platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
Halmstad diplomerar sina mötesambassadörer

Idag, den 10 november 2021, har Halmstad Convention Bureaus haft sin årliga diplomutdelning i samband med en ambassadörslunch. De träffades på den nya hotellanläggningen ProfilHotels Halmstad Plaza. Den gemensamma lunchen avslutades med diplomutdelning av kommunstyrelsens ordförande Jonas Bergman (M).

"De flesta möten har en nationell arrangör. För att kunna värva dessa till Halmstad måste det finnas en lokal person eller organisation som fungerar som värd. Därför är medlemmar i en nationell branschorganisation eller förening oerhört viktiga för oss på Halmstad Convention Bureau. Det är tillsammans med dessa mötesambassadörer som vi kan fortsätta att utveckla Halmstad som en attraktiv mötesstad - vilket gagnar hela Halland, Halmstads kommun, dess invånare och näringslivet", säger Ann Johansson, chef Evenemang och möten på Destination Halmstad.

Utöver att hylla sina mötesambassadörer så har Halmstad Convention Bureau alltid en programpunkt som syftar till att skapa nya insikter. I år valde de temat e-sport och ställde frågan; vad kan e-sporten ge eller göra för Halmstad? Andres Ramos Gonzalez, Isak Regnér och Joar Svensson från Association of Esports Psychology (AEP) höll i taktpinnen. AEP består av idrottspsykologiska rådgivare som arbetar med att stötta gamers till att känna sig lika framgångsrika online, såväl som offline.

 

Diplommottagare 2021

• Karin Holmgren, Infektionskliniken, Hallands sjukhus, Halmstad, för arbetet med Infektionsveckan och Mikrobiologiskt vårmöte 2023 som beräknas ha 550 deltagare.

 

• Ola Magnusson, Kulturförvaltningen, Halmstads kommun, Eva Nyhammar, Kultur och skola, Region Halland och Magnus Jensner, Hallands Konstmuseum. För arbetet med Museernas Vårmöte 2022 som beräknas ha 400-500 deltagare.

 

• Henrik Böckin, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen, Halmstads kommun. För arbetet med LHU, Lärande för hållbar utveckling 2021 som hölls på det nyinvigda Kattegattgymnasiet. En konferens som samlade 165 fysiska deltagare samt 155 digitala deltagare.

 

• Andreas Hillarp, Oslo Universitetssjukhus, för arbetet med Nordic Coagulation Meeting 2021 som samlar 300-500 deltagare.

 

Bilden: Rikard Sjödahl (representerar Henrik Böckin), Magnus Jensner, Ola Magnusson och Karin Holmgren tog emot diplom.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Det här gör Halmstad Convention Bureau

Halmstad Convention Bureau är en del av Evenemang och möten på Destination Halmstad AB.  De arbetar med att värva stora möten och evenemang till kommunen. Mötesambassadörerna har en viktig roll i det arbetet då mötesarrangörer måste ha en lokal värdorganisation på plats i Halmstad.

Halmstad Convention Bureau kan stötta den lokala värden i allt från att göra ett anbud till att säkerställa att staden är redo för att ta emot mötet eller evenemanget. Värdet av möten är stort, därför är convention bureauns service kostnadsfri.