platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Anna Björklund blir vd på Blique by Nobis

Blique by Nobis tillsätter nu Anna Björklund som ny vd. Anna har jobbat inom Nobis-koncernen sedan 2019 och ser fram emot att fortsätta utveckla hotellgruppens största hotell med tillhörande två restauranger, innergård, takterrass och mötes- och eventavdelning.

Anna Björklund har arbetet inom koncernen sedan 2019 och kommer senast från rollen som tillförordnad vd på Blique by Nobis. Hon har en bred arbetslivserfarenhet med bland annat 14 år på Grupp F12 som drift- och restaurangchef för F12 restaurant och catering.

"Det är såklart speciellt att bli vd mitt under en pandemi, men jag har använt tiden till att finslipa och utveckla nya koncept som ska stärka Blique by Nobis som egen destination. Min vision med Blique ny Nobis är enkel; att bli den mest naturliga och inbjudande mötesplatsen i Vasastan och Hagastaden", säger Anna Björklund.

Blique by Nobis ligger i en historisk byggnad på Gävlegatan, från början arkitektritad av världsberömde Sigurd Lewerentz. Idag omvandlad till designhotell med interiör av Wingårdhs arkitekter. Området är även känt som Stockholms galleridistrikt där Blique by Nobis vill vara en samlingsplats för kreativitet och kultur. I sin roll som vd ser Anna Björklund fram emot att åter fylla huset med aktiviteter och event

"Nu ser jag fram emot en vår och sommar utan restriktioner, där vi bland annat ska fortsätta utveckla vårt mötes- och eventkoncept genom att addera en rad nya spännande tillval. Även vårt sommarkoncept Gården är i full förberedelse med liveframträdanden och andra utomhusaktiviteter. Nu kör vi, säger Anna Björklund.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------Nobis Hospitality Group är en av Nordens ledande koncerner inom hospitalitynäringen och innefattar kända varumärken som Operakällaren och Café Opera samt designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen, Miss Clara, Hotel J, Stallmästaregården och Blique by Nobis. I juni 2021 expanderar koncernen utanför Norden genom öppningen av Concepció by Nobis i Palma, Spanien.