platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
19-22 september 2023
Global Investigative Journalism Conference
kommer till Göteborg.
hotellnytt
Nu öppnar Clarion Hotel Umeå
- stärker Umeås attraktivitet.
flygnytt
Ryanair expanderar på Arlanda
– lanserar 13 nya vinterlinjer.
11 000 kvadratmeter 2024
Storsatsning på mat- och dryck på Arlanda och Landvetter
- 20-tal helt nya restauranger, barer och caféer öppnar med start 2023.
27 september
Meningsfulla upplevelser
står i fokus på Världsturismdagen.
Ligger din byrå i framkant?
Region Skåne
upphandlar eventbyrå.
Ny plats för möten
Geely
– Ett innovationscenter med glasklara utsikter i Göteborg.
forskning skapar möten
ForskarFredag i Piteå
bjuder på möten med Piteås forskare.
25-26 januari 2023
Gediget program
när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens.
Etour utforskar vägen
Forskningssamarbete
tar Höga Kusten en nivå till.
RSS
rss_icon
Länkar
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december

Det kan kännas som att de dystra tiderna snabbt återkom med de nya restriktionerna inom mötes- och eventsindustrin i vårt land. En liten ljusning för de anläggningar som kan dela in sin publik i sektioner om 500 personer istället för 500 totalt sett, samtidigt som vi kan se att fotbollen i England, ett land som drabbats väldigt hårt av pandemin, ha fulla läktare igen utan att några röster höjs om att dra ned på antalet fotbollsfans.

 

På Karlstad CCC skriver vd Mattias Nord följande på Facebook:

 

"Snart två år av pandemi och nästan oavbrutet mörker för oss som jobbar med att samla ett större antal människor till möten och upplevelser. En ljusglimt under hösten och sedan vips in i osäkerheten igen när smittkurvorna rusar i höjden", säger Mattias Nord, vd för Karlstad CCC.

"Mitt i detta så drar säljteamet på Karlstad CCC till med ett nytt försäljningsrekord för en enskild säljmånad. Hela 9,7miljoner i nya affärer för framtiden signerades i december, och det är en otrolig prestation att se möjligheter, att göra rätt behovsanalys och inte minst att leverera så mycket trovärdighet att kunderna utan tvekan väljer Karlstad för nya möten när det finns så mycket osäkerhet. Energikick de luxe och stolt över fantastiska medarbetare!"

Tveklöst finns det ljus i mörkret och vi på Meetings International vill gärna lyfta fram dessa ljus för visst kommer vi också till den andra sidan, där vi ser att ljuset är starkare och vi kommer allt snabbare dit om vi är förbredda. Våren är inte längre bort än att den visar små tecken, i alla fall här i Skåne där Snödroppar och Vintergäck redan visar upp sig på väl valda ställen. Grattis Karlstad CCC, staden Karlstad och resten av Sverige. Låt oss hitta fler tecken på att vi är på väg mot rätt hpll också när det gäller denna pandemi.