platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Från Japan till Örebro – Jimmy Myhrinder tar över Scandic Örebro Central

Scandic har rekryterat Jimmy Myhrinder som nu tillträder tjänsten som hotelldirektör för Scandic Örebro Central som öppnar den 21 mars 2022. Jimmy kommer närmast från världsberömda Yasuragi och rollen som Operations Manager.

"Detta är en mycket stark rekrytering för Scandic och Örebro. Jimmy, med sin långa ledar- och branscherfarenhet är ett viktigt tillskott i vårt uppdrag att erbjuda en bra hotellupplevelse för alla och samtidigt fortsätta driva reseanledningar till Örebro från både svensk och internationell turism", säger Kai Pasma, Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels.

Jimmy Myhrinder har en gedigen erfarenhet inom hotell- och spadrift med ledande befattningar på Yasuragi och Sturebadet i bagaget. Han har sedan 2004 spelat en nyckelroll i att leverera hotell- och spaupplevelser som etsat sig fast i minnet hos människor från hela världen och får nu i uppdrag att positionera Scandic Örebro Central på den svenska hotellkartan.

"Jag känner mig otroligt glad och förväntansfull att jag har fått möjligheten att börja på ruta ett och skapa ett helt nytt medarbetarlag för att tillsammans öppna nya Scandic Örebro Central den 21 mars. Jag vill skapa en ny mötesplats för örebroarna och vara det naturliga valet av hotell för hitresande, tack vare närheten till resecentrum, vägnät och stadskärna. Jag ser även fram emot att efter många år i Stockholm nu få Örebro och Lindesberg som hemmabas," säger Jimmy Myhrinder, nytillträdande hotelldirektör för Scandic Örebro Central.

 

Jimmy börjar som hotelldirektör för Scandic Örebro Central den 7 februari 2022.