platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
19-22 september 2023
Global Investigative Journalism Conference
kommer till Göteborg.
hotellnytt
Nu öppnar Clarion Hotel Umeå
- stärker Umeås attraktivitet.
flygnytt
Ryanair expanderar på Arlanda
– lanserar 13 nya vinterlinjer.
11 000 kvadratmeter 2024
Storsatsning på mat- och dryck på Arlanda och Landvetter
- 20-tal helt nya restauranger, barer och caféer öppnar med start 2023.
27 september
Meningsfulla upplevelser
står i fokus på Världsturismdagen.
Ligger din byrå i framkant?
Region Skåne
upphandlar eventbyrå.
Ny plats för möten
Geely
– Ett innovationscenter med glasklara utsikter i Göteborg.
forskning skapar möten
ForskarFredag i Piteå
bjuder på möten med Piteås forskare.
25-26 januari 2023
Gediget program
när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens.
Etour utforskar vägen
Forskningssamarbete
tar Höga Kusten en nivå till.
RSS
rss_icon
Länkar
Anna Björklund blir vd på Blique by Nobis

Blique by Nobis tillsätter nu Anna Björklund som ny vd. Anna har jobbat inom Nobis-koncernen sedan 2019 och ser fram emot att fortsätta utveckla hotellgruppens största hotell med tillhörande två restauranger, innergård, takterrass och mötes- och eventavdelning.

Anna Björklund har arbetet inom koncernen sedan 2019 och kommer senast från rollen som tillförordnad vd på Blique by Nobis. Hon har en bred arbetslivserfarenhet med bland annat 14 år på Grupp F12 som drift- och restaurangchef för F12 restaurant och catering.

"Det är såklart speciellt att bli vd mitt under en pandemi, men jag har använt tiden till att finslipa och utveckla nya koncept som ska stärka Blique by Nobis som egen destination. Min vision med Blique ny Nobis är enkel; att bli den mest naturliga och inbjudande mötesplatsen i Vasastan och Hagastaden", säger Anna Björklund.

Blique by Nobis ligger i en historisk byggnad på Gävlegatan, från början arkitektritad av världsberömde Sigurd Lewerentz. Idag omvandlad till designhotell med interiör av Wingårdhs arkitekter. Området är även känt som Stockholms galleridistrikt där Blique by Nobis vill vara en samlingsplats för kreativitet och kultur. I sin roll som vd ser Anna Björklund fram emot att åter fylla huset med aktiviteter och event

"Nu ser jag fram emot en vår och sommar utan restriktioner, där vi bland annat ska fortsätta utveckla vårt mötes- och eventkoncept genom att addera en rad nya spännande tillval. Även vårt sommarkoncept Gården är i full förberedelse med liveframträdanden och andra utomhusaktiviteter. Nu kör vi, säger Anna Björklund.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------Nobis Hospitality Group är en av Nordens ledande koncerner inom hospitalitynäringen och innefattar kända varumärken som Operakällaren och Café Opera samt designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen, Miss Clara, Hotel J, Stallmästaregården och Blique by Nobis. I juni 2021 expanderar koncernen utanför Norden genom öppningen av Concepció by Nobis i Palma, Spanien.