platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
RSS
rss_icon
Länkar
Här hittar du New Yorks bästa distansarbetsplatser

Flexiblare arbetsplatser gör det möjligt för fler att jobba var de än önskar. Och det kan vara ett smart sätt att förlänga den klassiska långhelgen på. Caroline Borawski, General Manager för Nordamerika på Finnair, är en van New York-bo som här ger sina bästa råd för den som vill hitta de perfekta arbetsplatserna runt om i staden.

Sedan utrikesdepartementets avrådan kring resor till ett flertal länder togs bort har Finnair kunnat glädjas över tresiffriga tillväxttal och ser hur trenden håller i sig. Det är därmed ingen tvekan om att svenskarna längtar bortom de svenska gränserna. En klassisk favorit bland svenskarna är New York. Med ett oändligt utbud av kaféer, parker, hotell, och gallerier finns det många ställen att slå upp datorn på.

"Eftersom New York är ett populärt resmål bland svenskarna är vi extra glada över att kunna presentera förbättrade förbindelser från Arlanda till världens huvudstad. Med det utökade schemat kan vi erbjuda den här typen av långdistansdestinationer utan mellanlandning. Det gör även tiden ombord perfekt för att få lite jobb gjort på", säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

Vad man säger när man anländer till USA är viktigt att ha i åtanke. Det är nämligen inga problem att jobba några dagar från landet, men det är bra att vara tydlig med att det endast gäller några dagar för att undvika missförstånd.

Caroline Borawski, General Manager för Nordamerika på Finnair är sedan länge en New York-bo som med tiden lyckats hitta platser med en bra arbetsmiljö i staden. Caroline menar att de viktigaste sakerna att ha i åtanke är: Att det är enkelt att ta sig till platsen, ljudnivån, bra wifi, att bekvämligheter erbjuds och att eluttag finns tillgängligt.

Carolines favoritplatser att jobba på i New York:


• The Walker Hotel in Greenwich Village

Direkt när du kliver in på The Walker Hotel känns det som att du är hemma. Atmosfären är mysig och erbjuder många platser där man kan sätta sig bekvämt. Ta plats vid brasan, i lobbyn eller i deras café. Ett stort plus är att uttag för laddning av datorn finns utspridda över hela lokalen.

Adress: 52 W 13th St, New York.

 

• The Farm

För den som söker en mer klassisk kontorsmiljö erbjuder The Farm flera lokaler utspridda i staden. Fördelen med dessa är att du endast behöver betala en mindre summa för inträde. De erbjuder bekvämligheter som skrivare, mindre mötesrum och obegränsade mängder med kaffe och te.

Adress: 447 Broadway 2nd floor.

 

• The Whitney Museum

Om du är på jakt efter en atmosfär där hållbarheten står i fokus är detta platsen för dig. Hållbarhet är inkorporerat i designen och det finns flera sittplatser både inomhus och utomhus. Som en bonus har The Whitney en otrolig utsikt över staden och Hudson River.

Adress: 99 Gansevoort St.

 

• Hudson Yards

Detta är New Yorks nyaste och trendigaste område. I området erbjuds det flera gratis wifi-anslutningar. Oavsett om man sitter på The Backyard, The Vessel eller någon av de andra restauranger och caféer som erbjuds i området så är de alla ultimata arbetsplatser.

Adress: Ta tunnelbanan till 34th St.

 

• Felix Roasting Co.

Sväng förbi på ett kort besök eller stanna hela dagen – oavsett hur länge du stannar så är kaffet otroligt. Felix Roasting Co. är en favorit. Atmosfären är välkomnande och är en bra plats att ta möten på.

Adress: 104 Greene St.