platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
IMEX America kommer att bli en global

"IMEX AMERICA är det allra första internationella evenemanget som öppnar när USA:s reseförbud upphävs den 8 november, och genom att sammanföra ett stort tvärsnitt av den globala och amerikanska affärsevenemangsgemenskapen på mässan hoppas vi kunna bana väg för sektorns förnyelse och återhämtning.” Carina Bauer blickar framåt mot IMEX America, som äger rum 9 – 11 november i Las Vegas.

Med knappt två veckor kvar till IMEX America har hundratals fler globala köpare, utställare och branschfolk nu bekräftat sin närvaro.

 

• Över 3 000 globala köpare är registrerade för att delta

• Över 2 200 utställande företag, från destinationer, arenor, hotellgrupper och teknikleverantörer, bekräftas också.

 

Många fler utställare

Det senaste amerikanska utspelet om öppnade gränser har avsevärt stärkt den europeiska närvaron på mässan från utställare som Holland, Irland, Italien, Skottland, Skandinavien och Spanien. Utställningsgolvet spänner över alla fyra hörn av jorden med Australien, Korea, Japan, Nya Zeeland och Singapore bland Asien-Stillahavsländerna, tillsammans med andra globala tungviktare inklusive Dubai, Marocko och Sydafrika. De går med i USA, Kanada och Latinamerika för att skapa en verkligt internationell räckvidd. Dessa globala destinationer har visat sig populära, med många utställarscheman som fylls snabbt efter att bokningsmöjligheten gick live.

Tech Hub-området på mässan är ett av de största någonsin, och visar ett brett utbud av teknikföretag och speglar hur snabbt sektorn har utvecklats under de senaste åren. Företag inkluderar Aventri, Bravura Technologies, Cvent, EventsAir, Fielddrive BV, Hopin, MeetingPlay, RainFocus och Swapcard.

 

Vägen till Mandalay Bay

Årets mässa, som nu kallas: "homecoming for the industry", bliren mycket speciell återförening: det är inte bara den tionde upplagan av IMEX America, mässan har också ett nytt hem - Mandalay Bay. Att planera ett event i det nya konferenshotellet har gjort det möjligt för IMEX-teamet att ta en ny titt på mässans hela design och introducera några unika funktioner som drar nytta av Mandalay Bays attraktioner och förbättrar deltagarupplevelsen. En av dessa är "Relaxation Reef", som kommer att vara värd för ett program med välbefinnandeaktiviteter i hotellets Shark Reef Aquarium, hem för mer än 2 000 havsdjur. Några av de kostnadsfria inlärningssessionerna på mässan kommer också att äga rum i Mandalay Bays fantastiska utomhusutrymmen.

 

Skräddarsytt lärande för alla sektorer

Det inspirerande, kostnadsfria läroprogrammet som körs under hela mässan ska man inte missa, och lanseras på Smart Monday, som drivs av MPI, och äger rum den 8 november, dagen göre IMEX America börjar. Dr Shimi Kang från University of British Columbia kommer att hålla Smart Monday-keynoten, som visar upp de senaste forskningsbaserade metoderna för anpassningsförmåga, innovation, samarbete och varaktig affärsframgång.

Dedikerade sessioner för olika branschgrupper låter deltagarna anpassa sin Smart Monday-upplevelse. Det finns utbildning och nätverk exklusivt för företagsledare på Executive Meeting Forum – designat för företagsledare på högre nivå från Fortune 2000-företag – och det nya Corporate Focus – öppet för alla planerare från företag på alla nivåer. Föreningsledare kan ansluta och lära sig med sina kamrater på Association Leadership Forum, skapat av ASAE.

Varje dag börjar med en MPI keynote. Movers och shakers från utanför branschen för affärsevenemang kommer var och en att ta med sig sin unika världsbild till showen, inklusive grundaren av en global dansrörelse och -gemenskap.

Inspiration Hub är återigen hemmet för utbildning på golvet, och levererar ett fullspäckat schema av lärandemöjligheter som tillgodoser affärsbehoven och kompetenskraven som definierar slutet av 2021. Sessionerna täcker kreativitet i kommunikation; Mångfald och tillgänglighet; Innovation och teknik; Business recovery, Kontraktsförhandlingar, Personal branding och Sustainability.

 

Fira industrin hemkomst

Medan utställningsgolvet är navet för affärer och lärande, fortsätter IMEX America-upplevelsen över hela Las Vegas. Skräddarsydda rundturer stadens bästa, oavsett om det är den bästa maten, bästa mystiska upplevelser eller bästa insidan på två ikoniska arenor: Caesar’s Palace och Mandalay Bay. Hemkomsten för industrin är en extra anledning till att fira vid något av de planerade kvällsevenemangen inklusive Site Nite som äger rum på nya Resorts World, MPI Foundations signatur Rendezvous-evenemang på Drais och EIC Hall of Leaders på MGM Grand.

 

Här kan man också kolla in Carina och IMEX-teamet förhandsgranska mässan och ge en inblick i planeringsprocessen i de senaste Conversations with Carina.

 

IMEX America äger rum 9 – 11 november på Mandalay Bay i Las Vegas med Smart Monday, driven av MPI, den 8 november. För att registrera dig – gratis – klicka här. För mer information om boendeerbjudanden och för att boka, klicka här.

www.imexamerica.com