platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
19-22 september 2023
Global Investigative Journalism Conference
kommer till Göteborg.
hotellnytt
Nu öppnar Clarion Hotel Umeå
- stärker Umeås attraktivitet.
flygnytt
Ryanair expanderar på Arlanda
– lanserar 13 nya vinterlinjer.
11 000 kvadratmeter 2024
Storsatsning på mat- och dryck på Arlanda och Landvetter
- 20-tal helt nya restauranger, barer och caféer öppnar med start 2023.
27 september
Meningsfulla upplevelser
står i fokus på Världsturismdagen.
Ligger din byrå i framkant?
Region Skåne
upphandlar eventbyrå.
Ny plats för möten
Geely
– Ett innovationscenter med glasklara utsikter i Göteborg.
forskning skapar möten
ForskarFredag i Piteå
bjuder på möten med Piteås forskare.
25-26 januari 2023
Gediget program
när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens.
Etour utforskar vägen
Forskningssamarbete
tar Höga Kusten en nivå till.
RSS
rss_icon
Länkar
Nyrenoverat när Best Western Plus Oslo Airport öppnar dörrarna igen

EFTER en omfattande renovering har Best Western Plus Oslo Airport fått ett rejält ansiktslyft. Det är dags att hälsa hotellgästerna välkomna igen – nu med fokus på helhetsupplevelsen med skräddarsydda lösningar, snarare än som ett vanligt flygplatshotell.

Hotellet, som ligger bara ett par minuter ifrån Oslos flygplats Gardermoen, har sedan 2020 genomgått en förvandlingsprocess - från ett vanligt flygplatshotell till en mötesplats med inbjudande rum och loungeytor, högteknologiska konferensrum och matupplevelser baserade på lokala råvaror.

Hotellets nyrenoverade 201 rum är smakfullt inredda och väl ljudisolerade för bästa sömn. Vill man hålla konferens finns nio högteknologiskt utrustade lokaler med plats för två till 110 deltagare samt även två chambre separée i anslutning till restaurangen, lämpliga för exempelvis frukostmöten. På hotellets restaurang samarbetar man med ett antal lokala gårdar och leverantörer.

”Det är en otrolig förvandling som har gjorts på hotellet. Här har man tagit vara på hotellets strategiska läge som i kombination med alla faciliteter gör det till en plats för att mötas. Vi har många affärsresande som hela tiden återkommer till oss och som önskar något mer än bara ett ställe att sova på. Därför känns det extra positivt att man har satsat på helheten i erbjudandet, vilket vi är övertygade kommer att tilltala många”, säger Johan Michelson, vd BWH Hotel Group Skandinavien.

För den som gillar att träna, erbjuder hotellet också ett välutrustat gym med utsikt över skogen och vill man ta en promenad eller joggingtur finns det en fin väg ut i naturen i nära anslutning till hotellet. Här finns även en stor parkering med laddplatser för elbil och buss från Gardermoen flygplats tar bara sex minuter.

Best Western Plus OsloAirport Hotel ägs av Ragde Eiendom och CF Eiendom och har varit medlemmar i BWH Hotel Group sedan 2020.