platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
Utvidgat samarbete
Svenska Möten
ingår ett fördjupat partnerskap med IACC.
+300 deltagare
Rekordintresse
för gruvmöte i Stockholm.
+1000 deltagare
Norden
ska bli världens mest hållbara och cirkulära region.
föreningar skapar möten
Delat ordförandeskap,
en framgångssaga för Scouterna.
hotellnytt
Steam Hotel tar nästa steg
– förvärvar Actionbad.
här kan man skapa kongresser
Dags för Helsingborgs
föreningslivs årliga konferens.
RSS
rss_icon
Länkar
Debbie Kristiansen, ny General Manager på Bahrain International Exhibition & Convention Center

ASM GLOBAL har utsett dr. Debbie Kristiansen till General Manager för det nya Bahrain International Exhibition & Convention Center, som öppnas 2022.

Det nya Bahrains internationella mäss- och kongressanläggningen kommer att förstärka Bahrains position som en ledande mötes- och evenemangsdestination och locka framtida turisminvesteringar och evenemang till regionen. Med 95 000 kvm utställningsutrymme över 10 hallar, ett auditorium med 4 000 platser, 95 mötesrum, Royal & VIP-lokaler och en restaurang med 250 platser, kommer centret att vara den största anläggningen i sitt slag i Mellanöstern.

Utnämningen av dr. Debbie Kristiansen, som har bott och arbetat i Mellanöstern i 16 år, har applåderats inom industrin. Rankad i topp 30 av de mest inspirerande kvinnorna i arabvärlden 2019 och årets kvinnliga vd för Mellanöstern 2018, med en lång och framstående karriär inom turism-, mäss-, evenemangs- och underhållningsindustrin, Dr Kristiansens kunskap och förståelse för kulturen och regionens karaktär kommer att vara en ovärderlig tillgång i hennes nya roll.

ASM Global APAC & Gulf Region ordförande och verkställande direktör, Harvey Lister AM säger att dr. Debbie Kristiansen är den perfekta kandidaten för att ta rollen som General Manager för denna viktiga satsning.

“Debbie har mer än 30 års erfarenhet i industrin och hennes ledaregenskaper kommer att ge rollen många unika egenskaper".

"Hennes utnämning kommer att hjälpa till att befästa ASM Globals varumärke i regionen som världens ledande producent av evenemangsupplevelser och förbättra Bahrains ställning som internationell mötesdestination".

Dr. Debbie Kristiansen kommenterade sin utnämning och sa att hon var "verkligen överraskad" att komma med i ASM:s globaal-familj med sitt starka varumärke för att leverera det allra bästa inom destinationsutveckling och spetsevenemang samt skapa minnesvärda upplevelser.

”Att få möjlighet att arbeta både för ASM Global och att återvända till den vackra destinationen Bahrain är en dröm som går i uppfyllelse. Detta kommer att ge mig förmånen att få vara mentor och utveckla talanger samt färdigheter för unga Bahrainier för kommande generationer".

"Jag ser fram emot att arbeta nära Bahrain Tourism & Exhibition Authority för att utveckla och låta den internationella MICE-verksamheten växa samt skapa ett långsiktigt arv för Bahrain".

Iain Campbell, Executive Vice President, ASM Global - Gulf Region, välkomnade Dr. Kristiansens utnämning och sa att det belyste ASM Globals rykte och förmåga att attrahera de bästa talangerna från hela världen.

"Det är ett nöje att ha Debbie i teamet med sin stora kunskap och erfarenhet inom den bredare industrin, både regionalt och internationellt".

Iain Campbell säger också att han ser fram emot att välkomna andra mötes- och eventindustrimedarbetare till teamet under projektets fortsatta utveckling, och erbjuder en unik möjlighet för dem som vill vara en del av Mellanöstern största och mest avancerade mäss- och kongressanläggning. Besök www.bahrainiecc.com för mer information.