platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Svenska Mässan Gothia Towers på offensiven: värvar tre nya Account Managers till Congress & Events

Svenska Mässan Gothia Towers genomför en storsatsning på Congress & Events. Genom rekryteringen av tre välrenommerade namn i mötesindustrin; Elisabeth Bernstein, Jonas Ogvall och Linnea Bremborg, stärker bolaget sitt kunderbjudande inför 2022 och framåt. En kombination som säkerställer professionella och enastående upplevelser.

Affärsenheten Congress & Events hos Svenska Mässan Gothia Towers arbetar med stora möten, kongresser, externa mässor och evenemang som innefattar allt från 300 till 10 000 deltagare. Teamet bakom Congress & Events är erfarna och tillhör branschens främsta mötesexperter. Och nu stärks det ytterligare av tre nya Account Managers som med olika fokusområden ska förstärka kundernas mötesupplevelser.

Förväntningarna och behoven runt det fysiska mötet har förändrats och kraven på unika och värdeskapande mötesupplevelser är större än någonsin. Dessa tre personer kommer komplettera varandra och möta våra segments olika behov med sina kompetenser och gedigna erfarenhet”, säger Malin Erlandsson, Director Congress & Event.

Bland topprekryteringarna finns Elisabeth Bernstein, tidigare Key Account Manager och eventansvarig på bland annat American Express Meeting & Events och Carlsberg Sverige:

"Jag brinner för att jobba med kreativa möten och evenemang som är möjliga här och vill kunna addera värde som rådgivare till eventbyråerna och deras uppdragsgivare. Tillsammans med Jonas och Linnea blir vi starka utåt och kan fylla ett spektrum av olika behov hos våra kunder", säger Elisaabeth Bernstein.

"Mitt fokus kommer vara kongresser och möten från föreningar, myndigheter och organisationer. Jag ser fram mot att fortsätta utveckla erbjudandet och värdet för denna viktiga kundgrupp", säger Linnea Bremborg, som närmast  kommer från Göteborgs Friidrottsförbund där hon jobbade med försäljning och projektledning kopplat till Göteborgsvarvet och MCI Scandinavia som projektledare för kongresser inom det vetenskapliga området:.

I sina tidigare roller har Jonas Ogvall med sig erfarenhet av evenemang från Göteborg & Co till företagsevent på Volvo Event Management och senast som marknadsansvarig för betallösningar på Collector Bank. Han har även specialiserat sig på de interpersonella och de kommunikativa aspekterna kring möten:

"Jag ser mycket fram emot att få vara med och bidra till Svenska Mässan Gothia Towers, att befästa och utveckla positionen som en av Europas mest attraktiva mötesplatser", säger Jonas Ogvall.

 

Bilden: Linnea Bremborg, Jonas Ogvall och Elisabeth Bernstein är nya Account Managers till Congress & Events.