platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
Destinations International utser chef för Europasatsning

DESTINATIONS INTERNATIONAL, världens största organisation för destinationsorganisationer och conventionbureas (CVB), meddelade idag att Jane Cunningham har fått jobbet som chef för att utveckla organisationens europeiska verksamhet. Janes första arbetsdag för Destination International kommer att vara den 24 januari 2022.

Destinations International syftar till att främja en dynamisk gemenskap mellan globala destinationsledare och den bredare mötes-, event-, rese- och turismindustrin. Bosatt i Stockholm, Sverige, kommer Jane att ansvara för att övervaka och utveckla en långsiktig engagemangsstrategi för europeiska destinationsorganisationer.

"Global samordning och utbyte av bästa praxis kommer att vara avgörande när vi fortsätter att återhämta oss från pandemin", säger Don Welsh, vd för Destinations International. ”Samarbete har aldrig varit viktigare än nu och att engagera sig på den europeiska marknaden är avgörande. Under hela 2022 kommer Jane att ge sig ut på en lyssningsturné för att se hur Destinations International bäst kan bli en del av det globala samhället. Hennes nätverk och 20 års erfarenhet inom nästan alla sektorer av vår industri kommer att visa sig vara ovärderliga eftersom hon hjälper vår organisation att utveckla nyckelmöjligheter för vår europeiska strategi 2022 och därefter. Destinations International och hela vår industri kommer att dra nytta av hennes energi och samarbetsanda".

"Ett nytt år och en ny spännande roll", säger Jane Cunningham. "Jag är glad över att ha blivit välkomnad till Destinations International. Min erfarenhet och kunskap som jag skaffat mig under åren har fört mig till denna position och jag kan inte vänta med att komma igång. Djupt lyssnande, kunskapsutbyte och att hitta lösningar kommer att vara nyckeln. Det finns en stor möjlighet för samarbete och lärande mellan europeiska destinationer och det nordamerikanska samhället. Europa driver innovativt resmålstänkande och policyskapande. Den globala destinationsgemenskapen kan bidra till och lära av de allra bästa europeiska idéerna".

Jane Cunningham har omfattande global erfarenhet från mötes- och eventindustrin, inklusive arbete på hotell, ett kongresscenter, en destinationsmarknadsföringsorganisation och en professionell kongressorganisation (PCO). Senast hade hon positionen som chef för samhällsengagemang på BestCities Global Alliance. Jane brinner för att underlätta och skapa öppna miljöer som engagerar organisationer och föreningar för samhällelig utveckling.

Destinationsorganisationer är välkomna att kontakta Jane från och med den 24 januari för att diskutera vad som händer på deras destinationer på communications@destinationsinternational.org.

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------Om Destinations International:

Destinations International (tidigare Destination Marketing Association International) är världens största organisation för destinationsorganisationer, conventionbureaus, (CVB) och turismorganisationer.