platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Halmstad diplomerar sina mötesambassadörer

Idag, den 10 november 2021, har Halmstad Convention Bureaus haft sin årliga diplomutdelning i samband med en ambassadörslunch. De träffades på den nya hotellanläggningen ProfilHotels Halmstad Plaza. Den gemensamma lunchen avslutades med diplomutdelning av kommunstyrelsens ordförande Jonas Bergman (M).

"De flesta möten har en nationell arrangör. För att kunna värva dessa till Halmstad måste det finnas en lokal person eller organisation som fungerar som värd. Därför är medlemmar i en nationell branschorganisation eller förening oerhört viktiga för oss på Halmstad Convention Bureau. Det är tillsammans med dessa mötesambassadörer som vi kan fortsätta att utveckla Halmstad som en attraktiv mötesstad - vilket gagnar hela Halland, Halmstads kommun, dess invånare och näringslivet", säger Ann Johansson, chef Evenemang och möten på Destination Halmstad.

Utöver att hylla sina mötesambassadörer så har Halmstad Convention Bureau alltid en programpunkt som syftar till att skapa nya insikter. I år valde de temat e-sport och ställde frågan; vad kan e-sporten ge eller göra för Halmstad? Andres Ramos Gonzalez, Isak Regnér och Joar Svensson från Association of Esports Psychology (AEP) höll i taktpinnen. AEP består av idrottspsykologiska rådgivare som arbetar med att stötta gamers till att känna sig lika framgångsrika online, såväl som offline.

 

Diplommottagare 2021

• Karin Holmgren, Infektionskliniken, Hallands sjukhus, Halmstad, för arbetet med Infektionsveckan och Mikrobiologiskt vårmöte 2023 som beräknas ha 550 deltagare.

 

• Ola Magnusson, Kulturförvaltningen, Halmstads kommun, Eva Nyhammar, Kultur och skola, Region Halland och Magnus Jensner, Hallands Konstmuseum. För arbetet med Museernas Vårmöte 2022 som beräknas ha 400-500 deltagare.

 

• Henrik Böckin, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen, Halmstads kommun. För arbetet med LHU, Lärande för hållbar utveckling 2021 som hölls på det nyinvigda Kattegattgymnasiet. En konferens som samlade 165 fysiska deltagare samt 155 digitala deltagare.

 

• Andreas Hillarp, Oslo Universitetssjukhus, för arbetet med Nordic Coagulation Meeting 2021 som samlar 300-500 deltagare.

 

Bilden: Rikard Sjödahl (representerar Henrik Böckin), Magnus Jensner, Ola Magnusson och Karin Holmgren tog emot diplom.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Det här gör Halmstad Convention Bureau

Halmstad Convention Bureau är en del av Evenemang och möten på Destination Halmstad AB.  De arbetar med att värva stora möten och evenemang till kommunen. Mötesambassadörerna har en viktig roll i det arbetet då mötesarrangörer måste ha en lokal värdorganisation på plats i Halmstad.

Halmstad Convention Bureau kan stötta den lokala värden i allt från att göra ett anbud till att säkerställa att staden är redo för att ta emot mötet eller evenemanget. Värdet av möten är stort, därför är convention bureauns service kostnadsfri.