platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Daniel Löfgren ny vd på Quality Hotel Prisma i Skövde

Med fullt fokus på att accelerera verksamheten ut ur pandemin börjar Daniel Löfgren sin roll som vd och hotelldirektör på Quality Hotel Prisma i Skövde. Han kommer senast från en roll som Regionchef hos Sängjätten AB där han jobbat sedan 2016.

"Daniels energi och personlighet passar väl in hos oss och hans mångåriga erfarenhet från sälj- och marknadsföring såväl som inom besöksnäringen kommer verkligen bidra till att vi kan ta nästa steg i Skövde", säger Susanna Ståhl, Director of Operations för Quality Hotel Sverige.

Daniel började sin karriär inom besöksnäringen som reseledare och har sedan dess haft ett flertal ledarroller med ansvar för olika områden. Service och att utveckla gästupplevelsen ligger honom varmt om hjärtat.

"Det ska bli riktigt kul att få ta över Quality Hotel Prisma. Mitt hjärta slår lite extra hårt för den här delen av Sverige och att att få hjälpa till med återhämtningen efter pandemin med bland annat rekrytering av unga talanger känns helt rätt", säger Daniel Löfgren, tillträdande vd på Quality Hotel Prisma.

Nyrenoverade Quality Hotel Prisma ligger i vackra omgivningar vid Boulognerskogen, en grön oas mitt i Skövde. Från hotellet är det inte långt till turistmål som Hornborgarsjön, Läckö Slott och Skara Sommarland. Hotellet har 115 hotellrum, en stor lobby med reception, nyrenoverad restaurang samt gym och spa.