platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Destinations International utser chef för Europasatsning

DESTINATIONS INTERNATIONAL, världens största organisation för destinationsorganisationer och conventionbureas (CVB), meddelade idag att Jane Cunningham har fått jobbet som chef för att utveckla organisationens europeiska verksamhet. Janes första arbetsdag för Destination International kommer att vara den 24 januari 2022.

Destinations International syftar till att främja en dynamisk gemenskap mellan globala destinationsledare och den bredare mötes-, event-, rese- och turismindustrin. Bosatt i Stockholm, Sverige, kommer Jane att ansvara för att övervaka och utveckla en långsiktig engagemangsstrategi för europeiska destinationsorganisationer.

"Global samordning och utbyte av bästa praxis kommer att vara avgörande när vi fortsätter att återhämta oss från pandemin", säger Don Welsh, vd för Destinations International. ”Samarbete har aldrig varit viktigare än nu och att engagera sig på den europeiska marknaden är avgörande. Under hela 2022 kommer Jane att ge sig ut på en lyssningsturné för att se hur Destinations International bäst kan bli en del av det globala samhället. Hennes nätverk och 20 års erfarenhet inom nästan alla sektorer av vår industri kommer att visa sig vara ovärderliga eftersom hon hjälper vår organisation att utveckla nyckelmöjligheter för vår europeiska strategi 2022 och därefter. Destinations International och hela vår industri kommer att dra nytta av hennes energi och samarbetsanda".

"Ett nytt år och en ny spännande roll", säger Jane Cunningham. "Jag är glad över att ha blivit välkomnad till Destinations International. Min erfarenhet och kunskap som jag skaffat mig under åren har fört mig till denna position och jag kan inte vänta med att komma igång. Djupt lyssnande, kunskapsutbyte och att hitta lösningar kommer att vara nyckeln. Det finns en stor möjlighet för samarbete och lärande mellan europeiska destinationer och det nordamerikanska samhället. Europa driver innovativt resmålstänkande och policyskapande. Den globala destinationsgemenskapen kan bidra till och lära av de allra bästa europeiska idéerna".

Jane Cunningham har omfattande global erfarenhet från mötes- och eventindustrin, inklusive arbete på hotell, ett kongresscenter, en destinationsmarknadsföringsorganisation och en professionell kongressorganisation (PCO). Senast hade hon positionen som chef för samhällsengagemang på BestCities Global Alliance. Jane brinner för att underlätta och skapa öppna miljöer som engagerar organisationer och föreningar för samhällelig utveckling.

Destinationsorganisationer är välkomna att kontakta Jane från och med den 24 januari för att diskutera vad som händer på deras destinationer på communications@destinationsinternational.org.

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------Om Destinations International:

Destinations International (tidigare Destination Marketing Association International) är världens största organisation för destinationsorganisationer, conventionbureaus, (CVB) och turismorganisationer.