platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
Emirates får pris för bästa digitala kundupplevelse

Emirates har tilldelats priset för att ha den bästa kunddataplattformen. Av 110 stora serviceorganisationer rankas flygbolaget högst när det kommer till bästa kundupplevelse och digitala funktioner. Priset delades ut av Sitecore, den världsledande plattformen för digitala upplevelser, under Dubais teknikmässa Gitex.

Emirates har under de senaste fyra åren investerat i lösningar som Sitecore Boxever och använt det i kombination med sin egenutvecklade marknadsföringsdataplattform för att leverera lösningar till komplexa och krävande kundbehov.

"Sitecore Middle East uppmärksammar Emirates marknadsföringsteam som drivit sina digitala kundupplevelser genom att använda Sitecores lösning. Emirates visar hur Mellanöstern är ledande inom digital innovation och får sina kunder engagerade i webbplatsbesöken", säger Mohammed AlKhotani, Sitecores områdeschef.

"Vi på Emirates är hedrade över att få ett pris i digital kundupplevelse. Världen av kundupplevelse har utvecklats enormt under de senaste åren och vår ambition är att leverera den bästa kundupplevelsen inom resebranschen", säger Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing & Brand på Emirates Group.

Priset representerar Emirates fortsatta investering i relevanta och personliga upplevelser genom hela den digitala kundresan. Sitecores utmärkelse betonar också Emirates strävan om att leverera de bästa kundupplevelserna inom flygbranschen: digitalt, på marken och ombord.

-----------------------------------------------------------------------------------------------Om Sitecore

Sitecore levererar en digital upplevelseplattform som ger varumärken möjlighet att bygga relationer med sina kunder. Som branschledare och enda företag som sammanför innehåll, handel och data till en uppkopplad plattform levererar de miljontals digitala upplevelser varje dag. Ledande företag som American Express, ASOS, Kimberly-Clark, L’Oréal och Volvo Cars använder Sitecore för en mer engagerad och personlig kundupplevelse. Läs mer på sitecore.com


Om Emirates

Berättelsen om Emirates började 1985 när de startade sin verksamhet med bara två flygplan. Idag flyger Emirates världens största flotta av Airbus A380 och Boeing 777.  Läs mer på www.emirates.com.