platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
och vinnaren är...
Tre kommuner
tävlar om att bli Sveriges DigitaliseringsKommun.
året-runt-destination
Skytteholm Hotell & Konferens expanderar
– bygger Nordiskt Spa och padelbanor.
nytt uppdrag
Andrea Jovell
på ny post i turismorganisationen SNDMO.
20 våningar högt
Sara kulturhus
– trä, hållbarhet och Spider-Man.
fint pris utdelat
Karin Franssons Mentorpris 2021
tilldelas Jenny Roshage-Theander, Näsby Slott.fint pris utdelat
Flygnytt
Emirates
vill anställa 3 500 nya medarbetare.
ny infrastruktur
Utvecklingsprojekt i Halmstad
får 200 000 kronor.
omvärldsanalys
Var flexibel, kreativ
och hitta nya sätt att underlätta för nätverken säger ABPCO:s undersökning.
flygnytt
Finnair störst på direktflyg till Asien
och USA från Arlanda: Erbjuder nu även direkttrafik till Los Angeles och New York.
hotellnytt
Scandic
fortsätter att utbilda morgondagens ledare.
RSS
rss_icon
Länkar
Boråshjälte ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Jazz

För tre år sedan evakuerade han hotellet när en brand riskerade att sprida sig i fastigheten som hotellet ligger i. Hotellet tömdes och två hundar räddades. Nu utses Andrei Dinu till hotellets vd och hotelldirektör.

På huvudgatan i Borås och på cykelavstånd till Borås Djurpark ligger Comfort Hotel Jazz. Ett hotell som numera leds av Andrei Dinu.

"Det är svårt att slå Comforts läge och det är ännu svårare att få en bättre cityupplevelse till lägre pris. Hotellet har länge varit ett självklart inslag i Borås men nu ska vi lyfta det ytterligare. Skapa den hubb i Borås som ger en god nattsömn för att sedan ge sig ut och uppleva stan. För att lyckas med det så krävs en person med stort engagemang, genomförandekraft och som har förmågan att med teamet höja blicken rejält och våga satsa. Jag är därför oerhört glad över att Andrei valt att hoppa på uppgiften", säger Pernilla Bergendahl, driftsansvarig för Comfort Hotel-kedjan i Sverige.

Andrei Dinu har arbetat på hotellet i närmare 10 år. Sedan 2018 har han varit receptionschef. Andrei har erfarenhet från flera hotellkedjor i Sverige men har också en bakgrund som egenföretagare inom IT samt säljare i en antikaffär.

"Jag har fått en härlig utmaning att sätta tänderna i. Ambitionerna för hotellet är stora och jag tror att mina erfarenheter som egenföretagare inom IT och det kundbemötande man lär sig som säljare i en antikaffär kommer komma väl till pass. Hösten kunde helt klart inte ha börjat bättre", säger Comfort Hotel Jazz vd och Hotelldirektör Andrei Dinu.

För tre år sedan blev Andrei uppmärksammad i Borås efter att ha deltagit i att evakuera hotellet efter en brand i ICA City som ligger i samma fastighet som hotellet. Andrei sökte igenom alla rum och lyckades inte bara rädda två hundar utan kunde också försäkra sig om att fastigheten var tom.