platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Anki Thorn ny hotelldirektör för Scandic Klarälven

Scandic har rekryterat Anki Thorn som tillträder tjänsten som hotelldirektör för Scandic Klarälven den 1 januari, 2022. Anki kommer närmast från rollen som hotellchef på Scandic Karlstad City. Hon får direkt i uppdrag att fortsätta byggandet av en stark organisation och skapa nya synergier med Karlstads nya sportområde, Sannafältet Sportcenter.

"Jag är otroligt glad över att Anki valde att tacka ja till tjänsten som hotelldirektör på Scandic Klarälven. Anki har haft flertalet ledande befattningar inom Scandic och att hon nu tillträder sin nya roll för vår hotellpärla vid Klarälven känns fantastiskt bra då närområdet bjuder på ett unikt stadsutvecklingsprojekt i form av Sannafältet Sportcenter", säger Kai Pasma, Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels.

Anki Thorn har många års erfarenhet inom hotelldrift och har en gedigen bakgrund från ledande befattningar inom Scandic. Hon har tidigare varit hotellchef på Scandic Karlstad City under 3,5 år och har sedan innan en lång erfarenhet inom bokning och reception. Förutom att fortsätta med ett stark lagbygge på Scandic Klarälven kommer ett av Ankis uppdrag vara att fortsätta samarbetet med det lokala föreningslivet, där Scandic i Karlstad under många år har verkat för flertalet ideella föreningar och organisationer, samt identifiera nya synergier med Sannafältet Sportcenter som öppnar under 2022.

"Nästan hela mitt yrkesamma liv har jag jobbat på hotell och med service. Att jag har haft olika roller och utvecklas inom Scandic där delaktighet, glädje, samt att vi lär oss av och med varandra ser jag som fördelaktigt i min nya roll och viktiga grundpelare som jag byggt mitt ledarskap på. Nu ser jag fram emot att få bekanta mig med mitt nya team och fortsätta bygga ett starkt lag, samtidigt som jag och mina medarbetare kommer verka för en blomstrande turism och ett ökat nationellt och internationellt inresande till Karlstad. Detta i synnerhet när det sker en mycket spännande utveckling av Karlstad på andra sidan gatan", säger Anki Thorn, nytillträdande hotelldirektör för Scandic Klarälven.

"Scandic i Karlstad har en stark förankring med det lokala föreningslivet och jag är övertygad om att Anki med sina nya medarbetare, kommer identifiera bra samarbetsformer som främjar Scandic Klarälven samt det lokala närings- och föreningslivet, säger Kai Pasma.