platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december

Det kan kännas som att de dystra tiderna snabbt återkom med de nya restriktionerna inom mötes- och eventsindustrin i vårt land. En liten ljusning för de anläggningar som kan dela in sin publik i sektioner om 500 personer istället för 500 totalt sett, samtidigt som vi kan se att fotbollen i England, ett land som drabbats väldigt hårt av pandemin, ha fulla läktare igen utan att några röster höjs om att dra ned på antalet fotbollsfans.

 

På Karlstad CCC skriver vd Mattias Nord följande på Facebook:

 

"Snart två år av pandemi och nästan oavbrutet mörker för oss som jobbar med att samla ett större antal människor till möten och upplevelser. En ljusglimt under hösten och sedan vips in i osäkerheten igen när smittkurvorna rusar i höjden", säger Mattias Nord, vd för Karlstad CCC.

"Mitt i detta så drar säljteamet på Karlstad CCC till med ett nytt försäljningsrekord för en enskild säljmånad. Hela 9,7miljoner i nya affärer för framtiden signerades i december, och det är en otrolig prestation att se möjligheter, att göra rätt behovsanalys och inte minst att leverera så mycket trovärdighet att kunderna utan tvekan väljer Karlstad för nya möten när det finns så mycket osäkerhet. Energikick de luxe och stolt över fantastiska medarbetare!"

Tveklöst finns det ljus i mörkret och vi på Meetings International vill gärna lyfta fram dessa ljus för visst kommer vi också till den andra sidan, där vi ser att ljuset är starkare och vi kommer allt snabbare dit om vi är förbredda. Våren är inte längre bort än att den visar små tecken, i alla fall här i Skåne där Snödroppar och Vintergäck redan visar upp sig på väl valda ställen. Grattis Karlstad CCC, staden Karlstad och resten av Sverige. Låt oss hitta fler tecken på att vi är på väg mot rätt hpll också när det gäller denna pandemi.