platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
Anna Björklund blir vd på Blique by Nobis

Blique by Nobis tillsätter nu Anna Björklund som ny vd. Anna har jobbat inom Nobis-koncernen sedan 2019 och ser fram emot att fortsätta utveckla hotellgruppens största hotell med tillhörande två restauranger, innergård, takterrass och mötes- och eventavdelning.

Anna Björklund har arbetet inom koncernen sedan 2019 och kommer senast från rollen som tillförordnad vd på Blique by Nobis. Hon har en bred arbetslivserfarenhet med bland annat 14 år på Grupp F12 som drift- och restaurangchef för F12 restaurant och catering.

"Det är såklart speciellt att bli vd mitt under en pandemi, men jag har använt tiden till att finslipa och utveckla nya koncept som ska stärka Blique by Nobis som egen destination. Min vision med Blique ny Nobis är enkel; att bli den mest naturliga och inbjudande mötesplatsen i Vasastan och Hagastaden", säger Anna Björklund.

Blique by Nobis ligger i en historisk byggnad på Gävlegatan, från början arkitektritad av världsberömde Sigurd Lewerentz. Idag omvandlad till designhotell med interiör av Wingårdhs arkitekter. Området är även känt som Stockholms galleridistrikt där Blique by Nobis vill vara en samlingsplats för kreativitet och kultur. I sin roll som vd ser Anna Björklund fram emot att åter fylla huset med aktiviteter och event

"Nu ser jag fram emot en vår och sommar utan restriktioner, där vi bland annat ska fortsätta utveckla vårt mötes- och eventkoncept genom att addera en rad nya spännande tillval. Även vårt sommarkoncept Gården är i full förberedelse med liveframträdanden och andra utomhusaktiviteter. Nu kör vi, säger Anna Björklund.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------Nobis Hospitality Group är en av Nordens ledande koncerner inom hospitalitynäringen och innefattar kända varumärken som Operakällaren och Café Opera samt designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen, Miss Clara, Hotel J, Stallmästaregården och Blique by Nobis. I juni 2021 expanderar koncernen utanför Norden genom öppningen av Concepció by Nobis i Palma, Spanien.