platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
19-22 september 2023
Global Investigative Journalism Conference
kommer till Göteborg.
hotellnytt
Nu öppnar Clarion Hotel Umeå
- stärker Umeås attraktivitet.
flygnytt
Ryanair expanderar på Arlanda
– lanserar 13 nya vinterlinjer.
11 000 kvadratmeter 2024
Storsatsning på mat- och dryck på Arlanda och Landvetter
- 20-tal helt nya restauranger, barer och caféer öppnar med start 2023.
27 september
Meningsfulla upplevelser
står i fokus på Världsturismdagen.
Ligger din byrå i framkant?
Region Skåne
upphandlar eventbyrå.
Ny plats för möten
Geely
– Ett innovationscenter med glasklara utsikter i Göteborg.
forskning skapar möten
ForskarFredag i Piteå
bjuder på möten med Piteås forskare.
25-26 januari 2023
Gediget program
när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens.
Etour utforskar vägen
Forskningssamarbete
tar Höga Kusten en nivå till.
RSS
rss_icon
Länkar
Möten & Events och Event Production är större än någonsin tidigare, hallen är helt fullbokad och slutsåld

Den 20-21 april 2022 slår Möten & Events och Event Production återigen upp portarna på Kistamässan. Årets version blir storslagen med fler utställare än någonsin tidigare och hallen fylld till sista monterplatsen. Arrangören har storsatsat på talarprogrammet och Kjell A Nordström inleder mässan - Nordens största mötesplats för alla som utvecklar och planerar event, mässor, möten, och konferenser.

Mässan har uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Detta för att ge besökarna ett bredare utbud och en mer dynamisk mötesplats. Här får besökarna insikter och helt nya perspektiv på hur de ska maximera framtidens event och möten.

"Behovet att ses är otroligt stort, med ett fullmatat mässgolv och en otroligt hög förhandsregistrering ser vi att två år av pandemi har gjort att branschen ser fram mot att få ses igen. Det är dags att återigen bygga upp relationerna och skapa affärsnyttiga möten. Vårt fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande, affärsdrivande möten och events som genererar resultat", säger Jennifer Björk, projektledare.

Mässdagarna inleds med kostnadsfria frukostmöten tillsammans med Kjell A Nordström och Micael Dahlen. Möten & Events och Athenas Talarbyrå presenterar två öppna scener, fyllda med talare från öppning till stängning.

En nyhet för i år är Profil & Promotion, där besökarna kan se och ta del av de senaste nyheterna för hållbara profil och reklamprodukter, här ligger varumärkesförstärkning och hållbarhet i fokus.

Parallellt går mässorna Mark Tech Expo, e-Commerce Expo och Retail TECH, Nordens ledande mässa, konferens och mötesplats för hela handeln och marknadsföring. De sex mässorna har mängder med gemensamma synergier som kompletterar varandra och bidrar till en starkare utställning samt ett mer utbildande konferensprogram.

 

Mer info: motenevents.se

 

Bilden: Kjell A. Nordström inleder Möten & Events.