platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
nytt jobb
Therese Johansson
ny hotelldirektör för Quality Hotel View i Hyllie.
10-11 september
Malmö blir värd
för sommarfinalen av League of Legends European Championships.
hotellnytt
Från 50 till över 300 medarbetare på några månader
- Jacy’z Hotel & Resort skapar arbetstillfällen.
forskning skapar möten
Mångmiljonsatsning
på svensk handelsforskning.
event skapar möten
Stort medieintresse
och stark turistekonomisk omsättning för SM-veckan Piteå.
23-25 november
Nordens största forum
för debatt och samtal om mänskliga rättigheter till Helsingborg 2023.
Hotellnytt
Scandic och Niam
bakom totalrenovering av Ariadne hotell i Värtahamnen.
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
RSS
rss_icon
Länkar
Boråshjälte ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Jazz

För tre år sedan evakuerade han hotellet när en brand riskerade att sprida sig i fastigheten som hotellet ligger i. Hotellet tömdes och två hundar räddades. Nu utses Andrei Dinu till hotellets vd och hotelldirektör.

På huvudgatan i Borås och på cykelavstånd till Borås Djurpark ligger Comfort Hotel Jazz. Ett hotell som numera leds av Andrei Dinu.

"Det är svårt att slå Comforts läge och det är ännu svårare att få en bättre cityupplevelse till lägre pris. Hotellet har länge varit ett självklart inslag i Borås men nu ska vi lyfta det ytterligare. Skapa den hubb i Borås som ger en god nattsömn för att sedan ge sig ut och uppleva stan. För att lyckas med det så krävs en person med stort engagemang, genomförandekraft och som har förmågan att med teamet höja blicken rejält och våga satsa. Jag är därför oerhört glad över att Andrei valt att hoppa på uppgiften", säger Pernilla Bergendahl, driftsansvarig för Comfort Hotel-kedjan i Sverige.

Andrei Dinu har arbetat på hotellet i närmare 10 år. Sedan 2018 har han varit receptionschef. Andrei har erfarenhet från flera hotellkedjor i Sverige men har också en bakgrund som egenföretagare inom IT samt säljare i en antikaffär.

"Jag har fått en härlig utmaning att sätta tänderna i. Ambitionerna för hotellet är stora och jag tror att mina erfarenheter som egenföretagare inom IT och det kundbemötande man lär sig som säljare i en antikaffär kommer komma väl till pass. Hösten kunde helt klart inte ha börjat bättre", säger Comfort Hotel Jazz vd och Hotelldirektör Andrei Dinu.

För tre år sedan blev Andrei uppmärksammad i Borås efter att ha deltagit i att evakuera hotellet efter en brand i ICA City som ligger i samma fastighet som hotellet. Andrei sökte igenom alla rum och lyckades inte bara rädda två hundar utan kunde också försäkra sig om att fastigheten var tom.