platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
Scandic växlar upp rekryteringstakten i Dalarna

Scandic har rekryterat Ulrica Boudiaf och Danijela Salov till tjänsterna som Hotelldirektörer för Scandic Lugnet och Scandic Borlänge. I takt med att de sista restriktionerna släpps i slutet av september, står Dalarnas nya direktörsduo redo att återstarta Scandics hotellverksamhet i regionen och arbeta för en stark destinationsutveckling av Falun och Borlänge.

"Jag är glad och stolt över denna rekrytering. Ulrica och Danijela är två interna talanger som nu får möjlighet att utvecklas vidare och driva egna hotell. Det är också extra roligt att vi tillsätter en Hotelldirektör per destination vilket ger dem en större möjlighet att kunna fokusera på sin egen stad vilket kommer att gynna både destinationen och våra gäster", säger Karin Lundman, Distriktsdirektör för norra Sverige på Scandic Hotels.

Ulrica kommer senast från tjänsten som Operativ chef för Scandics två hotell i Gävle och Danijela från Scandic Järva Krog, där hon tidigare var Hotellchef. Både Ulrica och Danijela kommer att fylla en viktig roll i att fortsätta stärka Scandic som hotellaktör i Dalarna, verka för att hotellen även framgent är en integrerad del av regionens näringsliv och för ett blomstrande inresande till Dalarna.

"Det är fantastiskt roligt att jag har fått förtroendet att bli en del av teamet på Scandic Lugnet. Jag har blivit mycket väl mottagen av alla härliga medarbetare och det ska bli roligt att utvecklas tillsammans. Hotellet har ett mycket fint läge för såväl elitidrotten, motionären, familjen eller konferensgruppen och med idrottsanläggningen inpå husknuten, ser jag fram emot många fina evenemang inom en snar framtid. Mina ambitioner för hotellet och destinationen går hand i hand med regionens och Visit Dalarnas framgångsrika arbete för att utveckla Dalarna", säger Ulrica Boudiaf, nytillträdd Hotelldirektör för Scandic Lugnet.

"Det har varit en spännande start för mig här i Borlänge och jag har blivit välkomnad av teamet på ett fantastiskt sätt. Jag är uppvuxen i Gästrikland och spenderat mycket tid i Dalarnas fantastiska natur. Just naturupplevelsen har lockat många inhemska turister under pandemin och med Scandics Borlänges nyrenoverade insida, stärker vi hotellutbudet i stan. Jag ser fram emot att kunna visa upp våra nya hotellrum och restaurang där vi introducerar ett helt nytt restaurangkoncept för våra gäster och besökare. Scandic Borlänge har nu stadens vackraste insida", säger Danijela Salov, nytillträdd Hotelldirektör för Scandic Borlänge

Ulrica och Danijela tillträdde sina respektive roller som Hotelldirektörer under försommaren 2021.

 

Bilden: Ulrica Boudiaf och Danijela Salov är nya Hotelldirektörer för Scandic Lugnet och Scandic Borlänge.