platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Aurel Kristian Balika tar över Quality Hotel Winn i Göteborg

Aurel Kristian Balika tar över som hotelldirektör på Quality Hotel Winn. Aurel kommer senast från rollen som Director of Food & Beverage på Quality Airport Hotel Gardermoen där han varit i tre år.

"Det första jag gjorde när jag fick beskedet var att hoppa i sängen av glädje och ringa min familj och berätta nyheten. Det glädjer mig väldigt mycket att få börja jobba med teamet på Quality Hotel Winn. Det finns enorm potential i hotellet som vi kommer fortsätta bygga på och vidareutveckla gästresan för familjer, sport- och konferensgäster", säger Aurel Kristian Balika.

Aurel har mer än 15 års erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen i olika roller, bland annat har han arbetat som hovmästare, restaurangchef och ansvarig för möten och event. När han nu tillträder som GM på Quality Hotel Winn i juni är det med mycket energi och förväntan.

"Quality Hotel Winn är ett av våra uppskattade hotell i Göteborgsområdet. Närheten till Göta Älv och Göteborgs stad är ett perfekt läge för de som vill undvika storstadspulsen men ändå uppleva allt Göteborg har att erbjuda. Vi älskar att utveckla och pusha våra egna talanger till nya utmaningar internt. Aurels långa erfarenhet inom food & beverage kombinerat med drift är precis vad vi behöver på hotellet för ge hotellets medarbetare och gäster bra och roliga upplevelser. Jag är säker på att Aurel kommer axla ansvaret med bravur", säger Susanna Ståhl, Director of Operations för Quality Hotel Sverige.

Quality Hotel Winn ligger 10 minuter från centrala Göteborg och har 121 rum, 11 konferensrum med kapacitet för upp till 130 personer. Dygnetruntöppet gym finns i direkt anslutning och hotellet driver även restaurangen i byggnaden.