platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Seoul växer till global hybriddestination

SEOUL höll framgångsrikt ett av hybridprogrammen för 2021 års Icca-kongress, vars huvudmöte hölls i Cartagena, Colombia i Sydamerika. Seouls satsning på att vara en internationell hybdridmötesplats följs upp med flera sådana arrangemang, bland World Congress of Neurology (WCN) 2025 och World Congress of Audiology (WCA) 2026, där 70 till 80 procent av deltagarna kommer från länder utanför Korea. Dessutom kommer den uppgraderade versionen av 3D-plattformen Virtual Seoul att släppas inom en månad för att hålla snabba steg för att bygga ut en redan påbörjad hybriddestination.

Den 26 och 27 oktober höll Seoul framgångsrikt Icca-kongressprogrammet 2021 som ett centrum som förbinder medlemmar i Asien och Stillahavsområdet med det globala kongresscentrerat i Cartagena, Colombia och med fyra andra nav – Abu Dhabi, Johannesburg, Nagasaki och Paris. Seoul tillhandahöll också ett lokaltprogram i enlighet med det internationella programmet som sändes på huvudskärmen för medlemmarna i Korea som samlats på Coex. En hologramföreställning under kongressens huvudbudskap, Forward to Future, öppnade Seouls huvudprogram och följdes av ett tal om ”2022 Korean Trends and New Normal Convention Strategy”.

Kim Jihyun, chef för Seouls turistorganisation, illustrerade under kongressen fördelen med ett hybridevenemang på ett representativt sätt när hon deltog i en paneldiskussion om Asien och Stillahavsområdet på morgonen och blev sedan en av de tre moderatorerna på eftermiddagen. Föreläsningar sändes till alla nav före varje paneldiskussion för att bredda kunskapen då utbyte av djupgående tankar och åsikter om samma ämne följdes. Seoul slösade inte bort chansen att sprida business event industrins viktiga globala movements och uppmuntrade paneldeltagare från olika sektorer inom industrin att utveckla innehållet på plats samtidigt som de säkerställde en säker och smidig onlinetrafik.

Dessutom ska World Congress of Neurology (WCN) 2025 bjuda in 5 000 deltagare till Seoul 2025 följt av ytterligare runt 1 000 som anmäler sig till World Congress of Audiology 2026 året efter. Seoul tar stadiga steg framåt och samlar på sig erfarenheter av att vara värd för olika typer av internationella hybridevenemang. När dessa evenemang arrangeras kommer Seoul att vara beredd att ordna miljön för bästa möjliga hybridevenemang. Den globala MICE-industrin erkänner vikten av att ha destinationer som är hybrida när Hybrid City Alliance vann priset för bästa marknadsföring vid 2021 års Icca-kongress. Eftersom Seoul bidrog till framgången som den första medlemmen från Asien, kommer Seouls ansträngningar att söka efter den bästa balansen att leverera optimal harmoniseringsexempel som koordinerar online- och på platsevenemang sömlöst.

Här finns mer information om Seoul Convention Bureau »