nyheter
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
RSS
rss_icon
Länkar
Fredrik Utheim är ny vd på Marholmen

Nu tar Marholmen nästa steg mot att sätta den lilla ön i Roslagen på kartan som Sveriges nästa stora året-runt destination.

"Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla Marholmen till sin fulla potential tillsammans med våra medarbetare och ägare", säger Fredrik Utheim, som tillträdde som ny vd efter årsskiftet.

Marholmen ligger i Roslagens skärgård, strax utanför Norrtälje. På den 93 hektar stora ön ryms bland annat hotell, stugor, villor, glamping, konferens, spa, ställplatser, festlokaler, badtunnor, bastu, bryggor och en egen sandstrand. Aktiviteter för både privat- och konferensgäster året runt inkluderar äventyrsgolf, multisportbana, 10-kamp, Walking gym, Skogsbad, kallbad, grillplatser, en agilitybana och lekplatser.

"Jag ser en enorm potential att verkligen sätta Marholmen på kartan som helt unik och hållbar destination för besökare året runt", säger Fredrik Utheim. "Alla förutsättningar finns redan på plats och när erbjudandet kom kunde jag inte tacka nej till utmaningen att leda den fortsatta utvecklingen".

Genom historien har människor kommit till Marholmen för avkoppling och rekreation. 1913 donerade Nils och Hanna Berg en del av Marholmen till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Det är en tradition som än idag förvaltas av ägaren, Svenska Kommunalarbetareförbundet.

"Ägaren och styrelsen ser en stor potential i Kommunals fortsatta ägande i Marholmen. Vi önskar Fredrik och hans team lycka till och ser fram emot att få följa resan på nära håll", säger Marholmens styrelseordförande, Johan Hessius.

Fredrik Utheim har en gedigen erfarenhet från hotellbranschen och kommer närmast från Annordia där han arbetade med hotellfastighetsutveckling. Tidigare har han bland annat varit Sverigechef och koncernchef för tidigare Rica Hotels, vd för Stockholm Meeting Selection och General Manager för Radisson BLU-hotellen på Arlanda. Fredrik har också internationell erfarenhet från USA, Spanien och Norge och utbildning inom Hospitality Managment från Miami, Florida.