platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
RSS
rss_icon
Länkar
Scandic växlar upp rekryteringstakten i Dalarna

Scandic har rekryterat Ulrica Boudiaf och Danijela Salov till tjänsterna som Hotelldirektörer för Scandic Lugnet och Scandic Borlänge. I takt med att de sista restriktionerna släpps i slutet av september, står Dalarnas nya direktörsduo redo att återstarta Scandics hotellverksamhet i regionen och arbeta för en stark destinationsutveckling av Falun och Borlänge.

"Jag är glad och stolt över denna rekrytering. Ulrica och Danijela är två interna talanger som nu får möjlighet att utvecklas vidare och driva egna hotell. Det är också extra roligt att vi tillsätter en Hotelldirektör per destination vilket ger dem en större möjlighet att kunna fokusera på sin egen stad vilket kommer att gynna både destinationen och våra gäster", säger Karin Lundman, Distriktsdirektör för norra Sverige på Scandic Hotels.

Ulrica kommer senast från tjänsten som Operativ chef för Scandics två hotell i Gävle och Danijela från Scandic Järva Krog, där hon tidigare var Hotellchef. Både Ulrica och Danijela kommer att fylla en viktig roll i att fortsätta stärka Scandic som hotellaktör i Dalarna, verka för att hotellen även framgent är en integrerad del av regionens näringsliv och för ett blomstrande inresande till Dalarna.

"Det är fantastiskt roligt att jag har fått förtroendet att bli en del av teamet på Scandic Lugnet. Jag har blivit mycket väl mottagen av alla härliga medarbetare och det ska bli roligt att utvecklas tillsammans. Hotellet har ett mycket fint läge för såväl elitidrotten, motionären, familjen eller konferensgruppen och med idrottsanläggningen inpå husknuten, ser jag fram emot många fina evenemang inom en snar framtid. Mina ambitioner för hotellet och destinationen går hand i hand med regionens och Visit Dalarnas framgångsrika arbete för att utveckla Dalarna", säger Ulrica Boudiaf, nytillträdd Hotelldirektör för Scandic Lugnet.

"Det har varit en spännande start för mig här i Borlänge och jag har blivit välkomnad av teamet på ett fantastiskt sätt. Jag är uppvuxen i Gästrikland och spenderat mycket tid i Dalarnas fantastiska natur. Just naturupplevelsen har lockat många inhemska turister under pandemin och med Scandics Borlänges nyrenoverade insida, stärker vi hotellutbudet i stan. Jag ser fram emot att kunna visa upp våra nya hotellrum och restaurang där vi introducerar ett helt nytt restaurangkoncept för våra gäster och besökare. Scandic Borlänge har nu stadens vackraste insida", säger Danijela Salov, nytillträdd Hotelldirektör för Scandic Borlänge

Ulrica och Danijela tillträdde sina respektive roller som Hotelldirektörer under försommaren 2021.

 

Bilden: Ulrica Boudiaf och Danijela Salov är nya Hotelldirektörer för Scandic Lugnet och Scandic Borlänge.