platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
IMEX i Frankfurt flyttas fram fem veckor

THE IMEX GROUP har idag bekräftat att de har säkrat nya datum för IMEX i Frankfurt 2022. Förändringen gör det möjligt för teamet att arrangera 20-årsjubileet av sin marknadsledande mässa mellan tisdag 31 maj – torsdag 2 juni, vilket ger den globala mötes- event- och incentiveindustrin ytterligare fem veckor för att förbereda sig.

Ökningen av antalet Omicron-fall i Europa och runt om i världen tillsammans med rådande osäkerhet i regelverken runt om i världen fick ordförande Ray Bloom och vd Carina Bauer att närmare granska sina möjligheter att tillsammans med sina partners i Frankfurt, flytta fram mässan.De nya datum som nu gäller är 31 maj - 2 juni, vilket innebär att mässan kan återgå till sina mer välbekanta tider under senvåren.

"Alla i vår industri kan se den nuvarande situationen i Europa och vet att, med mässor som är beroende på långa ledtider, så blir det omöjligt med en mässa redan i april. Vi är övertygade om att en senare tidpunkt i maj av IMEX i Frankfurt kommer att tillåta alla att gå vidare och planera med säkerhet och tillförsikt. Efter att nyligen ha kommit från ett mycket framgångsrikt IMEX America, är vi helt fokuserade på att bygga en stark mässa för IMEX i Frankfurt och vi är också mycket medvetna om hur mycket vår industri behöver IMEX för att samlas och bevisa att vi verkligen behöver den här mässan och att en väl genomförd mässa inte bara blir lönsam för både utställare och besökare utan att vi är närmare ett bra arrangemang än vad vissa kanske tror," säger IMEX vd, Carina Bauer.

IMEX i Frankfurt äger rum 31 maj – 2 juni, med en särskild dag med skräddarsydd utbildning måndagen den 30 maj för specialistgrupper som corporate-, förenings-  och organisations- och eventbyråköpare.

Registrering för IMEX i Frankfurt kommer att gå live under veckan som börjar måndag 17 januari.

"Som en strategisk partner till IMEX från starten för 20 år sedan välkomnar GCB German Convention Bureau beslutet att flytta datumet för IMEX i Frankfurt 2022. Flexibel och smidig planering är för närvarande viktigare än någonsin. Ray och Carina har insett detta, och med deras tidiga och transparenta kommunikation säkerställer största möjliga planeringssäkerhet tillsammans med deras partners och utställare. Mötesdestinationen Tyskland ser fram emot 20-årsjubileet av IMEX, och alla intressenter längs hela delegatresan är redo att tillhandahålla #SafeBusinessTrips ", säger Matthias Schultze, vd, GCB German Convention Bureau.

 

IMEX America kommer att genomföras 11 – 13 oktober 2022 i Mandalay Bay, Las Vegas.

 

www.imex-frankfurt.com

www.imexexhibitions.com