platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
RSS
rss_icon
Länkar
Events Industry Council belönar svenska Lotta Boman, Sigtunahöjden

Events Industry Council (EIC), en av eventindustrins globala röster om utvecklingen av politisk påverkan, forskning, professionellt erkännande och utvecklande av nya standards, har tillkännagivit vinnarna av sina årliga Global Recognition Awards.

Utmärkelserna hedrar fantastiska prestationer och fokuserar på ledarskap på alla nivåer och fokusområden inom den globala eventindustrin. Årets vinnare är:

  • Lotta Boman, ägare och vd, Sigtunahöjden Hotel & Conference Center, som vann det inledande Social Impact Award som lyfter fram hennes extraordinära insatser inom områdena människor, planet och välstånd. Lotta är i ett fantastiskt fint sällskap bland vinnarna.
  • Arnaldo Nardone, vd, FIEXPO Latinamerika; Geoff Donaghy, Group Director Convention Centers, ASM Global; Rajeev Kohli, vd för Creative Travel samt Dave Lutz, vd för Velvet Motorsåg, togs in i EIC Hall of Leaders. De ansluter sig till 140 tidigare mottagare som alla har haft en betydande inverkan på den globala eventindustrin.
  • Matthias Schultze, vd, German Convention Bureau och Heather Seasholtz, Mary-Ann Ubranovich och Shannon Majewski för deras samarbete om Pandemic Compliance Advisor Course tillkännagavs som vinnare av Adaptation and Innovation Award, som erkänner den extraordinära insatsen från sidan av en individ eller organisation inom områdena anpassning och innovation för att säkerställa vår branschs relevans nu och i framtiden
  • Rachel Klar, Senior Events Marketing Manager, Intuit vann Pacesetter Award, som erkänner framväxande ledare vars framtidsinriktade och innovativa tillvägagångssätt har lett till banbrytande förändringar som utvecklar industrin redan idag.

Vinnarna kommer att få sina priser vid Global Awards Ceremony, vid ett personligt evenemang som äger rum på kvällen den 7 november 2021, på MGM Grand Las Vegas i samband med IMEX America.

”Samarbete och nätverkets utveckling är kärnan i vår indsutri. Våra Global Awards spelar en viktig roll för att erkänna de anmärkningsvärda ansträngningar och effekter som evenemangsmedarbetare har på vår industri och vårt samhälle. Nu, mer än någonsin tidigare, måste vi träffas för att fira dessa prestationer, och jag ser fram emot att göra det personligen vid vår Global Awards Ceremony den 7 november”, säger Amy Calvert, vd för EIC

Den strategiska partnern för Global Recognition Awards är MGM och den officiella evenemangsteknikleverantören är Cvent.

Mer information om EICs Awards-program »

Mer information om Events Industry Council »

Bilden: Lotta Boman. Foto: Sara Appelgren