platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Scandic värvar hotelldirektör – Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå

Scandic har rekryterat Roger Pettersson som nu tillträder tjänsten som hotelldirektör för Scandic Plaza Umeå och Scandic Umeå Syd. Roger kommer närmast från Compass Group och där han varit regionchef för Norrland under de senaste sju åren.

Roger Pettersson har många års erfarenhet av att leda i större organisationer och har en gedigen bakgrund inom restaurangnäringen. Roger har under sina många år i branschen varit en uppskattad ledare i sitt arbete att stärka den norrländska regionen, vilket han nu kommer att intensifiera i sin roll som hotelldirektör på Scandichotellen i Umeå.

"Jag är mycket stolt och glad över att vi rekryterat Roger Pettersson till oss på Scandic, en stark branschprofil med stor lokalanknytning till Umeå, samtidigt som han blir en viktig pusselbit i att fortsätta utveckla och driva våra hotell i staden. Med en gedigen kunskap och erfarenhet inom mat och dryck, toppat med ett uppskattat ledarskap är jag övertygad om att Roger kommer att tillföra mycket till vår organisation", säger Karin Lundman, Distriktsdirektör för Scandic i norra Sverige.

"För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse eftersom jag ända sedan min karriärstart, drygt 30 år bakåt i tiden haft som mål att någon gång jobba som hotelldirektör. Det känns därför ärofyllt att få detta uppdrag då Scandic är ett fantastiskt företag med fantastiska möjligheter och jag är stolt över att få förtroendet att tillhöra en organisation med goda värderingar. Jag har redan blivit väl mottagen av mina nya kollegor i Region Norrland och på plats här i Umeå och ser verkligen fram emot att ta mig an denna nya utmaning", säger Roger Pettersson, nytillträdande Hotelldirektör för Scandic Plaza Umeå och Scandic Umeå Syd.

Roger tillträder sin tjänst som hotelldirektör för Scandichotellen i Umeå den 15 februari, 2022.