platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Angelica Vinuesa Gustafsson ny Event project manager på BSC

Angelica Vinuesa Gustafsson är ny Event project manager på BSC, hon har en spännande tid både bakom sig och framför sig.

"Det känns overkligt att jag har haft tre olika jobb på ett år men samtidigt är jag tacksam att så är fallet. Hade jag inte blivit uppsagd under pandemin hade jag inte fått prova på tre fantastiska arbetsplatser", säger Angelica Vinuesa Gustafsson.

"På Swedish Business Travel Association, SBTA hade jag förmånen att få jobba med fantastiska Lotten Fowler, Anne Mette Berg, Sari Viljamaa, och Jan Henrik Ulvatne, för att rodda deras nordiska årsmöte #nbts som detta år blev digitalt, som ”körsbäret på kakan” fick jag välja underhållning och valde en av mina idoler. Chris Kläfford. Uppskattade också att lära känna många fina samarbetspartners🌟

"Sedan fick jag möjligheten att jobba som Karriärcoach på Karriärkonsulten, kanske en del på grund av mitt egna engagemang med min Facebookgrupp ”Värsta kapen” för arbetslösa. Oavsett var jobbet otroligt givande. Det var så spännande att lära känna mina deltagare och lyckan var total när många av dem kom i arbete. Ser verkligen upp till ägaren, Camilla Hermelin, som inspirerar och är grym på att få med sig gänget i rätt riktning. Hade också en närmaste chef som var toppen, närvarande, kunnig och engagerad Erik Yläneva".

"När eventbranschen kallade kunde jag inte tacka nej! Sedan augusti jobbar jag på grymma premium eventbolaget BSC Business Service Club - Premium Event Agency, ett företag jag sneglat länge på då jag uppskattar deras driv och energi. Vi jobbar med spännande kunder som Meta, Forex och L’Oréal. Jag har verkligen utmanats och fått projektleda ett gäng events, både digitala och live och är omgiven av ett fantastiskt gäng kvinnliga kollegor med den inspirerande ägaren och vdn Kerstin Öhman vid styret".

Bilden: Angelica Vinuesa Gustafsson ny Event project manager at BSC.