platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Jenny Pieplow Benestam ny hotelldirektör för Clarion Hotel Sea U i Helsingborg

I juni tillträder Jenny Pieplow Benestam som ny hotelldirektör för Clarion Sea U i Helsingborg. Jenny har lång och gedigen erfarenhet från olika roller inom driften samt sälj- och marknadsföring.

Jenny har varit en del av Nordic Choice Hotels sedan 2007 och kommer senast från befattningar som hotelldirektör för Quality Hotel View och Quality Hotel The Mill i Malmö och innan dess som regional försäljningsdirektör för Nordic Choice Hotels i Skåne och i Danmark.

Jenny har lång och bred erfarenhet från olika sälj- och marknadsroller samt driftsbefattningar från både hotell och restaurangbranschen som bland annat från restaurang Skeppsbron 2 i Malmö, Scandic Hotels och HKC Hotels.

"Jag är oerhört stolt och glad att ha fått förtroendet och leda och vidareutveckla Helsingborgs största och vackraste hotell. Tillsammans med det härliga teamet på Clarion Hotel Seu U ser jag så mycket fram emot att fortsatt utveckla en fantastisk produkt till att bli den bästa mötesplatsen i Södra Sverige", säger Jenny Pieplow Benestam, tillträdande hotelldirektör för Clarion Hotel Sea U.

Jenny efterträder Miri Sumiq, som nu träder in i en ny roll som driftsdirektör för Clarion Hotel Sverige.

"Vi på Clarion Hotel är glada och stolta över att få Jenny på plats som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Sea U. Jenny är ett säljproffs ut i fingerspetsarna och brinner för att skapa gästupplevelser utöver det vanliga. Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med en modig, erfaren och engagerad ledare som ska fortsätta skriva på en redan fin framgångssaga tillsammans med teamet på Clarion Hotel Sea U och utveckla hotellet och Helsingborg som en attraktiv och hållbar mötesdestination", säger Miri Sumiq, driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.