platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
Events Industry Council belönar svenska Lotta Boman, Sigtunahöjden

Events Industry Council (EIC), en av eventindustrins globala röster om utvecklingen av politisk påverkan, forskning, professionellt erkännande och utvecklande av nya standards, har tillkännagivit vinnarna av sina årliga Global Recognition Awards.

Utmärkelserna hedrar fantastiska prestationer och fokuserar på ledarskap på alla nivåer och fokusområden inom den globala eventindustrin. Årets vinnare är:

  • Lotta Boman, ägare och vd, Sigtunahöjden Hotel & Conference Center, som vann det inledande Social Impact Award som lyfter fram hennes extraordinära insatser inom områdena människor, planet och välstånd. Lotta är i ett fantastiskt fint sällskap bland vinnarna.
  • Arnaldo Nardone, vd, FIEXPO Latinamerika; Geoff Donaghy, Group Director Convention Centers, ASM Global; Rajeev Kohli, vd för Creative Travel samt Dave Lutz, vd för Velvet Motorsåg, togs in i EIC Hall of Leaders. De ansluter sig till 140 tidigare mottagare som alla har haft en betydande inverkan på den globala eventindustrin.
  • Matthias Schultze, vd, German Convention Bureau och Heather Seasholtz, Mary-Ann Ubranovich och Shannon Majewski för deras samarbete om Pandemic Compliance Advisor Course tillkännagavs som vinnare av Adaptation and Innovation Award, som erkänner den extraordinära insatsen från sidan av en individ eller organisation inom områdena anpassning och innovation för att säkerställa vår branschs relevans nu och i framtiden
  • Rachel Klar, Senior Events Marketing Manager, Intuit vann Pacesetter Award, som erkänner framväxande ledare vars framtidsinriktade och innovativa tillvägagångssätt har lett till banbrytande förändringar som utvecklar industrin redan idag.

Vinnarna kommer att få sina priser vid Global Awards Ceremony, vid ett personligt evenemang som äger rum på kvällen den 7 november 2021, på MGM Grand Las Vegas i samband med IMEX America.

”Samarbete och nätverkets utveckling är kärnan i vår indsutri. Våra Global Awards spelar en viktig roll för att erkänna de anmärkningsvärda ansträngningar och effekter som evenemangsmedarbetare har på vår industri och vårt samhälle. Nu, mer än någonsin tidigare, måste vi träffas för att fira dessa prestationer, och jag ser fram emot att göra det personligen vid vår Global Awards Ceremony den 7 november”, säger Amy Calvert, vd för EIC

Den strategiska partnern för Global Recognition Awards är MGM och den officiella evenemangsteknikleverantören är Cvent.

Mer information om EICs Awards-program »

Mer information om Events Industry Council »

Bilden: Lotta Boman. Foto: Sara Appelgren