platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hållbarhet
Easyfairs diplomerade
enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas.
hotellnytt
GCCH
köper Hotel Park Allé i Kristianstad.
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
RSS
rss_icon
Länkar
Dubbla event för fastighetschefer

Under våren arrangeras två stora seminarier för chefer i bygg- och fastighetsbranschen: Stora kompetensdagen (21 april) och Stora hållbarhetsdagen (11 maj).

Bakom arrangemangen står Fastighetssverige, som är Nordens ledande mediekanal i den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen. Byggcheferna är partner till båda eventen. Det innebär att du som medlem får 50 procents rabatt på biljettpriset (koden får du via vårt nyhetsbrev).

"Som i alla branscher är det viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som väntar runt hörnet", säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige. "Vi hoppas att deltagarna ska känna att de har fått en rejäl dos marknadsuppdatering och inspiration när de går hem. De ska dessutom ha fått med sig ett knippe nya kontakter som är värdefulla för deras affärsverksamhet".

På Stora kompetensdagen deltar Byggchefernas ordförande Jeanet Corvinius i ett samtal med rubriken ”Topp-vd:arna om kompetensutmaningarna”. Vad behöver göras för att säkerställa att rätt kompetens finns? Hur gör vi branschen mer attraktiv för unga talanger? Det diskuterar hon med Anneli Jansson (vd på Humlegården), Max Barclay (vd på Newsec Advisory) och Anders Holmestig (vd på Fastighetsägarna).

Jeanet Corvinius deltar även på Stora hållbarhetsdagen, där hon diskuterar greenwashing. Tillsammans med Peter Ullstad (arkitekt och grundare av Codesign), Lotta Werner Flyborg (vd på SGBC) och Åsa Lindgren (hållbarhetschef på Ramboll Building) resonerar hon kring hur hållbarhet kan och bör mätas.

I avslutningspanelen på Stora hållbarhetsdagen ingår Byggchefernas styrelsemedlem Amanda Borneke. Under rubriken ”Hållbarhet i framtiden – visioner och breda tankar” samtalar hon med Robert af Wetterstedt (hållbarhetsspecialist på Bjerking), Filip Elland (hållbarhetschef på Castellum), Maria Björholt (Chief Sustainability officer på Polar Structure) och Christoffer Caesar (vd på Soltech Energy Solutions).