platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
hotellnytt
Countryside Hotels
slog försäljningsrekord trots pandemi.
+200 talare
Ny konferens och mässa
för framtidens sjukvård arrangeras i Stockholm 25 – 26 januari 2023
nytt jobb
Scandic värvar hotelldirektör
– Roger Pettersson tar över ansvaret för Scandichotellen i Umeå.
29 april - 1 maj
eCarExpo i Friends Arena
laddar om i april.
Almedalsleverantör
Uppstickaren Univid ska bli störst på digitala event
– backas av tunga investerare.
hotellnytt
Norrqvarn Hotell & Konferens
får ny ägare.
ljus i mörkret
Karlstad CCC satte försäljningsrekord i december
sålde för nästan tio miljoner kronor.
tråkigt beslut
Allt för sjön 2022 ställer in
planerar för mars 2023.
kan bli 23,000 deltagare
Arton internationella kongresser
valde Seoul som destinationen.
+ Världsmiljödagen
Stockholmsmässan
platsen för FN:s miljömöte Stockholm+50.
RSS
rss_icon
Länkar
IMEX tillkännager vaccinationskrav för IMEX America

IMEX-gruppen har idag publicerat sina covid-säkerhetsplaner och inträdeskrav för den tionde upplagan av IMEX America i november i Mandalay Bay, Las Vegas.

Efter ett nytt upplägg i Nordamerika för evenemangsarrangörer måste arrangörerna covid-säkra sina evenemang upp till en inofficiell guldstandard och IMEX-teamet bekräftar att alla IMEX America-deltagare måste kunna visa bevis att de är fullständigt vaccinerade mot covid-19 för att få få komma in på mässan.

IMEX kommer att använda det i USA vanliga "CLEAR Health Pass-appen" för alla nordamerikanska deltagare. CLEAR används för identitetsverifiering på flygplatser i hela USA och har samarbetat med många av de största arenorna i Las Vegas, inklusive Mandalay Bay, samt har antagits av evenemangsarrangörer över hela landet. Det kommer att finnas ett annat upplägg för de internationella deltagarna.

CLEAR-appen erbjuder ett validerat bevis på skärmen på fullständig vaccinationsstatus som kollas mot Världshälsoorganisationens lista över godkända vacciner. IMEX har inte tillgång till de personliga hälsojournalerna för deltagare eftersom uppgifterna förblir anonyma och privata. Internationella deltagare kommer att kunna skicka in sin vaccinstatus till en lika säker portal före evenemanget för att få vaccincertifiering.

IMEX kommer också att erbjuda en specialiserad hälsoklinik på plats, tillsammans med tillgång till teststationer för hemresande internationella resenärer vars reseleverantörer kräver att de visar ett negativt test före avresa.

”Vi har rådfrågat många om detta beslut och har följt utvecklingen i Nordamerika mycket noga de senaste veckorna. Kravet på att deltagarna måste kunna bevisa sin fulla vaccinationsstatus håller snabbt på att bli den inofficiella ”guldstandarden” för stora evenemang i USA", säger Carina Bauer, IMEX Groups vd.

”Nu när vi har publicerat våra planer hoppas vi att alla har tillräckligt med tid och utrymme för att göra sina egna arrangemang för att delta i showen. Vi öppnar med Smart Monday, som sköts av MPI, den 8 november och vi kan inte vänta med att hälsa på alla och se våra industrivänner och kollegor personligen - vår inofficiella IMEX-familj - för vad som lovar att bli en betydande återförening".

 

www.imexamerica.com

 

Foto: IMEX:s ordförande Ray Bloom och IMEX:s vd Carina Bauer.