platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
19-22 september 2023
Global Investigative Journalism Conference
kommer till Göteborg.
hotellnytt
Nu öppnar Clarion Hotel Umeå
- stärker Umeås attraktivitet.
flygnytt
Ryanair expanderar på Arlanda
– lanserar 13 nya vinterlinjer.
11 000 kvadratmeter 2024
Storsatsning på mat- och dryck på Arlanda och Landvetter
- 20-tal helt nya restauranger, barer och caféer öppnar med start 2023.
27 september
Meningsfulla upplevelser
står i fokus på Världsturismdagen.
Ligger din byrå i framkant?
Region Skåne
upphandlar eventbyrå.
Ny plats för möten
Geely
– Ett innovationscenter med glasklara utsikter i Göteborg.
forskning skapar möten
ForskarFredag i Piteå
bjuder på möten med Piteås forskare.
25-26 januari 2023
Gediget program
när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens.
Etour utforskar vägen
Forskningssamarbete
tar Höga Kusten en nivå till.
RSS
rss_icon
Länkar
Aurel Kristian Balika tar över Quality Hotel Winn i Göteborg

Aurel Kristian Balika tar över som hotelldirektör på Quality Hotel Winn. Aurel kommer senast från rollen som Director of Food & Beverage på Quality Airport Hotel Gardermoen där han varit i tre år.

"Det första jag gjorde när jag fick beskedet var att hoppa i sängen av glädje och ringa min familj och berätta nyheten. Det glädjer mig väldigt mycket att få börja jobba med teamet på Quality Hotel Winn. Det finns enorm potential i hotellet som vi kommer fortsätta bygga på och vidareutveckla gästresan för familjer, sport- och konferensgäster", säger Aurel Kristian Balika.

Aurel har mer än 15 års erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen i olika roller, bland annat har han arbetat som hovmästare, restaurangchef och ansvarig för möten och event. När han nu tillträder som GM på Quality Hotel Winn i juni är det med mycket energi och förväntan.

"Quality Hotel Winn är ett av våra uppskattade hotell i Göteborgsområdet. Närheten till Göta Älv och Göteborgs stad är ett perfekt läge för de som vill undvika storstadspulsen men ändå uppleva allt Göteborg har att erbjuda. Vi älskar att utveckla och pusha våra egna talanger till nya utmaningar internt. Aurels långa erfarenhet inom food & beverage kombinerat med drift är precis vad vi behöver på hotellet för ge hotellets medarbetare och gäster bra och roliga upplevelser. Jag är säker på att Aurel kommer axla ansvaret med bravur", säger Susanna Ståhl, Director of Operations för Quality Hotel Sverige.

Quality Hotel Winn ligger 10 minuter från centrala Göteborg och har 121 rum, 11 konferensrum med kapacitet för upp till 130 personer. Dygnetruntöppet gym finns i direkt anslutning och hotellet driver även restaurangen i byggnaden.