platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Nyrenoverat när Best Western Plus Oslo Airport öppnar dörrarna igen

EFTER en omfattande renovering har Best Western Plus Oslo Airport fått ett rejält ansiktslyft. Det är dags att hälsa hotellgästerna välkomna igen – nu med fokus på helhetsupplevelsen med skräddarsydda lösningar, snarare än som ett vanligt flygplatshotell.

Hotellet, som ligger bara ett par minuter ifrån Oslos flygplats Gardermoen, har sedan 2020 genomgått en förvandlingsprocess - från ett vanligt flygplatshotell till en mötesplats med inbjudande rum och loungeytor, högteknologiska konferensrum och matupplevelser baserade på lokala råvaror.

Hotellets nyrenoverade 201 rum är smakfullt inredda och väl ljudisolerade för bästa sömn. Vill man hålla konferens finns nio högteknologiskt utrustade lokaler med plats för två till 110 deltagare samt även två chambre separée i anslutning till restaurangen, lämpliga för exempelvis frukostmöten. På hotellets restaurang samarbetar man med ett antal lokala gårdar och leverantörer.

”Det är en otrolig förvandling som har gjorts på hotellet. Här har man tagit vara på hotellets strategiska läge som i kombination med alla faciliteter gör det till en plats för att mötas. Vi har många affärsresande som hela tiden återkommer till oss och som önskar något mer än bara ett ställe att sova på. Därför känns det extra positivt att man har satsat på helheten i erbjudandet, vilket vi är övertygade kommer att tilltala många”, säger Johan Michelson, vd BWH Hotel Group Skandinavien.

För den som gillar att träna, erbjuder hotellet också ett välutrustat gym med utsikt över skogen och vill man ta en promenad eller joggingtur finns det en fin väg ut i naturen i nära anslutning till hotellet. Här finns även en stor parkering med laddplatser för elbil och buss från Gardermoen flygplats tar bara sex minuter.

Best Western Plus OsloAirport Hotel ägs av Ragde Eiendom och CF Eiendom och har varit medlemmar i BWH Hotel Group sedan 2020.