platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hållbarhet
Easyfairs diplomerade
enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas.
hotellnytt
GCCH
köper Hotel Park Allé i Kristianstad.
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
RSS
rss_icon
Länkar
Nyrenoverat när Best Western Plus Oslo Airport öppnar dörrarna igen

EFTER en omfattande renovering har Best Western Plus Oslo Airport fått ett rejält ansiktslyft. Det är dags att hälsa hotellgästerna välkomna igen – nu med fokus på helhetsupplevelsen med skräddarsydda lösningar, snarare än som ett vanligt flygplatshotell.

Hotellet, som ligger bara ett par minuter ifrån Oslos flygplats Gardermoen, har sedan 2020 genomgått en förvandlingsprocess - från ett vanligt flygplatshotell till en mötesplats med inbjudande rum och loungeytor, högteknologiska konferensrum och matupplevelser baserade på lokala råvaror.

Hotellets nyrenoverade 201 rum är smakfullt inredda och väl ljudisolerade för bästa sömn. Vill man hålla konferens finns nio högteknologiskt utrustade lokaler med plats för två till 110 deltagare samt även två chambre separée i anslutning till restaurangen, lämpliga för exempelvis frukostmöten. På hotellets restaurang samarbetar man med ett antal lokala gårdar och leverantörer.

”Det är en otrolig förvandling som har gjorts på hotellet. Här har man tagit vara på hotellets strategiska läge som i kombination med alla faciliteter gör det till en plats för att mötas. Vi har många affärsresande som hela tiden återkommer till oss och som önskar något mer än bara ett ställe att sova på. Därför känns det extra positivt att man har satsat på helheten i erbjudandet, vilket vi är övertygade kommer att tilltala många”, säger Johan Michelson, vd BWH Hotel Group Skandinavien.

För den som gillar att träna, erbjuder hotellet också ett välutrustat gym med utsikt över skogen och vill man ta en promenad eller joggingtur finns det en fin väg ut i naturen i nära anslutning till hotellet. Här finns även en stor parkering med laddplatser för elbil och buss från Gardermoen flygplats tar bara sex minuter.

Best Western Plus OsloAirport Hotel ägs av Ragde Eiendom och CF Eiendom och har varit medlemmar i BWH Hotel Group sedan 2020.