platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Dubai Association Conference 2022. Registreringen har öppnat, de global talarna är klara

• Flaggskeppsevenemanget för Dubai Association Conference genomförs den 21 februari 2022 på Dubais utställningscenter, inom Expo 2020.

• Kongressen genomförs under beskydd av Hans Höghet Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kronprins av Dubai och ordförande i Dubais verkställande råd.

 

REGISTRERINGEN FÖR NÄSTA Dubai Association Conference, som genomförs den 21 februari 2022, har öppnat. Evenemanget genomförs på Dubais nya utställningscenter, på platsen för Expo 2020, och evenemanget innehåller flera starka namn bland ledarna av de stora globala organisationerna inom mötes- och eventindustrin såväl som viktiga talare från Dubai.

Under temat "Associations and The New World: Resilience & Reinvention" kommer den tredje upplagan av kongressen att presentera en plattform för att utforska hur föreningar kan anpassa sig inte bara i efterdyningarna och de direkta effekterna av den globala pandemin, utan också med skiftande dynamik bland de yrken och branscher de betjänar. Kongressen kommer återigen att hållas under beskydd av Hans Höghet Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kronprins av Dubai och ordförande i Dubais verkställande råd.

 

Besök www.dubaiassociationconference.com för mer information och för att registrera dig.

 

I en fortsättning på traditionen från de tidigare två utgåvorna kommer evenemanget att inledas med en session med grundarna av Dubai Associations Centre (DAC): His Excellence Helal Saeed Almarri, generaldirektör, Dubais Department of Economy and Tourism och His Excellency Hamad Buamim, vd och koncernchef, Dubai Chamber of Commerce & Industry. Andra sessioner på agendan kommer att utforska teman och ämnen, inklusive designtänkande, prioriteringar för beslutsfattande, innovation, mångfald och intäkter.

Bland de globala talarna som kommer med sina internationella insikter och expertkunskap kommer bland andra: Michelle I. Mason, CEO och koncernchef för ASAE, (American Society of Association Executives), Marjorie Anderson, grundare, Community By Association; Jason Thompson, professionell tänkare i framkant, copywriter och talare; Marc Mekki, Digital Innovator och UX & Design Thinking Expert; och Bo Kruger, ägare, Moving Minds.

Bland ledarna för flera globala organisationer kan man lyssna på Alessandro Jacques Cortese, CEO, European Society for Radiotherapy & Oncology; Dianna Steinbach, Vice President, Corporate Development, ISSA - The Worldwide Cleaning Industry Association; och Magdalena Nowicka Mook, CEO, International Coaching Federation.

"Jag ser fram emot att delta i en dialog med globala organisationschefer vid Dubai Association Conference i februari 2022. Covid-19-pandemin har förändrat hela vår industri i grunden, från hur föreningsledare engagerar sig med sina medlemmar och andra intressenter, men också vid möten ansikte mot ansikte som nu snabbt och starkt kommer tillbaka. Pandemin har förändrat människors sätt att arbeta och hur de vill ta emot kritiska tjänster, så många organisationer och föreningar befinner sig nu i en kamp om hela sin relevans", säger Michelle I. Mason, CEO och koncernchef för ASAE.

"I min session i Dubai kommer jag att dela med mig av ASAE:s strategi för inkludering som kommer att hjälpa organisationer att frigöra den fulla potentialen hos hela deras arbetsstyrka och lyfta medlemskapet genom avsiktlig representation samt skapa utrymme och platser där skillnader värderas".

"Resiliens och återuppfinning bör vara de viktigaste frågorna i varje föreningsledares sinne och varje styrelses agenda: att säkerställa överlevnad som en nödvändig förutsättning att ompröva hur vi kan tjäna vår förenings uppdrag, samtidigt som vi utreder hur vi ska hantera den extrema osäkerheten i den post-pandemivärlden", säger Martin Sirk, internationell rådgivare, Global Association Hubs Partnership – som stöttat DAC i utformningen av kongressprogrammet.

"Vi har sammanfört en underbar blandning av föreningsledare från hela världen för att dela sina erfarenheter, insikter och senaste innovationer, och specialistexperter på de strategiska färdigheter som behövs för att navigera i dessa förrädiska hav. Våra seminarier är utformade för att vara engagerande, interaktiva, nyfikenhetstimulerande och ibland provocerande: en fantastisk plattform för att blanda tankeledare från Dubai och mellanöstern, med inspirerande talare från Europa och Nordamerika, i syfte att stimulera nya kontakter, skapa nya perspektiv, visa upp praktiska projekt och partnerskap samt skapa nya kreativa lösningar för varje förenings mest akuta utmaningar", säger Martin Sirk.

Inför kongressen har en serie av tre interaktiva online-sessioner ägt rum i år, som utforskar evenemangets nyckelteman och ger en möjlighet att säkerställa att agendan tar upp de viktigaste frågorna och ämnen som delegater kan tänkas vilja utforska. Den sista av dessa sessioner ägde rum den sunde december.

Kongressen är ett flaggskeppsevenemang för Dubai Association Center (DAC), som grundades 2014 för att stödja och licensiera regionala och internationella organisationer och föreningar för att inrätta ett kontor eller en avdelning i Dubai. DAC öppnade sina toppmoderna kontor i One Central, DWTC i december 2019, vilket ger en samarbetsmiljö för registrerade föreningar.

Tidigare upplagor av Dubai Association Conference har utforskat nyckelteman och prioriteringar för sektorn, lockat experter från hela världen och byggt upp farten bakom stadens status som en föreningsnav. Det första evenemanget 2017 etablerade framgångsrikt kongressen under temat "Building a Community" medan den andra upplagan 2019 byggde upp ett övertygande program kring temat "Driving change: The societal impact of associations".

 

Besök www.dubaiassociationconference.com för mer information och för att registrera dig

 

Bilden: Michelle I. Mason, CEO och koncernchef för ASAE.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Om Dubai Association Center

Dubai Association Center (DAC) har inrättats av Dubai Chamber of Commerce & Industry, Dubais Department of Economy and Tourism och Dubai World Trade Center för att erbjuda hjälp för att etablera ideella, opolitiska och icke-religiösa yrkesföreningar och branschorgan. i Emiratet Dubai. DAC erbjuder en formell miljö för föreningar att etablera sig i Dubai så att utövare inom en gemensam bransch eller ett yrke som är registrerat i Emiratet kan bilda en medlemsbaserad förening. Dessutom tillhandahåller DAC ramar för internationella föreningar att öppna ett regionalt representationskontor i Dubai för att kunna bedriva affärer i Förenade Arabemiraten och utanför. Som ett resultat kan föreningar nu dra nytta av stordriftsfördelar, erfarenhet på föreningsmarknaden, flexibilitet och anpassningsförmåga, köpkraft och centraliserade faciliteter i Dubai Association Centre.