platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Johanna Carinci Jonsson tar över Clarion Collection Hotel Slottsparken i Linköping

Det är med fullt fokus på att skapa oförglömliga gästupplevelser som Johanna Carinci Jonsson idag tar över vd-rollen på Clarion Collection Hotel Slottsparken. Johanna kommer närmast från rollen som hotellchef för Quality Hotel Ekoxen i Linköping.

Med Linköping slott, domkyrkan och stans restauranger, barer och shopping utanför hotelltrappen så är Clarion Collection Hotel Slottsparken perfekt placerat för besökare. Men innanför hotelldörrarna väntar förutom de 146 hotellrummen och takterrassen med jacuzzi en ny era för hotellet. Idag den 12 januari gör Johanna Carinci Jonsson sin första dag som hotellets vd och hotelldirektör. Med högt tempo och en stor dos ödmjukhet så är uppdraget att utveckla hotellet och skapa en miljö som kombinerar hotellets trygga och mysiga “hygge-atmosfär” med nya upplevelser för gästerna.

"Nu blir det åka av för hotellet.  Johanna är en en oerhört driven och energisk person som har förmågan att tillsammans med sina team växla upp och skapa resultat som gäster märker av i form av service och upplevelser. Jag är oerhört glad över att få Johanna med i Collection-familjen och är övertygad om att hon med sin bakgrund och personlighet kommer att ta upp kampen med domkyrkan och slottsparken om att vara stans mest uppskattade besöksmål", säger Clarion Collection Hotels svenska driftsdirektör Richard Svartvik och ler.

Johanna kommer närmast från rollen som hotellchef för Quality Hotel Ekoxen där hon haft drifts- och personalansvar för hotell- och konferensverksamheten. I rollen har också ingått det ekonomiska ansvaret för systerhotellet Quality Hotel The Box. Innan dess har hon haft ledarroller inom Mio, IKEA och TeliaSonera Sverige.

"Det kan verka som en kort promenad från min nuvarande roll vid Trädgårdsföreningen i Linköping till det nya på hotellet vid Slottsparken men för mig är det en symbolisk och väldigt fin resa. Från klassiska Ekoxen med sin självklara position som stans främsta konferens- och möteshotell till det mysiga hotellet Clarion Collection Hotel Slottsparken med fokus på de små mötena mellan människor och ambitionen att vara hotellvärldens förkroppsligande av det världskända danska konceptet hygge. Det här är otroligt roligt, utvecklande och utmanande", säger hotellets nya hotelldirektör och vd Johanna Carinci Jonsson.

Clarion Collection Hotel Slottsparken ligger på Klostergatan i centrala Linköping. Hotellet har 146 hotellrum, takterrass med jacuzzi, kallpool och bastu, gym, restaurang och bar.