platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hållbarhet
Easyfairs diplomerade
enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas.
hotellnytt
GCCH
köper Hotel Park Allé i Kristianstad.
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
RSS
rss_icon
Länkar
Nyöppnade Ten Hotel väljer BWH Hotel Group som hotellpartner

Med 10 minuter till Arlanda och 20 minuter till Stockholm City öppnade det nya hotellkonceptet Ten Hotel sitt första hotell i Upplands Väsby i våras. Nu blir de en del av BWH Hotel Group i varumärkesgruppen BW Signature Collection.

I april förra året öppnades Ten Hotel i Upplands Väsby av grundarna Joakim Gip och Stefan Wahlén med fokus på träning, sport och hälsa för medvetna och aktiva resenärer. Med ett affärstänk sett ur ett konsumentperspektiv snarare än ett traditionellt hotellperspektiv har man skapat ett nytt koncept i hotellindustrin, där valet av rätt hotellpartner har varit viktigt.

”Vi är väldigt nöjda med att vi nu kommer att ingå i BWH Hotel Group. De hjälper oss att skapa större kännedom om vårt hotell samtidigt som vi kan erbjuda våra gäster ett värdefullt lojalitetsprogram med Best Western Rewards. Vi kommer fortsätta utveckla vår produkt Ten Hotel med fokus kring sport och hälsa drivet av vårt premiumgym och samarbeten med de bästa sportanläggningarna i vår närhet”, säger Stefan Wahlén, medgrundare Ten Hotel.

Ten Hotels koncept erbjuder premiumboende och bygger på en mix av digitaliserad och personlig service med hållbara material, hållbar design och miljövänlig teknik. På hotellet ryms 194 rum vilka har byggts som moduler i en fabrik i Kungsör för att sedan monteras på plats, en kostnadseffektiv byggteknik som gör att man kan hålla kostnaderna nere. Bakom produktionen står byggbolaget Junior Living i samarbete med Andreas Martin-Löf Arkitekter.

Rummen är utrustade med balkong, snabbt wifi, individuella klimatanläggningar samt sängar av hög kvalitet. Här finns även studios med mindre kök samt Connecting Office-rum om man vill ha ett eget kontor i anslutning till sovrummet.

För gästerna finns många möjligheter till träning under vistelsen. Hotellet erbjuder ett stort, toppmodernt gym med bastu och intill hotellet ligger ett av Stockholms största padelcenter. I närområdet finns även en upplyst löparslinga samt flera golf-och tennisbanor.

Om man vill arbeta erbjuder hotellet en mängd olika ytor beroende på gästens behov. Här finns bland annat en stor öppen loungeyta med storbildsskärm för presentationer eller mingel, små avskilda arbetsplatser samt ett konferensrum för upp till 25 personer.

På hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag och i caféet erbjuds enklare rätter, snacks och dryck dygnet runt.

”Hotellkonceptet Ten Hotel är en otroligt spännande satsning och vi är stolta att få arbeta med riktiga superentreprenörer som Joakim och Stefan. De har ett enormt driv och har med både själ och kämparanda styrt arbetet med utvecklingen och uppbyggandet av hotellet ner på minsta detalj. Det här är ett perfekt exempel på hur många av våra privata hotellägare och entreprenörer arbetar - något som vi brinner för och som gör oss till den unika hotellkedja som vi är", säger Johan Michelson, vd BWH Hotel Group Skandinavien.

Ten Hotels vision är att etablera en ny hotellkedja med 10 hotell i närhet till storstad, infrastruktur samt kommunikation.

Ten Hotel ingår i BWH Hotel Groups varumärkesgrupp BW Signature Collection.