platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
nytt jobb
Therese Johansson
ny hotelldirektör för Quality Hotel View i Hyllie.
10-11 september
Malmö blir värd
för sommarfinalen av League of Legends European Championships.
hotellnytt
Från 50 till över 300 medarbetare på några månader
- Jacy’z Hotel & Resort skapar arbetstillfällen.
forskning skapar möten
Mångmiljonsatsning
på svensk handelsforskning.
event skapar möten
Stort medieintresse
och stark turistekonomisk omsättning för SM-veckan Piteå.
23-25 november
Nordens största forum
för debatt och samtal om mänskliga rättigheter till Helsingborg 2023.
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
RSS
rss_icon
Länkar
IBTM World rapporterar stark utställarbokning inför det första ansikte-mot-ansikte-eventet på två år

IBTM WORLD BARCELONA, som äntligen kommer att äga rum öga-mot-öga mellan 30 november-2 december på Fira Barcelona, ​​har meddelat ökande utställarbokning två månader före evenemanget, med stark representation från några av världens mest kända destinationer och leverantörer.

Utställarna inkluderar Dubai Tourism, Frankrike, Germany Convention Bureau, Rwanda Convention Bureau, Meet in Ireland, Istanbul Convention Bureau, Cyprus Convention Bureau, Hungarian Convention Bureau, Norway Convention Bureau, som deltar med 18 partners, Croatia Convention Bureau, Litauen, Turespana Convention Bureau (Spanien), Czech Republic Convention Bureau, Hilton, Titanic Hotels, Hyatt, Basquetour och GL Events. Sardinien kommer att delta på IBTM World för första gången och till Tech-paviljongen kommer bland andra  Z-Factor från Polen, som tillhandahåller mjukvarulösningar för många av de ledande hotellgrupperna.

Utställare kan den här gången använda sig av Reed Exhibitions interna monterdesign och byggteam, SmartSpace, för att hjälpa dem att skapa en monter som följer de senaste riktlinjerna för hälsa och säkerhet och fysisk distansering. SmartSpace samarbetar med kunder för att leverera unika lösningar.

”Pandemin har resulterat i utmaningar med att hitta monterbyggare med tillgänglighet, så SmartSpace är ett bra sätt att komma runt detta. Vi har förberett oss för att öppna igen med Covid-riktlinjerna på plats, och alla våra läktare är covid-kompatibla. Vi har ett team av begåvade designers till hands, och vi kan ge utställare råd varje steg på vägen för att se till att deras läktare är engagerande, hållbara och säkra och redo för dem när de kommer till platsen, säger Ross Curran, chef för SmartSpace.

”Vår fantastiska utställningsförsäljning visar att det finns en stor aptit att få återvända till levande och personliga evenemang. Folk vill helt klart träffas ansikte mot ansikte igen så snart som möjligt och återgå till affärer, och vi är glada över att många utställare återvänder med större monter än tidigare, och några med ytterligare monterpartners", säger David Thompson, evenemangschef.

"Vi har infört robusta säkerhetsåtgärder för IBTM World Barcelona, ​​och vi ser fram emot att träffa många av våra industrivänner och kollegor på mässan".

Under temat "New Business, New Tech, New World" kommer IBTM World Barcelona att fokusera på kvalitets-öga-mot-öga-möten, inspirerande utbildningsinnehåll och givande nätverksmöjligheter för att hjälpa deltagarna att återgå till normala affärsmöten och få trivas i nästa kapitel i mötes- och evenemangsindustrin.

 

För mer information och anmälan till evenemanget, klicka här.