platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Tia Daniels blir BestCities Global Alliance nya direktör för affärsutveckling och samhällsengagemang

BESTCITIES GLOBAL ALLIANCE meddelar att Tia Daniels har accepterat positionen som direktör, affärsutveckling och samhällsengagemang för organisationen.

Tia tillför rollen mer än 25 års erfarenhet inom mötes- och eventindustrin, med många av hennes tidigare positioner stationerade i USA och Danmark. Hennes senaste roller inkluderar försäljnings- och marknadsföringschef på Conventum Hotel & Conference Center och International Senior Sales Manager, Congresses & Events på Bella Center i Köpenhamn. Hon arbetade också för MCI Copenhagen, där hon ledde COP15 Hotel & Guest Relations-teamet genom en av stadens största konferenser i historien med över 30 000 delegater på plats. Under sin tid i Houston (1995 – 2008) arbetade Tia på Hilton Houston Post Oak och Houstonian Hotel, Club & Spa, i roller som Convention Service Manager och Corporate Sales and Service Manager.

Under hela sin karriär har Tia arbetat inom ett brett spektrum av organisationer och företag. Hon har också varit aktiv inom MPI och PCMA och knyter regelbundet nya kontakter vid IMEX, IBTM och andra industrievenemang.

Som Director, Business Development & Community Engagement för BestCities Global Alliance, kommer Tia att fokusera på att hjälpa partners och kunder att utveckla upplevelser som lämnar ett positivt och bestående arv i världen, samtidigt som BestCities höjer sin profil på företags- och incentivemarknaden. Hon kommer också att säkerställa att BestCities gamla åtaganden går framåt genom att arbeta i samarbete med medlemmar och stödja nyckelinitiativ som The Madrid Challenge, Copenhagen Legacy Lab och Incredible Impacts Programme.

"Som en passionerad medlem av mötes- och eventindustrin är jag hedrad och mycket glad över att ta på mig denna affärsutvecklingsroll med BestCities Global Alliance," säger Tia. "Jag har stora skor att fylla efter Jane Cunningham, men är också stolt över att erbjudas möjligheten att fortsätta arbetet med BestCities-teamet med att genomföra alliansens vision. Jag ser fram emot att arbeta med alliansens alla partnerdestinationer och kunder.”

"Vi är glada över att välkomna Tia till BestCities-teamet och ivriga att dra nytta av hennes expertis för att bygga förtroende hos kunder, se till att vårt samhälle fortsätter växa och leverera hållbar påverkan till våra kunder och partnerdestinationer", säger Lesley Williams, vd för Best Cities. "Tia kommer också att spela en nyckelroll för att främja vårt engagemang för att säkerställa att ett positivt och effektfullt arv integreras i varje affärsevenemang som arrangeras på våra medlemsdestinationer. Vi är oerhört glada för framtiden med Tia som leder vår affärsutveckling.”

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------Om BestCities Global Alliance

BestCities Global Alliance är ett internationellt nätverk av ledande kongressdestinationer runt om i världen. De kännetecknas av medlemmarnas kongresskontors engagemang för att erbjuda speciella standarder för service. Medlemmar inkluderar Berlin, Kapstaden, Köpenhamn, Dubai, Dublin, Houston, Madrid, Melbourne, Singapore, Tokyo och Vancouver. Genom att arbeta tillsammans tillför BestCities ett unikt värde till sina medlemsstäder. Detta allianstänkande ger inte bara en nivå av kreativa kundlösningar som ingen enskild partnerstad skulle kunna leverera på egen hand, utan hjälper i sin tur BestCities medlemmar att uppnå sina egna mål, bättre än de skulle kunna ensamma. www.bestcities.net @BestCitiesGA