nyheter
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny Cluster General Manager hos Radisson Blu på Arlanda

AnnSofie Lanner har utnämnts till Cluster General Manager för Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport och Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda. AnnSofie har mångårig erfarenhet inom hotell i en rad olika roller varav senaste 10 åren som hotelldirektör. Utöver det har AnnSofie varit tillförordnad ansvarig för hållbarhet inom Scandic samt varit coach för olika branscher för att få fram framtida talanger.

AnnSofie Lanner kommer att leda de två Radisson Blu-hotellen på Arlanda; en med bästa möjliga läge på terminalen och den andra närmaste hotellet till flygplatsen.

“Otroligt roligt att få vara en del av teamen och att vara aktiv ute på flygplatsen. Ser verligen fram emot att leda dessa fantastiska hotell framåt”, säger AnnSofie Lanner, Cluster General Manager för Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport och Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda.

AnnSofie har arbetat på Scandic i över 20 år varav de senaste 10 åren som General Manager. Hennes senaste befattning var som Cluster General Manager på Scandic Victoria Towers & Scandic Kista. Utöver sina olika roller inom hotelledning och drift har AnnSofie erfarenhet som tillförordnad direktör Sustainable Business för Scandic. AnnSofie har dessutom varit mentor i programmet "Mitt livs chans" samt coach i "MyDreamNow".

“Det är med stor glädje vi välkomnar AnnSofie som direktör för våra två Arlanda flygplatshotell. Med hennes breda erfarenhet av en rad olika hotell i flera olika positioner, hennes öga för kvalitet samt höga ambitionsnivå är jag övertygad att vi med AnnSofie i spetsen kommer fortsätta att ge gästerna bästa möjliga upplevelse”, säger Daniel Kraft, Regional Director Sverige på Radisson Hotel Group.

Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport ligger på bekvämt promenadavstånd från alla terminaler på Arlanda flygplats. Hotellets 260 ljudisolerade rum har elegant modern inredning och bekvämligheter som kostnadsfritt wi-fi och tillträde till eget fitnesscenter.

Hotellets särskilda konferenslokaler erbjuder det perfekta utrymmet för möten och evenemang, oavsett om det är ett litet styrelsemöte för två eller en konferens för 80 personer. Med snabb tillgång till flygplatsen och Arlanda Express, som tar 20 minuter till Stockholms centrum, är det en bekväm mötesplats för gäster som kommer från olika håll i världen.

Hotellrestaurangen Sky Horizon serverar färska, brasserieinspirerade rätter som passar alla smaker.

“Här kan gästerna koppla av med en drink efter ett möte eller turistande i staden. Sky Horizon är den perfekta platsen för ett avslappnat affärsmöte eller en lunch innan du flyger. Det är en heldagsöppen restaurang med en à la carte-meny som har något för alla, också köttbullar med potatismos och gräddsås”, säger AnnSofie.

Horizon har ett praktiskt läge mellan gaterna på Stockholm-Arlanda flygplats, i en ljus, öppen miljö med avslappnad atmosfär.

Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda ligger några minuter från terminalerna och erbjuder enkel tillgång till flygplatsen via kostnadsfria transferbuss och ett perfekt läge för en avkopplande vistelse på Sveriges inkörsport till världen.

Hotellets 342 rum och sviter bjuder in till en lugn vistelse med elegant inredning, bekväma bekvämligheter och ljudisolerade fönster. Gästerna kan koppla av och ta en paus i hotellets harmoniska wellnesscenter med inomhuspool, bastu och gym.

I hotellets restaurang erbjuds skandinaviska favoriter och i hotellets moderna bar kan gästerna njuta av en drink och frestande tilltugg och smårätter.

Läget nära Arlanda flygplats gör Radisson Blu Arlandia Hotel till en bekväm och praktisk plats för möten med 24 mötesrum i olika storlekar, där den största är hörsalen med plats för upp till 244 personer. Alla mötesrum har naturligt dagsljus, fritt wifi, avancerade bildskärmar, whiteboards och all utrustning som behövs för ett produktivt möte.