platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Events Industry Council lanserar första fasen av sin plan för att snabbare utveckla industrin

I DAG (21 september 2021) har Events Industry Council (EIC), eventindustrins globala röst om utveckling, forskning, professionellt erkännande och industristandards, lanserat den första fasen av sin plan för att så snabbt som möjligt komma tillbaka till läget före pandemin.

Denna första fas kommer att fokusera på att skapa ett riktmärke för att mäta framsteg för industrin genom en undersökning för att fastställa det nuvarande tillståndet av mångfald, jämlikhet och inkludering på arbetsplatsen inom evenemangsindustrin. Resultaten av detta riktmärke kommer att vara grunden för utvecklingen av verktyg, resurser och rekommendationer i de efterföljande faserna i planen för att acceleration utvecklingen, som syftar till att skapa en ram för att förvandla en vision till handling och leda utmaningen mot diskriminering och systemisk rasism i evenemangsindustrin.

Undersökningen ger respondenterna möjlighet att dela med sig av sina personliga erfarenheter och åsikter om vad som behövs för att förbättra och utveckla hela industrin. Insamlingen av dessa insikter globalt är den kritiska första fasen i EIC:s accelerationsplan.

Resultaten kommer att ge en grund för en rapport och en serie specialutvecklade utbildningskurser, verktyg och resurser för att stödja industrin i sitt gemensamma mål om en mer mångsidig och inkluderande framtid. Accelerationsplanen är en del av EICs Center for Sustainability & Social Impact och är ett långsiktigt projekt som regelbundet kommer att mäta effekterna av insatser och göra rekommendationer för vidare arbete.

Amy Calvert, vd för EIC säger: ”Med över 10,3 miljoner direktjobb och över 1,5 miljarder deltagare inom vår indsutri*, och som mötes- och eventindustrin som i sitt hjärta främjar mänsklig kontakter och samarbete, har vi möjlighet och ansvar för att vara en katalysator för meningsfull och mätbar förändring. Planen för accelerationen kommer att göra det möjligt för oss att stödja evenemangsmedarbetare för att skapa fler mångsidiga och inkluderande miljöer, utveckla karriärvägar och säkerställa representation i ledarskap och leveranskedjor genom att tillhandahålla det lärande och de resurser som är avsedda att nå och stödja vårt samhälle".

Jason Dunn Sr., medordförande för EIC Equity Task Force, tidigare styrelseordförande, National Coalition of Black Meeting Professionals och vice president, Cincinnati USA Convention and Visitors Bureau, säger: ”Jag tror att turism ger samhällen och affärsevents är en drivkraft för förändring. Denna undersökning är ett viktigt steg för att uppmuntra vår globala industri att leda och vara ett exempel på hur vi flyttar DEI:s moraliska kompass till centrum för allt vi gör. Jag ser fram emot att se resultaten och att arbeta med EIC Equity Task Force för att skapa en otroligt värdefull vägledning och resurser för evenemangspersonal".

Mark Cooper, vd för IACC och 2021 styrelseordförande för Events Industry Council (EIC), sade: ”Vi uppmuntrar vårt globala samhälle att öppet dela med sig av sina erfarenheter och insikter så att Events Industry Council kan skapa de resurser och det stöd som behövs för att driva verklig långsiktig förändring".

Undersökningen tar bara 10 minuter att slutföra och använder en artificiell intelligens (AI) chatbot från Culturelytics för att göra slutförandet enklare och mer effektivt. Besök https://kaiwa.culturelytics.ai/EIC/ för att delta. Undersökningen kommer att avslutas den 15 oktober 2021.

Undersökningen har generöst stöttats och sponsrats av ett antal ledande organisationer, inklusive ASAE, Collinson Media, Discover Puerto Rico, Disney Meetings & Events, IAEE, Liberty Mutual, Louisville Tourism, Marriott, PCMA, SearchWide Global, Simpleview, US Travel och VisitScotland Affärshändelser.

För mer information om Events Industry Council, besök: https://www.eventsco Council.org/.

 

Bilden: Mark Cooper, vd för IACC och 2021 styrelseordförande för Events Industry Council (EIC).