platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
nytt jobb
Therese Johansson
ny hotelldirektör för Quality Hotel View i Hyllie.
10-11 september
Malmö blir värd
för sommarfinalen av League of Legends European Championships.
hotellnytt
Från 50 till över 300 medarbetare på några månader
- Jacy’z Hotel & Resort skapar arbetstillfällen.
forskning skapar möten
Mångmiljonsatsning
på svensk handelsforskning.
event skapar möten
Stort medieintresse
och stark turistekonomisk omsättning för SM-veckan Piteå.
23-25 november
Nordens största forum
för debatt och samtal om mänskliga rättigheter till Helsingborg 2023.
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
RSS
rss_icon
Länkar
Lisette Jönsson, ny General Manager på Radisson Blu Hotel, Malmö

Lisette Jönsson utnämns till ny General Manager för Malmös enda internationella hotell, Radisson Blu Hotel, Malmö. Lisette har stor erfarenhet och kunskap om både hotellbranschen och Malmö och nu är hon tillbaka i staden efter fyra år på andra sidan bron i Danmark.

“Att äntligen få komma hem till Malmö och arbeta i och för staden jag älskar, tillsammans med ett team av dedikerade kollegor är glädje och lycka på riktigt. Radisson Blu Hotel Malmö är ett hotell fyllt av potential”, säger Lisette Jönsson och fortsätter:

“Jag lever efter devisen ’Vill man så kan man’. Jag tror helhjärtat att allt är möjligt, det kan krävas hårt jobb men vill man något på riktigt så har man alla förutsättningar att lyckas. Med Radissons ’Yes I Can’ service är det precis vad jag ser hos mina kollegor här på hotellet och jag ser fram emot att få lära känna dem och Radisson Hotel Group bättre.”

Radisson Blu Hotel ligger centralt i hjärtat av Malmö. Shopping, teatrar, museer, flygbuss, tågstation och affärsdistrikt ligger inom gångavstånd. Hotellet ligger 30 minuter från Malmö flygplats, och flygbussen stannar endast två kvarter bort. På mindre än 20 minuter kommer gästerna till centrala Köpenhamn.

Lisette Jönsson kommer senast från rollen som Director of Operations på Villa Copenhagen. Innan dess har hon bland annat varit med och öppnat Clarion Malmö Live och haft rollen som vd på Comfort Hotel i Helsingborg. Med närmare 20 år i hotellbranschen, som startade på Hotel Skansen i Båstad, vidare till lärorika år på Grand Hôtel i Stockholm och Tott Hotell Åre tar hon med sig en bred erfarenhet och många år som ledare in i rollen som vd på Radisson Blu Hotel i Malmö.

“Jag älskar kombinationen av traditionell professionell service och det genuint varma och vänligt moderna bemötandet här på Radisson Blu. Det skapar en enorm stolthet hos personalen och jag tror på vikten av att behålla kompetensen hos medarbetarna och våga varva den med ny teknologi - alltid med fokus på gästupplevelsen”, säger hon.

"Vi är glada att välkomna Lisette tilbaka till Malmö. Med sin långa erfarenhet från branschen och hennes engagemang för att skapa minnesvärda stunder är vi övertygade om att hon kommer att uppnå bra resultat på vårt hotell i Malmö", säger Daniel Kraft, Regional Director Sweden för Radisson Hotel Group.

Radisson Blu Hotel, Malmö erbjuder 229 stora och rymliga rum för maximal komfort. Alla 229 rum är minst 43 kvadratmeter, vilket är dubbelt så mycket som ett standardrum. Förutom gott om utrymme erbjuder alla rum och sviter faciliteter som gratis trådlöst internet och minibar.

"Vi har en ny F&B Manager på plats, Nicolas Suito, och med en ny Head Chef på ingång satsar vi stort på den kulinariska upplevelsen på hotellet. Här älskar vi mixen av internationella och lokala gäster, vi är en plats som är öppen för alla vare sig man stannar länge, kommer förbi på en lunch eller tittar in till Lobbybaren på fredagskvällen”, säger Lisette och fortsätter:

“Innanför dörrarna på Radisson Blu Hotel här i Malmö erbjuder vi stadens största hotellrum. En modern restaurangupplevelse i Malmös äldst bevarade korsvirkeshus, Thottska huset från 1558, här finns både a la carte restaurang och en festvåning. Vi har ny teknik i våra konferensrum med mycket funktionella mötesytor och viktigast av allt Malmös vassaste hotellteam.”

Hotellet erbjuder totalt 25 mötesrum med plats för upp till 150 deltagare. Alla rum ligger på samma våning, vilket ger stor flexibilitet. Lokalerna är utrustade med modern teknik, gratis trådlöst internet och stora utställnings-områden som är direkt relaterade till mötesrummen. Detta i kombination med 229 stora hotellrum, det minsta 43 kvadratmeter, gör möjligheterna stora för olika arrangemang och sammankomster.