platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hållbarhet
Easyfairs diplomerade
enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas.
hotellnytt
GCCH
köper Hotel Park Allé i Kristianstad.
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
RSS
rss_icon
Länkar
Sam Holmberg tillbaka på Radisson Blu i Stockholm

Sam Holmberg, den mycket erfarna hotellchefen med flera år bakom sig på Radisson Hotel Group, är tillbaka som vd för två av Stockholms största hotell: Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre och Radisson Blu Royal Viking Hotel.

"Det är med stor glädje vi hälsar Sam välkommen tillbaka som direktör för dessa framstående hotell. Med hans omfattande erfarenhet och starka meriter är vi övertygade om att Sam och hans team kommer att fortsätta att ge gästerna bästa möjliga upplevelser här i Stockholm", säger Daniel Kraft, Regional Director Sverige på Radisson Hotel Group.

Sam har en bred erfarenhet som hotellchef med över 30 år i branschen. Han har haft flera olika tjänster inom hotellbranschen samt varit hotellchef och direktör för flera av Radisson Hotel Groups hotell. Han var med och öppnade Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre i 2011.

”För mig blir det ett kärt återseende till en fantastisk mötesanläggning och till två stora betydelsefulla hotell i hjärtat av Stockholm. Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre och Radisson Blu Royal Viking Hotel bildar en dynamisk trio som jag känner mig stolt att få ta mig an”, säger Sam Holmberg och fortsätter:

”I en overklig tid med pandemin och dess restriktioner känns det mycket inspirerande att kunna komma tillbaka när det vänder och att få fortsätta på den inslagna vägen”.

Radisson Blu Waterfront Hotel och Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm rankas som de två bästa Downtown-hotellen i Stockholm av gäster på Tripadvisor, mycket tack vare deras centrala läge, service, renlighet och valuta för pengarna.

Nyligen tilldelades Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm utmärkelsen för bästa hotellfrukost i Stockholm. Rankingen har utvecklats av Mornings UK och är baserad på användarrekommendationer och gästrecensioner på TripAdvisor (The Best Hotel Breakfast in Every Capital City - Mornings.co.uk).

Radisson Blu Royal Viking Hotel är ett nyrenoverat hotell, en internationell mötesplats med 459 rum och sviter. Stockholms främsta sevärdheter och största shoppingdistrikt ligger inom promenadavstånd och Stockholms centralstation ligger precis intill hotellet. Den populära restaurangen Stockholm Fisk ligger i hotellet och är en av de bästa platserna i Stockholm att frossa i fisk och skaldjur.

Radisson Blu Waterfront Hotel ligger i hjärtat av Stockholm och innefattar förutom ett hotell också Stockholms främsta mötesplats med kapacitet att ta hand om allt från det lilla mötet på 10 personer till de stora evenemangen på uppemot 3000 personer. Med 22 mötesrum, 414 rum och sviter plus ett perfekt läge mitt i city är Stockholm Waterfront ett optimalt ställe för alla typer av möten och events.