platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Dubbla event för fastighetschefer

Under våren arrangeras två stora seminarier för chefer i bygg- och fastighetsbranschen: Stora kompetensdagen (21 april) och Stora hållbarhetsdagen (11 maj).

Bakom arrangemangen står Fastighetssverige, som är Nordens ledande mediekanal i den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen. Byggcheferna är partner till båda eventen. Det innebär att du som medlem får 50 procents rabatt på biljettpriset (koden får du via vårt nyhetsbrev).

"Som i alla branscher är det viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som väntar runt hörnet", säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige. "Vi hoppas att deltagarna ska känna att de har fått en rejäl dos marknadsuppdatering och inspiration när de går hem. De ska dessutom ha fått med sig ett knippe nya kontakter som är värdefulla för deras affärsverksamhet".

På Stora kompetensdagen deltar Byggchefernas ordförande Jeanet Corvinius i ett samtal med rubriken ”Topp-vd:arna om kompetensutmaningarna”. Vad behöver göras för att säkerställa att rätt kompetens finns? Hur gör vi branschen mer attraktiv för unga talanger? Det diskuterar hon med Anneli Jansson (vd på Humlegården), Max Barclay (vd på Newsec Advisory) och Anders Holmestig (vd på Fastighetsägarna).

Jeanet Corvinius deltar även på Stora hållbarhetsdagen, där hon diskuterar greenwashing. Tillsammans med Peter Ullstad (arkitekt och grundare av Codesign), Lotta Werner Flyborg (vd på SGBC) och Åsa Lindgren (hållbarhetschef på Ramboll Building) resonerar hon kring hur hållbarhet kan och bör mätas.

I avslutningspanelen på Stora hållbarhetsdagen ingår Byggchefernas styrelsemedlem Amanda Borneke. Under rubriken ”Hållbarhet i framtiden – visioner och breda tankar” samtalar hon med Robert af Wetterstedt (hållbarhetsspecialist på Bjerking), Filip Elland (hållbarhetschef på Castellum), Maria Björholt (Chief Sustainability officer på Polar Structure) och Christoffer Caesar (vd på Soltech Energy Solutions).