platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny konferens och mötesplats för Sveriges alla ledare, arrangeras på Kistamässan

Nu lanseras Empowering People Live 2023, en storslagen konferens som fokuserar på framtidens ledarskap. Mötesplatsen åskådliggör hur organisationer måste tänka och agera för att kunna bli framgångsrika i det nya normala.

Med förändringarna kommer nya sysselsättningsmodeller. Duktiga ledare kommer att behöva omforma arbetsflöden, jobb och karriärvägar framöver och skapa nya talangpooler för framtiden. Företagen och organisationerna kommer inte att kunna gå tillbaka till business as usual. Transformationskulturen är en betydande kraft i det nya normala.

Covid har varit en tidsmaskin som har skyndat på den digitala omställningen 5 till 10 år och som har förändrat våra arbetssätt både inom och utanför våra verksamheter. Därför kommer alla chefer och ledare att behöva omstrukturera sina organisationer och implementera ny teknik de kommande åren, säger Susanne Hallencreutz, vd, på Nordic Live Expo, som arrangerar Empowering People Live.

Empowering People Live är den självklara mötesplatsen för alla ledare, chefer och verksamhetsutvecklare från hela näringslivet och offentlig sektor. Här tar de del av inspirerande berättelser som visar hur människor och organisationer utvecklas genom lärande och kompetensutveckling, bra och tydligt ledarskap samt positiva sätt att motivera.

Det är ett unikt tillfälle för Sveriges alla ledare och chefer att ta del av praktiska idéer och lösningar som ger ny kunskap och kompetens. Fokus är att skapa ett innehåll av högsta kvalitet med +100 seminarier och en konferens med de mest framstående föreläsarna. Empowering People Live består även av en utställning som visar den senaste tekniken och tjänsterna som effektiviserar organisationerna och dess medarbetare.

Empowering People Live arrangeras parallellt med Möten & Event, Sales & Marketing Innovation, Profil & Promotion och Event Production.

Arrangör är Live Expo, ett nordiskt mäss- och eventbolag som fokuserar på mässor och konferenser inom offentlig sektor, innovation och teknik.