platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Viktoria Andersson ny hotelldirektör för Clarion Hotel Umeå

Viktoria började sin karriär tidigt inom hotellvärlden. Som 14-åring fick hon sitt första sommarjobb på hotellet i hemkommunen Storuman och 2006 började hon på Nordic Choice Hotels och sedan dess har hon haft många ledande befattningar, såsom Management Trainee, Hotel Manager, Operations Manager och nu senast som hotelldirektör för Clarion Hotel Wisby.

"Vi är otroligt stolta och glada över att just Viktoria har tackat ja till uppdraget att öppna, leda och utveckla Clarion Hotel Umeå. Viktoria har en unik känsla att motivera och inspirera team till extraordinära resultat oavsett förutsättningar och utmaningar både när det kommer till mjuka och hårda nyckeltal. Med sin långa erfarenhet, dynamiska ledarskapsstil och höga energi är vi övertygade om att Viktoria kommer vara en tillgång för hotellet och Umeå som destination", säger Miri Sumiq, driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.

Clarion Hotel Umeå öppnar fjärde kvartalet 2022 och kommer med sina 270 hotellrum, restaurang, rooftop bar, konferensytor och wellnessavdelning skapa en internationell mötesplats i hjärtat av Umeå.

"Att få återvända hem till Västerbotten och etablera nya Clarion Umeå är en dröm som går i uppfyllelse. Efter 16 år i bland annat Västerås, Stockholm och senast Visby vänder jag uppåt i landet och tar mig an uppgiften mer laddad och exalterad än någonsin. Jag har haft förmånen att få leda några av NCH ledande hotell, Quality Friends, Clarion Sign och nu närmast Clarion Wisby, att utveckla hotellen till destinationer för det lokala näringslivet, turister och affärsresenärer - det ska vi göra på Clarion Umeå också. Mitt team och jag själv kommer jobba för att bli umebons nya vardagsrum, den naturliga mötesplatsen och skapa minnesvärda upplevelser för hela norrlands näringsliv! Tillsammans kommer vi fortsätta driva på i utvecklingen att göra Umeå till förstahandsval för nationell och internationell turism", säger Viktoria Andersson, tillträdande hotelldirektör, Clarion Hotel Umeå.

Viktoria tillträder som Hotelldirektör för nyetableringen Clarion Hotel Umeå i augusti.