platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Svenska Mässan Gothia Towers öppnar ny streamingstudio

Nu lanserar Adapt Event & Expo och Svenska Mässan Gothia Towers Skandinaviens modernaste streamingstudio i centrala Göteborg. Syftet är att möta den ökade efterfrågan på en permanent studio och därigenom erbjuda digitala möten, event och livesändningar med hög kvalitet.

Svenska Mässan Gothia Towers och Adapt har tillsammans genomfört både små och stora projekt, fysiska och digitala, genom åren. När pandemin slog till under våren 2020 skapade de den första streamingstudion för att möta den plötsligt ökade efterfrågan på digitala möten och konferenser. Men det som började som en temporär lösning har nu blivit ett permanent behov.

"Den gången lyfte vi in tekniken i möteslokalen. I den nya studion har vi istället planerat, installerat och byggt allt från grunden. Stort fokus har därför lagts på flexibilitet, användarvänlighet och kommunikation redan från början", säger Filip Möllergren, Studioansvarig på Adapt i Göteborg.

Svenska Mässan Gothia Towers strävar ständigt efter att öka värdet för sina kunder.

"Som en av Europas största och mest integrerade mötesplatser är det ett naturligt steg att förstärka vår digitala- och hybrida mötesportfölj med en permanent studio. En satsning som stärker oss som en komplett mötesanläggning. Med Gothia Studio tar vi kundernas digitala möte till nästa nivå och skapar morgondagens mötesmagi", säger Helga Magnusson, ansvarig för digital mötesproduktion på Svenska Mässan Gothia Towers.

Gothia Studio är belägen på Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg och kommer att invigas den 28 april 2022. Det är en helt digital studio på totalt 140 kvm med plats för 6-10 talare. Studion är bland annat utrustad med en stor LED-skärm på 6 x 2 meter samt tre spelytor. I anslutning finns dessutom en härlig lounge för samtal och mingel. Perfekt för digitala möten, event och livesändningar.