platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
19-22 september 2023
Global Investigative Journalism Conference
kommer till Göteborg.
hotellnytt
Nu öppnar Clarion Hotel Umeå
- stärker Umeås attraktivitet.
flygnytt
Ryanair expanderar på Arlanda
– lanserar 13 nya vinterlinjer.
11 000 kvadratmeter 2024
Storsatsning på mat- och dryck på Arlanda och Landvetter
- 20-tal helt nya restauranger, barer och caféer öppnar med start 2023.
27 september
Meningsfulla upplevelser
står i fokus på Världsturismdagen.
Ligger din byrå i framkant?
Region Skåne
upphandlar eventbyrå.
Ny plats för möten
Geely
– Ett innovationscenter med glasklara utsikter i Göteborg.
forskning skapar möten
ForskarFredag i Piteå
bjuder på möten med Piteås forskare.
25-26 januari 2023
Gediget program
när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens.
Etour utforskar vägen
Forskningssamarbete
tar Höga Kusten en nivå till.
RSS
rss_icon
Länkar
Dubbla event för fastighetschefer

Under våren arrangeras två stora seminarier för chefer i bygg- och fastighetsbranschen: Stora kompetensdagen (21 april) och Stora hållbarhetsdagen (11 maj).

Bakom arrangemangen står Fastighetssverige, som är Nordens ledande mediekanal i den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen. Byggcheferna är partner till båda eventen. Det innebär att du som medlem får 50 procents rabatt på biljettpriset (koden får du via vårt nyhetsbrev).

"Som i alla branscher är det viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som väntar runt hörnet", säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige. "Vi hoppas att deltagarna ska känna att de har fått en rejäl dos marknadsuppdatering och inspiration när de går hem. De ska dessutom ha fått med sig ett knippe nya kontakter som är värdefulla för deras affärsverksamhet".

På Stora kompetensdagen deltar Byggchefernas ordförande Jeanet Corvinius i ett samtal med rubriken ”Topp-vd:arna om kompetensutmaningarna”. Vad behöver göras för att säkerställa att rätt kompetens finns? Hur gör vi branschen mer attraktiv för unga talanger? Det diskuterar hon med Anneli Jansson (vd på Humlegården), Max Barclay (vd på Newsec Advisory) och Anders Holmestig (vd på Fastighetsägarna).

Jeanet Corvinius deltar även på Stora hållbarhetsdagen, där hon diskuterar greenwashing. Tillsammans med Peter Ullstad (arkitekt och grundare av Codesign), Lotta Werner Flyborg (vd på SGBC) och Åsa Lindgren (hållbarhetschef på Ramboll Building) resonerar hon kring hur hållbarhet kan och bör mätas.

I avslutningspanelen på Stora hållbarhetsdagen ingår Byggchefernas styrelsemedlem Amanda Borneke. Under rubriken ”Hållbarhet i framtiden – visioner och breda tankar” samtalar hon med Robert af Wetterstedt (hållbarhetsspecialist på Bjerking), Filip Elland (hållbarhetschef på Castellum), Maria Björholt (Chief Sustainability officer på Polar Structure) och Christoffer Caesar (vd på Soltech Energy Solutions).