindustrin. Initiativtagare till venue4you är Björn Delin som under många år som mässarrangör själv har saknat just en sådan här tjänst.

"Förutom att jag har letat anläggningar till våra mässor i Sverige, Norge och Danmark så har jag även en personlig erfarenhet av att försöka hitta rätt mässanläggning i städer som Shanghai, Peking och Mumbai bara för att nämna några exempel#, säger Björn Delin, vd för Venue4 International AB som är bolaget bakom Venue4you.

"Det har varit både svårt och tidskrävande att hitta rätt anläggning, inte minst när jag som vd för Adforum arrangerade mässor i Asien. Jag hade verkligen velat haft en sådan här digital bokningsplattform som jag hade kunnat använda. Det hade sparat mycket tid och pengar".

Som Event Tech-partner har Venue4 International valt Michael Westerberg som har en lång karriär bakom sig som en av Sveriges ledande Event Tech aktörer. Förutom att ha startat och lanserat Event Tech-bolag som Delegia och Inadra, så har nu Michael lanserat en ny Event Tech-tjänst under varumärket Jirango.

"Jag delar helt Björns vision om att den här nya bokningstjänsten för större mässor, konferenser och events är väldigt eftertraktad", säger Michael Westerberg. "Den borde ha funnits för länge sedan och jag är stolt över att jag tillsammans med mina utvecklare får vara med på den här digitala resan".