platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
RSS
rss_icon
Länkar
Människorna, planeten och industrins välstånd: hjärtat i IMEX Americas utbildningsprogram

"Nu är det dags att tänka om och det gäller allt", säger Carina Bauer, vd för IMEX -gruppen. ”Vi har alltid trott att evenemangsdesign är en grundläggande färdighet för de mest professionella i vår industri. Nu åligger det oss alla att stärka vår sektors återhämtning och omvärlden på ett sätt som är regenererande och hållbart för alla genom att testa dessa färdigheter. Vi har skapat ett utbildningsprogram som ger nytt tänkande kring framtiden för möten och evenemangsdesign tillsammans med seminarier dedikerade till verklig hållbarhet, mångfald, mänsklighet och teknik bland andra ämnen".

Gratisseminarieprogrammet på IMEX America, genomförs 9 - 11 november i Las Vegas, startar med Smart Monday, som MPI genomför den 8 november, och fortsätter med en serie workshops, heta diskussioner och seminarier under mässans tre dagar. Som alltid kommer mässan också att innehålla dagliga MPI-keynotes, fullständiga detaljer hittar du här.

IMEX-teamet har omprövat och utvecklat sina utbildningsspår i år och introducerar både professionell utveckling och kompetensutveckling, kreativitet inom kommunikation, mångfald, jämlikhet, inkludering och tillgänglighet, innovation och teknik och ändamålsenlig återhämtning för att återspegla aktuella industriutmaningar och prioriteringar.

 

Eventdesign för att driva människor och planeten

I "Intentional design for a purposeful recovery” beskriver Mariela McIlwraith, vice President Sustainability and Industry Advancement på EIC, hur organisationens principer för återhämtning och hållbara event kan hjälpa till att aktivera eventens kraft för att skapa återhämtning baserat på människor, planet och välstånd.

Samarbete inom eventdesign ligger framför och i mitten av "#EventCanvas: Your map to extraordinary meetings”. Roel Frissen och Ruud Janssen, uppfinnare av #EventCanvas och medgrundare av Event Design Collective, vill hjälpa team att titta på sina ”stora målbilder” och få ett bredare utbud av intressenter in i designprocessen.

Hur kan vi skapa meningsfulla upplevelser som berör publiken på riktigt? Detta är en av utmaningarna i EventMB:s Event Innovation Lab™. Teamet kommer att dela verkliga exempel på evenemangsdesign som används för att driva engagemang samt bästa praxis för att budgetera och säkra intäkter från sponsring.

Hållbarhet måste inkluderas från början av en eventdesignprocess. Det säger Courtney Lohmann, chef för Corporate Social Responsibility på PRA. Hennes session Sustainability is key to your event design argues a strong case for untegrated sustainability when setting goals and objectives.

Att använda eventdesign för att leverera en ”regenererande revolution” och lära av naturen för att hjälpa deltagarna att få en hälsosammare, lyckligare och mer meningsfull eventupplevelse omfattas av The Future we want: Catalyzing a regenerative revolution. Direkt från sitt arbete med IMEXs Regenerative Revolution and the Nature of Space-rapporterna kommer Guy Bigwood, Chief Changemaker på GDS-Movement och Janet Sperstad, Faculty Director vid Madison College, att leverera sin insiktsfulla forskning i detalj.

 

Teknikens hjälpande hand

Evenemangsupplevelsen kan förbättras genom ny teknik och Maritz delar sina lärdomar från första hand i "Disruption in a time of recovery: Maritz reinventing the event experience through innovative technology". Aaron Dorsey, Senior Director Product Management och Amy Kramer, Market and Product Innovation Leader, delar med sig av organisationens lärdomar från pandemin, utmaningarna de mötte och nya störningar som de upptäcker i den här lägereldsdiskussionen.

AI är en teknik som kan driva publikens engagemang förklarar Michael Campanelli, Cofounder vd för Chillwall AI: ”Oavsett om du vill bli en bättre marknadsförare, erbjuda en överlägsen besökarupplevelse eller öka intäkterna är det viktigt att förstå känslomässiga ledtrådar. AI kan hjälpa… massivt ”. Michael kommer att genomföra seminariet ”Decoding decisionmaking and the power of human-centric AI”.

 

Backstageturer och ökenresor

Vid sidan av utbildningen på utställningsgolvet kan deltagarna också utforska IMEX Americas nya mässplats, Mandalay Bay, i en serie backstageturer. Meeting centric tours with MGM Resorts erbjuder en exklusiv inblick i resorten och kongresscentret bakom kulisserna. MGM-teamet, tillsammans med MeetGreen, EIC och GES, kommer också att ta med deltagarna ut i Nevadas öken för att besöka MGM Resorts Mega Solar Array som en del av Measuring and managing event carbon footprints & Solar array tour.

Kolla också in IMEX:s kunskaps- och evenemangschef, Dale Hudson och Senior Advocacy & Industry Relations Advisor, Natasha Richards som diskuterar mässans omfattande talarprogram, nya spår och nya mässinitiativ här. IMEX-teamet har designat om sitt online utbildningsprogram och sina sökfunktioner. Besökare på IMEXAmerica.com kan nu söka efter ämne, format, sökord och dag samt använda filter. Här presenteras hela evenemangsprogrammet.

IMEX America äger rum 9 - 11 november på Mandalay Bay i Las Vegas med Smart Monday, driven av MPI, den 8 november. För att registrera dig gratis – klicka här! För mer information om boendealternativ och bokning, Klicka här! Rumsbokningen med specialpriser är fortfarande öppen och tillgänglig.