platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
Cool konst
Tre dolda kulturgårdar
i Litauens främsta städer.
Flygnytt
AMF investerar 200 miljoner
i flygbolaget BRA.
skapar stark position
Hybrid+,
ny metod för mötesupplevelser lanseras av Göteborg & Co.
Hotellnytt
Scandic rapporterar starkt resultat
och kassaflöde för tredje kvartalet 2021.
öppnar maj 2022
Prisbelönt Auschwitz-utställning
kommer till Malmö.
Framtidens städer
Undersökning:
Lund är en av världens smartaste städer.
30 November–2 december
Följ med Meetings International till IBTM World i Barcelona
Var med när världen öppnar igen.
13–16 november 2022
Krakow blir värd för Icca-kongressen 2022
En enorm framgång inte bara för staden, utan för hela landet.
15 oktober klockan 16:00
Lunds Universitet
får 28 nya professorer.
18-24 oktober
Framtidsvecka: Lunds universitet spanar efter framtida genombrott
Vilka genombrott behövs för att vi ska kunna ta oss an framtiden på bästa sätt?
RSS
rss_icon
Länkar
Events Industry Council lanserar första fasen av sin plan för att snabbare utveckla industrin

I DAG (21 september 2021) har Events Industry Council (EIC), eventindustrins globala röst om utveckling, forskning, professionellt erkännande och industristandards, lanserat den första fasen av sin plan för att så snabbt som möjligt komma tillbaka till läget före pandemin.

Denna första fas kommer att fokusera på att skapa ett riktmärke för att mäta framsteg för industrin genom en undersökning för att fastställa det nuvarande tillståndet av mångfald, jämlikhet och inkludering på arbetsplatsen inom evenemangsindustrin. Resultaten av detta riktmärke kommer att vara grunden för utvecklingen av verktyg, resurser och rekommendationer i de efterföljande faserna i planen för att acceleration utvecklingen, som syftar till att skapa en ram för att förvandla en vision till handling och leda utmaningen mot diskriminering och systemisk rasism i evenemangsindustrin.

Undersökningen ger respondenterna möjlighet att dela med sig av sina personliga erfarenheter och åsikter om vad som behövs för att förbättra och utveckla hela industrin. Insamlingen av dessa insikter globalt är den kritiska första fasen i EIC:s accelerationsplan.

Resultaten kommer att ge en grund för en rapport och en serie specialutvecklade utbildningskurser, verktyg och resurser för att stödja industrin i sitt gemensamma mål om en mer mångsidig och inkluderande framtid. Accelerationsplanen är en del av EICs Center for Sustainability & Social Impact och är ett långsiktigt projekt som regelbundet kommer att mäta effekterna av insatser och göra rekommendationer för vidare arbete.

Amy Calvert, vd för EIC säger: ”Med över 10,3 miljoner direktjobb och över 1,5 miljarder deltagare inom vår indsutri*, och som mötes- och eventindustrin som i sitt hjärta främjar mänsklig kontakter och samarbete, har vi möjlighet och ansvar för att vara en katalysator för meningsfull och mätbar förändring. Planen för accelerationen kommer att göra det möjligt för oss att stödja evenemangsmedarbetare för att skapa fler mångsidiga och inkluderande miljöer, utveckla karriärvägar och säkerställa representation i ledarskap och leveranskedjor genom att tillhandahålla det lärande och de resurser som är avsedda att nå och stödja vårt samhälle".

Jason Dunn Sr., medordförande för EIC Equity Task Force, tidigare styrelseordförande, National Coalition of Black Meeting Professionals och vice president, Cincinnati USA Convention and Visitors Bureau, säger: ”Jag tror att turism ger samhällen och affärsevents är en drivkraft för förändring. Denna undersökning är ett viktigt steg för att uppmuntra vår globala industri att leda och vara ett exempel på hur vi flyttar DEI:s moraliska kompass till centrum för allt vi gör. Jag ser fram emot att se resultaten och att arbeta med EIC Equity Task Force för att skapa en otroligt värdefull vägledning och resurser för evenemangspersonal".

Mark Cooper, vd för IACC och 2021 styrelseordförande för Events Industry Council (EIC), sade: ”Vi uppmuntrar vårt globala samhälle att öppet dela med sig av sina erfarenheter och insikter så att Events Industry Council kan skapa de resurser och det stöd som behövs för att driva verklig långsiktig förändring".

Undersökningen tar bara 10 minuter att slutföra och använder en artificiell intelligens (AI) chatbot från Culturelytics för att göra slutförandet enklare och mer effektivt. Besök https://kaiwa.culturelytics.ai/EIC/ för att delta. Undersökningen kommer att avslutas den 15 oktober 2021.

Undersökningen har generöst stöttats och sponsrats av ett antal ledande organisationer, inklusive ASAE, Collinson Media, Discover Puerto Rico, Disney Meetings & Events, IAEE, Liberty Mutual, Louisville Tourism, Marriott, PCMA, SearchWide Global, Simpleview, US Travel och VisitScotland Affärshändelser.

För mer information om Events Industry Council, besök: https://www.eventsco Council.org/.

 

Bilden: Mark Cooper, vd för IACC och 2021 styrelseordförande för Events Industry Council (EIC).