nyheter
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
RSS
rss_icon
Länkar
Mer utrymme och förnyade servicekoncept: Finnairs uppgraderade utseende avslöjas

I februari lanseras Finnairs helt nya och rymliga Business Class- och Premium Economy-kabiner för långdistansresan. Allt för att göra kundupplevelsen ännu bättre.

Under morgonens presskonferens i Helsingfors presenterades Finnairs senaste satsning för att förbättra kundupplevelsen på långdistansflygplanen A350 och A330. Bland annat kommer Economy Class få en uppfräschning och helt nya Business Class och Premium Economy-kabiner kommer installeras. En investeringen som hamnat på 200 miljoner euro, vilket motsvarar över två miljarder kronor.

Långdistansflygningar är en bärande del av Finnairs strategi. Flygbolaget är specialiserat på att ansluta Europa och Asien via den korta, bränslesnåla norra rutten. Men erbjuder även utmärkta förbindelser till USA.

Finnairs A330-flygplan och tre A350 kommer få en förbättrad Economy Class med nya säten och större skärmar för Inflight Entertainment (IFE) med ett uppdaterat användargränssnitt. Utöver det kommer sexton av Finnairs A350-flygplan att få en ny stolklädsel i sina Economy-kabiner och en uppdaterad IFE-användarupplevelse som anpassats till designen i de nya Business- och Premium Economy-kabinerna.

Den fullständiga upplevelsen, komplett med förnyade servicekoncept, kommer att finnas tillgänglig under våren 2022 på utvalda rutter över Finnairs långdistansnät. Rutterna kommer att tillkännages vid försäljningsstarten den 1 mars 2022.

"Pandemin har haft en dramatisk inverkan på vår industri, men den har inte förändrat vår ambition att erbjuda en modern premiumupplevelse. Genom vår investering för att förbättra långdistanskundernas upplevelse vill vi fortsätta visa vårt engagemang för att leverera en förstklassig upplevelse i varje kabin på våra flygplan", säger Topi Manner, CEO på Finnair.

Finnairs nordiska formspråk och varma färgschema i Business Class och Premium Economy kabinerna följer designen av Finnairs förnyade non-Schengen-lounger som presenterades 2019 på Helsingfors flygplats.

Det finska designhuset Marimekko har designat en ny kollektion av unika textilier för att komplettera den varma och inbjudande atmosfären ombord som skapar en förstklassig kundkomfortupplevelse. Kunderna kommer även att få njuta av ett urval rätter som serveras på det nya porslinet som är unikt framtagen av den finska toppdesignern Harri Koskinen och Iittala.

Finnair är lanseringskund för ett helt nytt koncept i Business Class-stolarna som är utvecklat i nära samarbete med Collins Aerospace. Syftet är att maximera kundutrymmet och skapa en större frihet att röra på sig. Det unika loungeutrymmet med fast skal möjliggör en mängd olika sitt- och sovställningar. Kunderna kan därför göra utrymmet till sitt eget under den avkopplande långdistansflygningen.

"Utrymme är dagens lyx, och vi har lagt ner mycket tanke på att minsta detalj ska skapa den bästa Business Class-stolen för våra kunder. Både sätet och hela Business Class-upplevelsen är centrerad kring kundens komfort, utrymme och valmöjligheter. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder när vi rullar ut kabinförnyelsen över vår långdistansflotta under de kommande två åren", säger Ole Orvér, Chief Commercial Officer på Finnair.

Finnairs nya Premium Economy-kabin installeras för första gången i företagets alla långdistansflygplan. Allt för att erbjuder Finnairs långdistanskunder ett bekvämt och elegant nytt kabinval.

Sommaren 2022 planerar Finnair att trafikera nästan 100 destinationer i Europa, Asien och USA inklusive nya långdistanslinjer till Busan, i Sydkorea, Tokyo Haneda i Japan och Dallas och Seattle i USA. Från Sverige kommer den nya kabinen successivt att introduceras på direktflighterna från Arlanda till USA och Thailand.