platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
Anki Thorn ny hotelldirektör för Scandic Klarälven

Scandic har rekryterat Anki Thorn som tillträder tjänsten som hotelldirektör för Scandic Klarälven den 1 januari, 2022. Anki kommer närmast från rollen som hotellchef på Scandic Karlstad City. Hon får direkt i uppdrag att fortsätta byggandet av en stark organisation och skapa nya synergier med Karlstads nya sportområde, Sannafältet Sportcenter.

"Jag är otroligt glad över att Anki valde att tacka ja till tjänsten som hotelldirektör på Scandic Klarälven. Anki har haft flertalet ledande befattningar inom Scandic och att hon nu tillträder sin nya roll för vår hotellpärla vid Klarälven känns fantastiskt bra då närområdet bjuder på ett unikt stadsutvecklingsprojekt i form av Sannafältet Sportcenter", säger Kai Pasma, Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels.

Anki Thorn har många års erfarenhet inom hotelldrift och har en gedigen bakgrund från ledande befattningar inom Scandic. Hon har tidigare varit hotellchef på Scandic Karlstad City under 3,5 år och har sedan innan en lång erfarenhet inom bokning och reception. Förutom att fortsätta med ett stark lagbygge på Scandic Klarälven kommer ett av Ankis uppdrag vara att fortsätta samarbetet med det lokala föreningslivet, där Scandic i Karlstad under många år har verkat för flertalet ideella föreningar och organisationer, samt identifiera nya synergier med Sannafältet Sportcenter som öppnar under 2022.

"Nästan hela mitt yrkesamma liv har jag jobbat på hotell och med service. Att jag har haft olika roller och utvecklas inom Scandic där delaktighet, glädje, samt att vi lär oss av och med varandra ser jag som fördelaktigt i min nya roll och viktiga grundpelare som jag byggt mitt ledarskap på. Nu ser jag fram emot att få bekanta mig med mitt nya team och fortsätta bygga ett starkt lag, samtidigt som jag och mina medarbetare kommer verka för en blomstrande turism och ett ökat nationellt och internationellt inresande till Karlstad. Detta i synnerhet när det sker en mycket spännande utveckling av Karlstad på andra sidan gatan", säger Anki Thorn, nytillträdande hotelldirektör för Scandic Klarälven.

"Scandic i Karlstad har en stark förankring med det lokala föreningslivet och jag är övertygad om att Anki med sina nya medarbetare, kommer identifiera bra samarbetsformer som främjar Scandic Klarälven samt det lokala närings- och föreningslivet, säger Kai Pasma.