platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Daniel Löfgren ny vd på Quality Hotel Prisma i Skövde

Med fullt fokus på att accelerera verksamheten ut ur pandemin börjar Daniel Löfgren sin roll som vd och hotelldirektör på Quality Hotel Prisma i Skövde. Han kommer senast från en roll som Regionchef hos Sängjätten AB där han jobbat sedan 2016.

"Daniels energi och personlighet passar väl in hos oss och hans mångåriga erfarenhet från sälj- och marknadsföring såväl som inom besöksnäringen kommer verkligen bidra till att vi kan ta nästa steg i Skövde", säger Susanna Ståhl, Director of Operations för Quality Hotel Sverige.

Daniel började sin karriär inom besöksnäringen som reseledare och har sedan dess haft ett flertal ledarroller med ansvar för olika områden. Service och att utveckla gästupplevelsen ligger honom varmt om hjärtat.

"Det ska bli riktigt kul att få ta över Quality Hotel Prisma. Mitt hjärta slår lite extra hårt för den här delen av Sverige och att att få hjälpa till med återhämtningen efter pandemin med bland annat rekrytering av unga talanger känns helt rätt", säger Daniel Löfgren, tillträdande vd på Quality Hotel Prisma.

Nyrenoverade Quality Hotel Prisma ligger i vackra omgivningar vid Boulognerskogen, en grön oas mitt i Skövde. Från hotellet är det inte långt till turistmål som Hornborgarsjön, Läckö Slott och Skara Sommarland. Hotellet har 115 hotellrum, en stor lobby med reception, nyrenoverad restaurang samt gym och spa.