platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
Flygnytt
AMF investerar 200 miljoner
i flygbolaget BRA.
skapar stark position
Hybrid+,
ny metod för mötesupplevelser lanseras av Göteborg & Co.
Hotellnytt
Scandic rapporterar starkt resultat
och kassaflöde för tredje kvartalet 2021.
öppnar maj 2022
Prisbelönt Auschwitz-utställning
kommer till Malmö.
Framtidens städer
Undersökning:
Lund är en av världens smartaste städer.
30 November–2 december
Följ med Meetings International till IBTM World i Barcelona
Var med när världen öppnar igen.
13–16 november 2022
Krakow blir värd för Icca-kongressen 2022
En enorm framgång inte bara för staden, utan för hela landet.
15 oktober klockan 16:00
Lunds Universitet
får 28 nya professorer.
18-24 oktober
Framtidsvecka: Lunds universitet spanar efter framtida genombrott
Vilka genombrott behövs för att vi ska kunna ta oss an framtiden på bästa sätt?
RSS
rss_icon
Länkar
IBTM World rapporterar stark utställarbokning inför det första ansikte-mot-ansikte-eventet på två år

IBTM WORLD BARCELONA, som äntligen kommer att äga rum öga-mot-öga mellan 30 november-2 december på Fira Barcelona, ​​har meddelat ökande utställarbokning två månader före evenemanget, med stark representation från några av världens mest kända destinationer och leverantörer.

Utställarna inkluderar Dubai Tourism, Frankrike, Germany Convention Bureau, Rwanda Convention Bureau, Meet in Ireland, Istanbul Convention Bureau, Cyprus Convention Bureau, Hungarian Convention Bureau, Norway Convention Bureau, som deltar med 18 partners, Croatia Convention Bureau, Litauen, Turespana Convention Bureau (Spanien), Czech Republic Convention Bureau, Hilton, Titanic Hotels, Hyatt, Basquetour och GL Events. Sardinien kommer att delta på IBTM World för första gången och till Tech-paviljongen kommer bland andra  Z-Factor från Polen, som tillhandahåller mjukvarulösningar för många av de ledande hotellgrupperna.

Utställare kan den här gången använda sig av Reed Exhibitions interna monterdesign och byggteam, SmartSpace, för att hjälpa dem att skapa en monter som följer de senaste riktlinjerna för hälsa och säkerhet och fysisk distansering. SmartSpace samarbetar med kunder för att leverera unika lösningar.

”Pandemin har resulterat i utmaningar med att hitta monterbyggare med tillgänglighet, så SmartSpace är ett bra sätt att komma runt detta. Vi har förberett oss för att öppna igen med Covid-riktlinjerna på plats, och alla våra läktare är covid-kompatibla. Vi har ett team av begåvade designers till hands, och vi kan ge utställare råd varje steg på vägen för att se till att deras läktare är engagerande, hållbara och säkra och redo för dem när de kommer till platsen, säger Ross Curran, chef för SmartSpace.

”Vår fantastiska utställningsförsäljning visar att det finns en stor aptit att få återvända till levande och personliga evenemang. Folk vill helt klart träffas ansikte mot ansikte igen så snart som möjligt och återgå till affärer, och vi är glada över att många utställare återvänder med större monter än tidigare, och några med ytterligare monterpartners", säger David Thompson, evenemangschef.

"Vi har infört robusta säkerhetsåtgärder för IBTM World Barcelona, ​​och vi ser fram emot att träffa många av våra industrivänner och kollegor på mässan".

Under temat "New Business, New Tech, New World" kommer IBTM World Barcelona att fokusera på kvalitets-öga-mot-öga-möten, inspirerande utbildningsinnehåll och givande nätverksmöjligheter för att hjälpa deltagarna att återgå till normala affärsmöten och få trivas i nästa kapitel i mötes- och evenemangsindustrin.

 

För mer information och anmälan till evenemanget, klicka här.