platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
RSS
rss_icon
Länkar
Aros Congress Center blir ACC Meetings & Events och skapar nya mötesplatser

I över 30 år har Aros Congress Center AB jobbat med möten och mat. Nu siktar bolaget på framtiden och vill fortsätta vara en av Mälardalens mest uppskattade partners för alla typer av möten och kringtjänster men i ”ny kostym”.

"Vi har en extremt utmanande period bakom oss. En period som också blev starten på en ny era där vi fortsätter jobba med det som är vår stora passion; mötet mellan människor", säger ACC-gruppens vd Tobias Hultberg. "Coronapandemin tvingade oss att ställa om verksamheten till en ny verklighet, vilket vi gjorde snabbt. Det innebar att vi kunde hjälpa våra kunder att fortsätta mötas och utvecklas även under pandemin".

"Efterfrågan på vår breda kompetens inom digitala- och hybridmöten tog fart och vi investerade i mer kapacitet och djupare kompetens för att snabbt möta behoven", säger ACC Meetings & Events verksamhetschef och koncernens vice vd Anna Ljunggren.

"Vi tror att mötesindustrin inte kommer se ut som innan pandemin. De olika digitala mötesformerna som vi vant oss vid under pandemin kommer komplettera det fysiska mötet. Vi tror dock på kraften i det fysiska mötet. Därför jobbar vi nu hårt med att utöka vårt erbjudande av fysiska mötesplatser tillsammans med fastighetsägare".

ACC-gruppen har redan idag 17 egna möteslokaler och digitala studios mitt i Västerås City och fler är på gång. En avsiktsförklaring har skrivits med fastighetsbolaget Kungsleden där vi gemensamt avser skapa evenemangs- och mötesytor för 500 personer.

"Tillsammans med de nya möjligheterna, koncernens alla verksamheter samt våra duktiga branschkollegor i staden och samarbetspartners kommer Västerås fortfarande vara en mötesstad att räkna med men på ett annat sätt säger", Tobias Hultberg.

"Vi är också glada att för 9:e gången kunna genomföra Vin i Västerås den 29-30 oktober och till våren företagsfesten Guldstänk. Denna gång i Västerås vackra konserthus".

ACC-gruppen driver dessutom restaurangverksamheten vidare i Konserthuset och i koncernen ingår Hotel Plaza, Hotel Esplanade och driften av B26 Coworking.

 

Foto: Tobias Hultberg, vd och Anna Ljunggren, vice vd för ACC Meetings & Events.