platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Nytt jobb
Catarina Halldén
blir hotelldirektör för nya Quality Hotel Match i Jönköping.
Nytt jobb
Maria Skarve,
ny Marknads- och Kommunikationschef på Svenska Möten.
Nytt jobb
Carina Eriksson
- ny hotelldirektör på Scandic Västerås.
musik och möten
Göteborg slår rekord
– bästa musiksommaren hittills.
30 maj - 3 juli
H22 prisas
som Årets Nytänkare på Real Estate Øresund.
nystart
Daniel Berlin öppnar nytt hösten 2023
mellan Skillinge och Brantevik.
22-24 september
Halmstad och Halland
– värdar för världens största textilfestival.
hotellnytt
Ambitiösa planer
för spektakulära Scandic Holmenkollen Park.
holistisk idé
Vår Gård
lanserar ny mötesdesign för hållbart samskapande.
Göteborg
Vetenskapsfestivalen
– nu börjar årets kunskapsfest.
RSS
rss_icon
Länkar
Arton internationella kongresser valde Seoul som destinationen

SEOUL HAR FRAMGÅNGSRIGT attraherat 18 internationella kongresser som kommer att hållas i Seoul 2022, inklusive World Congress of Neurology 2025 som förväntar sig 5 000 deltagare. Seoul Convention Bureau har erbjudit skräddarsydda konsulttjänster för varje anbudsprocess genom Plus Seoul Support-program för att locka fler internationella kongresser till staden. Med förra årets framgångar kommer Seoul att välkomna omkring 23 000 deltagare under de kommande åren som kommer att få ut det mesta av stadens avancerade teknologier och fascinerande harmoni av traditionell och modern skönhet.

Samtidigt används alltfler skräddarsydda stöd för säkerhets- och säkerhetsåtgärder för dem som behöver ytterligare stöd som bland annat personligt desinficeringsmaterial. Uthyrning av desinficerande grindar ökade i popularitet hos evenemangsplanerarna. Uthyrningarna ökade åtta gånger under 2020 till 48 gånger 2021. Relaterat stöd som desinfektion av evenemangslokaler och tillhandahållande av personlig skyddsutrustning har också ökat två till tre gånger.

"Seoul vet hur man genomför ett hybridmöte på grundval av redan gjorda digitaliseringar och motsvarande utbyggda krishanteringsmedel. Det här är de stora styrkorna som staden har för att vara en av de bästa hybrid-MICE-destinationeneerna”, säger en av tjänstemännen för MICE Supporting Team på Seoul Convention Bureau. Hon fortsatte, "Vi kommer att fortsätta att utveckla våra styrkor genom att ytterligare uppdatera vårt stöd för att fler föreningar och organisationer ska kunna stå värd för kongresser på en större scen och se till att alla evenemang arrangeras i trygga och säkra omgivningar med hjälp av dess exklusiva databas med 250 hela föreningar."