nyheter
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny konferens och mötesplats för Sveriges alla ledare, arrangeras på Kistamässan

Nu lanseras Empowering People Live 2023, en storslagen konferens som fokuserar på framtidens ledarskap. Mötesplatsen åskådliggör hur organisationer måste tänka och agera för att kunna bli framgångsrika i det nya normala.

Med förändringarna kommer nya sysselsättningsmodeller. Duktiga ledare kommer att behöva omforma arbetsflöden, jobb och karriärvägar framöver och skapa nya talangpooler för framtiden. Företagen och organisationerna kommer inte att kunna gå tillbaka till business as usual. Transformationskulturen är en betydande kraft i det nya normala.

Covid har varit en tidsmaskin som har skyndat på den digitala omställningen 5 till 10 år och som har förändrat våra arbetssätt både inom och utanför våra verksamheter. Därför kommer alla chefer och ledare att behöva omstrukturera sina organisationer och implementera ny teknik de kommande åren, säger Susanne Hallencreutz, vd, på Nordic Live Expo, som arrangerar Empowering People Live.

Empowering People Live är den självklara mötesplatsen för alla ledare, chefer och verksamhetsutvecklare från hela näringslivet och offentlig sektor. Här tar de del av inspirerande berättelser som visar hur människor och organisationer utvecklas genom lärande och kompetensutveckling, bra och tydligt ledarskap samt positiva sätt att motivera.

Det är ett unikt tillfälle för Sveriges alla ledare och chefer att ta del av praktiska idéer och lösningar som ger ny kunskap och kompetens. Fokus är att skapa ett innehåll av högsta kvalitet med +100 seminarier och en konferens med de mest framstående föreläsarna. Empowering People Live består även av en utställning som visar den senaste tekniken och tjänsterna som effektiviserar organisationerna och dess medarbetare.

Empowering People Live arrangeras parallellt med Möten & Event, Sales & Marketing Innovation, Profil & Promotion och Event Production.

Arrangör är Live Expo, ett nordiskt mäss- och eventbolag som fokuserar på mässor och konferenser inom offentlig sektor, innovation och teknik.