platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
Flygnytt
AMF investerar 200 miljoner
i flygbolaget BRA.
skapar stark position
Hybrid+,
ny metod för mötesupplevelser lanseras av Göteborg & Co.
Hotellnytt
Scandic rapporterar starkt resultat
och kassaflöde för tredje kvartalet 2021.
öppnar maj 2022
Prisbelönt Auschwitz-utställning
kommer till Malmö.
Framtidens städer
Undersökning:
Lund är en av världens smartaste städer.
30 November–2 december
Följ med Meetings International till IBTM World i Barcelona
Var med när världen öppnar igen.
13–16 november 2022
Krakow blir värd för Icca-kongressen 2022
En enorm framgång inte bara för staden, utan för hela landet.
15 oktober klockan 16:00
Lunds Universitet
får 28 nya professorer.
18-24 oktober
Framtidsvecka: Lunds universitet spanar efter framtida genombrott
Vilka genombrott behövs för att vi ska kunna ta oss an framtiden på bästa sätt?
RSS
rss_icon
Länkar
Aros Congress Center blir ACC Meetings & Events och skapar nya mötesplatser

I över 30 år har Aros Congress Center AB jobbat med möten och mat. Nu siktar bolaget på framtiden och vill fortsätta vara en av Mälardalens mest uppskattade partners för alla typer av möten och kringtjänster men i ”ny kostym”.

"Vi har en extremt utmanande period bakom oss. En period som också blev starten på en ny era där vi fortsätter jobba med det som är vår stora passion; mötet mellan människor", säger ACC-gruppens vd Tobias Hultberg. "Coronapandemin tvingade oss att ställa om verksamheten till en ny verklighet, vilket vi gjorde snabbt. Det innebar att vi kunde hjälpa våra kunder att fortsätta mötas och utvecklas även under pandemin".

"Efterfrågan på vår breda kompetens inom digitala- och hybridmöten tog fart och vi investerade i mer kapacitet och djupare kompetens för att snabbt möta behoven", säger ACC Meetings & Events verksamhetschef och koncernens vice vd Anna Ljunggren.

"Vi tror att mötesindustrin inte kommer se ut som innan pandemin. De olika digitala mötesformerna som vi vant oss vid under pandemin kommer komplettera det fysiska mötet. Vi tror dock på kraften i det fysiska mötet. Därför jobbar vi nu hårt med att utöka vårt erbjudande av fysiska mötesplatser tillsammans med fastighetsägare".

ACC-gruppen har redan idag 17 egna möteslokaler och digitala studios mitt i Västerås City och fler är på gång. En avsiktsförklaring har skrivits med fastighetsbolaget Kungsleden där vi gemensamt avser skapa evenemangs- och mötesytor för 500 personer.

"Tillsammans med de nya möjligheterna, koncernens alla verksamheter samt våra duktiga branschkollegor i staden och samarbetspartners kommer Västerås fortfarande vara en mötesstad att räkna med men på ett annat sätt säger", Tobias Hultberg.

"Vi är också glada att för 9:e gången kunna genomföra Vin i Västerås den 29-30 oktober och till våren företagsfesten Guldstänk. Denna gång i Västerås vackra konserthus".

ACC-gruppen driver dessutom restaurangverksamheten vidare i Konserthuset och i koncernen ingår Hotel Plaza, Hotel Esplanade och driften av B26 Coworking.

 

Foto: Tobias Hultberg, vd och Anna Ljunggren, vice vd för ACC Meetings & Events.