platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Hotel Group ser tillbaka på 33 nya hotellsigneringar hittills 2021 i hela EMEA och planerar 30 öppningar i år

RADISSON Hotel Group välkomnar tillbaka sina gäster i sommar med spännande nya hotellöppningar och nya fastighetsvärvningar, eftersom koncernen är redo för återhämtning av både semester- och affärsresenärer. Med över 90 procent av koncernens hotell i hela EMEA öppna igen kan Radisson Hotel Group välkomna sina affärs- och fritidsgäster med flexibilitet och säkerhet i åtanke.

Radisson Hotel Group, som bygger på framgångarna med koncernens femåriga expansions- och transformationsplan, är redo för resans återhämtning och är fast besluten att bli det valda varumärket för ägare, partners och gäster.

Med tillägget av 33 nya hotellsigneringar med nära 4 500 rum i hela sin EMEA -portfölj har Radisson Hotel Group uppnått en stark start på 2021 och förblir försiktigt optimistisk om affärsåterhämtning under andra halvåret 2021. Koncernen planerar att öppna cirka 30 fastigheter år 2021, inklusive ikoniska hotell på populära sommarsemester som Turkiet, Dubai, Italien, Frankrike, Storbritannien och Polen. En av de mest spännande nya fastigheterna att upptäcka är Radisson Collection Hotel, Bodrum, ett fantastiskt premium livsstilshotell som ligger i Bodrums mest lugna och magnifika Aspat Bay vid Egeiska kusten.

Destinationer som Frankrike, Schweiz, Storbritannien, Ryssland, UAE har visat sig vara populära bland gästerna, medan beläggningsgraden fortsätter att öka. Storbritannien och Frankrike har specifikt upplevt en stark ökning av efterfrågan där gruppen utökade sin närvaro med öppnandet av Radisson Blu Hotel, Rouen Center i den historiska stadskärnan i denna medeltida stad och ett nytt hotell från koncernens senaste varumärke, Relais de Margaux, medlem i Radisson Individuals i den berömda vinregionen Bordeaux. Andra tillägg till Radisson Individuals -portföljen inkluderar River Ness Hotel, en medlem av Radisson Individuals som öppnar i sommar i den skotska staden Inverness.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, sa: ”Vi ser fram emot en spännande sommar. Vi har hittills haft ett lovande 2021 med fortsatt tillväxt i alla våra varumärken på både mogna och framväxande marknader. Med tanke på andra halvåret öppnar vi ytterligare 20 hotell på populära destinationer i hela EMEA. Jag tackar personligen alla för förtroendet för Radisson Hotel Group under de senaste 18 månaderna, i synnerhet våra värderade medarbetare som har visat verkligt engagemang och engagemang när de möter motgångar. Vi är lika tacksamma till våra partners och aktieägare för deras fortsatta stöd. ”

Sedan början av 2021 har Radisson Hotel Group tecknat över 33 hotell i EMEA för att inkludera nya fastigheter på populära destinationer som Aten (Grekland), Sicilien (Italien), Piemonte (Italien) samt Tbilisi (Georgien) med The Telegraph Tbilisi, A Radisson Collection Hotel.

I Italien tillkännagav Radisson Hotel Group nyligen fördubblingen av sin portfölj med undertecknandet av sju nya hotell på nivå 1 -platser, till exempel Milano, Venedig, Florens, Sicilien och Neapel. Dessa nya hotell inkluderar två förstklassiga Radisson Collection -hotell i Milano och Venedig, Radisson Collection Hotel, Palazzo Touring Club Milan och Radisson Collection Hotel Palazzo Nani Venice som går med i det nyligen öppnade Grand Hotel Savoia Cortina dAmpezzo, A Radisson Collection Hotel i Cortina d Ampezzo, hem för vinter -OS 2026 och de paralympiska spelen. Andra fastigheter inkluderar Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa, medlem i Radisson Individuals på Sicilien och Alagna Mountain Resort & Spa, medlem i Radisson Individuals i Piemonte. Radisson Hotel Group har vuxit sin italienska portfölj exponentiellt från tre till nära tjugo hotell på bara några år på grund av sina smarta, flexibla och dynamiska arbetssätt.

 

Foto: Relais de Margaux, medlem i Radisson Individuals, i den berömda vinregionen Bordeaux.