platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
IBTM World rapporterar stark utställarbokning inför det första ansikte-mot-ansikte-eventet på två år

IBTM WORLD BARCELONA, som äntligen kommer att äga rum öga-mot-öga mellan 30 november-2 december på Fira Barcelona, ​​har meddelat ökande utställarbokning två månader före evenemanget, med stark representation från några av världens mest kända destinationer och leverantörer.

Utställarna inkluderar Dubai Tourism, Frankrike, Germany Convention Bureau, Rwanda Convention Bureau, Meet in Ireland, Istanbul Convention Bureau, Cyprus Convention Bureau, Hungarian Convention Bureau, Norway Convention Bureau, som deltar med 18 partners, Croatia Convention Bureau, Litauen, Turespana Convention Bureau (Spanien), Czech Republic Convention Bureau, Hilton, Titanic Hotels, Hyatt, Basquetour och GL Events. Sardinien kommer att delta på IBTM World för första gången och till Tech-paviljongen kommer bland andra  Z-Factor från Polen, som tillhandahåller mjukvarulösningar för många av de ledande hotellgrupperna.

Utställare kan den här gången använda sig av Reed Exhibitions interna monterdesign och byggteam, SmartSpace, för att hjälpa dem att skapa en monter som följer de senaste riktlinjerna för hälsa och säkerhet och fysisk distansering. SmartSpace samarbetar med kunder för att leverera unika lösningar.

”Pandemin har resulterat i utmaningar med att hitta monterbyggare med tillgänglighet, så SmartSpace är ett bra sätt att komma runt detta. Vi har förberett oss för att öppna igen med Covid-riktlinjerna på plats, och alla våra läktare är covid-kompatibla. Vi har ett team av begåvade designers till hands, och vi kan ge utställare råd varje steg på vägen för att se till att deras läktare är engagerande, hållbara och säkra och redo för dem när de kommer till platsen, säger Ross Curran, chef för SmartSpace.

”Vår fantastiska utställningsförsäljning visar att det finns en stor aptit att få återvända till levande och personliga evenemang. Folk vill helt klart träffas ansikte mot ansikte igen så snart som möjligt och återgå till affärer, och vi är glada över att många utställare återvänder med större monter än tidigare, och några med ytterligare monterpartners", säger David Thompson, evenemangschef.

"Vi har infört robusta säkerhetsåtgärder för IBTM World Barcelona, ​​och vi ser fram emot att träffa många av våra industrivänner och kollegor på mässan".

Under temat "New Business, New Tech, New World" kommer IBTM World Barcelona att fokusera på kvalitets-öga-mot-öga-möten, inspirerande utbildningsinnehåll och givande nätverksmöjligheter för att hjälpa deltagarna att återgå till normala affärsmöten och få trivas i nästa kapitel i mötes- och evenemangsindustrin.

 

För mer information och anmälan till evenemanget, klicka här.