platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
19-22 september 2023
Global Investigative Journalism Conference
kommer till Göteborg.
hotellnytt
Nu öppnar Clarion Hotel Umeå
- stärker Umeås attraktivitet.
flygnytt
Ryanair expanderar på Arlanda
– lanserar 13 nya vinterlinjer.
11 000 kvadratmeter 2024
Storsatsning på mat- och dryck på Arlanda och Landvetter
- 20-tal helt nya restauranger, barer och caféer öppnar med start 2023.
27 september
Meningsfulla upplevelser
står i fokus på Världsturismdagen.
Ligger din byrå i framkant?
Region Skåne
upphandlar eventbyrå.
Ny plats för möten
Geely
– Ett innovationscenter med glasklara utsikter i Göteborg.
forskning skapar möten
ForskarFredag i Piteå
bjuder på möten med Piteås forskare.
25-26 januari 2023
Gediget program
när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens.
Etour utforskar vägen
Forskningssamarbete
tar Höga Kusten en nivå till.
RSS
rss_icon
Länkar
Arton internationella kongresser valde Seoul som destinationen

SEOUL HAR FRAMGÅNGSRIGT attraherat 18 internationella kongresser som kommer att hållas i Seoul 2022, inklusive World Congress of Neurology 2025 som förväntar sig 5 000 deltagare. Seoul Convention Bureau har erbjudit skräddarsydda konsulttjänster för varje anbudsprocess genom Plus Seoul Support-program för att locka fler internationella kongresser till staden. Med förra årets framgångar kommer Seoul att välkomna omkring 23 000 deltagare under de kommande åren som kommer att få ut det mesta av stadens avancerade teknologier och fascinerande harmoni av traditionell och modern skönhet.

Samtidigt används alltfler skräddarsydda stöd för säkerhets- och säkerhetsåtgärder för dem som behöver ytterligare stöd som bland annat personligt desinficeringsmaterial. Uthyrning av desinficerande grindar ökade i popularitet hos evenemangsplanerarna. Uthyrningarna ökade åtta gånger under 2020 till 48 gånger 2021. Relaterat stöd som desinfektion av evenemangslokaler och tillhandahållande av personlig skyddsutrustning har också ökat två till tre gånger.

"Seoul vet hur man genomför ett hybridmöte på grundval av redan gjorda digitaliseringar och motsvarande utbyggda krishanteringsmedel. Det här är de stora styrkorna som staden har för att vara en av de bästa hybrid-MICE-destinationeneerna”, säger en av tjänstemännen för MICE Supporting Team på Seoul Convention Bureau. Hon fortsatte, "Vi kommer att fortsätta att utveckla våra styrkor genom att ytterligare uppdatera vårt stöd för att fler föreningar och organisationer ska kunna stå värd för kongresser på en större scen och se till att alla evenemang arrangeras i trygga och säkra omgivningar med hjälp av dess exklusiva databas med 250 hela föreningar."